Forum
sem tina in stara 18 let.šolo obiskujem in sem zelo pridna. no nisem stara še čisto 18 ampak bom čez dober mesec al mesec n pol.imamo dojenčka tima.tim je malo tečen a se pogosto ne zmenim zanj. ja imam še starejšo sestro ano,ki pa me zaničuje in mi krade moje verižice,uhane,obleke....obleke so ji prav ,ker je stara 19 in pol in sva si le malo narazn.

tisti ki berete to mojo zgodbo in ste bolj romantične duše boste prišle še zelo na svoj račun.
imam problem,eh ne v šoli imam problem kje dobiti pravega fanta ko enkratv razred stopi...

naj nadeljujem?
06. april 2011
next?
06. april 2011
Nexxtay!!!!Pliss po moje full dobr pišeš!!
06. april 2011
v razred je stopil fant s črnimi lasmi in črnimi očmi.čisto po mojem okusu.zraven mene ni sedel nihče in bi bila zelo vesela če bi prišel k meni.učiteljica geografije(razrednjičaka) mu je rekla da se naj vsede kar zraven mojce moje prijateljice. prav nič nisem bila jezna,saj je mojca že imela fanta in tudi bila je ravno noseča.popouku sem se olgo zadržala v učilnici samo zato ker je tudi on bil v učilnici.
joj ne sem pisknila ko je prišla ana moja sesta in ga objela.fant se je ni hotel dotikati in zato je stopil do naslednje klopi in pobral barvico.ko mi je sestra nakazala nisem več zaželjena sem šla dmov in kar se mi je zdelo naj bolj čudn jokala sem se . za nobenim fantom se še nisem jokala ,vendar tokrat me je ljubezen premagala
jutr nadeljujem.
komentirite plis
07. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg