''Drin drin'' je že spet pozvonilo pri vratih, iz sebe seb zbrcala odejo in se skobacala dol in do vrat. ''Dober dan,'' je pozdravil poštar''Dobro jutro'' sem zaspano odgovorila.''Je gdč. Leila doma?'' je prašal brihtno, ''samo malo...'' se rekla nato pa poklicala starejšo sestro Leilo''Leila pridi nekaj imaš za podpisat!'' sm se zadrla in še poštarju dodala''takoj pride''. Ko sem že hodila po hodniku sem zaslišala da že gre. ''JUTRO!'' je pozdravila meni pa je kar bobnelo po ušesih. Skobacala sem se nazaj v posteljo, a nisem in nisem morala zaspati.

Bi prrrrrrrrrrrrrosiiiim bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. julij 2014
next
13. julij 2014
A nisem in nisem morala zaspati, odpravila sem se dol vrata so zalobutnila in pošar pa je z vso brzino odpeljal z motorjem. Odpravljala sem se po stopnicah, ko sem zagledala svojo prvo izgubo... Na tleh je vsa krvava ležala Leila, ''Leilaaaaaaa!'' sem zavpila a ni bilo pomoči poklicala sem hitre zdravnike in rešilce. Hitro so prispeli, in jo odpeljali v bolnico.
oprostite za kratek next...
14. julij 2014
next
15. julij 2014
next
15. julij 2014
Tam je Leila okrevala in po 3 mesecih je zopet lahko prišla domov. ''Rada te imam, a veš kok sm te pogrešala'' sej ji rekla in jo objela. ''Jaz tudi tebe,'' je rekla in dodala''jaz grem ven!''. Tudi jaz grem sem si rekla v glavi in se oblekla v rozo oblekco potem pa še spakirala strvari za na letalo.Za na letalo se sprašujete? Ja pogledati grem svojega brata ki je star 27 let in iskati grem nove prijatelje in prijateljice o fantih pa še ne razmišlam. Spakirala sem kratko krilo kavbojsko, hlače za jahanje, čevlje petke, majice, haljo za po tušu, uhane, use za ličenje in pa seveda spalno srajco. Poklicala se še taxi in se odpeljala na letališče tam smo morali čakati sami najstniki ''hojla, rebeka mi je ime kliči me Rebb,'' kako je pa tebi? ''om...'' sem zamomljala.''ime mi je Vici'' sem še dodala''to so moji prijatelji, tole je Joe'' in pokazala na lepeg... fanta.''Tale punca je Maya, njen fant May še Mike,Patricia, Layla in Sinndy'' je predstavila use''kaaaaam pa greš'' je uprašala Patricia ki je imela rdečo jopico ki mi je bila noro všeč.''Grem v pqua kam pa vi?'' sem vprašala''No mi gremo v Pqua pol pa še u gardalent greš z nami?'' je vprašala Rebb.''Jah, nevem kaj naj rečem'' sem odgovorila. ''Ne bodi reva in reč kwa nwm kj nj?'' je rekla Layla, ki je bila tako ali tako emo.''Prav grem z vami,'' sem rekla.''Joj layla, ne poslušaj je'' mi je rekla Rebb.''Kolk si stara?'' me je vprašal May, Maya pa ga je udarila od zadaj na glavo.''Auuuuu! to boli maya samo vprašal sem jo če je dovolj zrela za u gardalent.'' je poskušal May maya pa ga je pogledala, ker je vedela. ''am... stara sem 17 vi pua?'' sem rekla poopačeno.''Usi smo stari 17 samo layla je 17 in pol, ni razlike.'' je rekla Rebb ''bi se lahko pridružila naši skupini?'' je končno rekel Joe. Pridružila se je še ena punca, ''hei sm Zendaya'' je rekla punca ki je bila lepa in zelooo! ''Ja, priidružila se bi vam.'' sem rekla. Letalo še ni prišlo videla sem da se usi razen mene in Rebb košujejo. čakajte joe ima punco! In to je bila Sinndy že od vsega začetka mi je šla na živce.''Čakaj še dva fanta prideta z kovčki mogoče ti bo všeč Tay moj je tibor.'' je rekla Rebb.Joe pa jo je grdo pogledal, ko pa me je Rebb potegnila na wc''Veš ne biti z Joem zato kr tud Sinndy vara,'' je rekla in bila jasna in glasna.Škoda sem si mislila pa tako lep fant je. MHM... kwa sem rekla hitro sem šla na letalo, videla sem da je rezervirano za Rebb in njeno skupino''pojdi gor, vse sem že uredila'' je rekla rEbb ki je bila res najbolša.''Tako usedi se semle, zraven Taya.'' je rekla in tay je bil še lepši kot Joe! Ampak že na videz me je bilo sram.''hei'' sem podravila''hojla punči'' je že kar prehitro začel približeval se mi je innnnnnnn...
se nadaljuje slike Reb,Vici,joea in Taya!
evo vaš najdaalši next pri tejle zgodbici
15. julij 2014
Next<3<3
15. julij 2014
next
18. julij 2014
Rebba moiaaaaa

Vici

Joe

Dobite še ostale slike...+++++ BOSTE VIDEL
19. julij 2014
Taya sem pozabila

+
TAY

LAYLA
19. julij 2014
TAYO*** ne taya!
19. julij 2014
Next. Jz sem tud rebeka.<3<3
19. julij 2014
innnn....
nadaljevanje posvečam samim dvema bralkama to sta!
*DarkSoul*
IN
➽➽ℬεɔɔɔα➽➽ hvala da si začela brat!
HVALČA OBEMA ♥
19. julij 2014
Innn... Še sreča izmaknila sem se poljubu. ''Ne? Sem prehitro...'' ko sem ga že prekinila stavek.''Ja oprosti, vešš...'' rekel pa je ''No ja res prehitro samo ti si me res privlačila, marsikatera punca me ne.'' je rekel jazpa sem ga pogledala in zavila ter glavo odmaknila hkrati v okno.''Bi šla kdaj vn? Maš rada pizzo?'' je vpraašal''ma ja lol ti,?'' ''Ja zlo rd''. Pokimala sem z glavo in po torbici iskala telefon in slušalke.''Supr, kok sm jst zabita!''sem rrekla in se zadrla po letalu''Izvoli!!'' so mi vsi ponujali jaz pa sem stegnila roko h Tayu''Izvoli sori umpak volim rozo'' je rekla in potisnila v moje roke Sinndy''kwja? Posodla si mi jih pa si mal nesramna, pač da ne pog. se tok une...'' se rekla''Tih bodta slabe zvočnike mam kr mi je 3 telefon pr mojmu fantku padu u banjo!'' je rekla oz. se zadrla Layla''koga briga tvoi tip'' se mi je kar izpeljalo iz ust potem pa usi tudi Sinndy čudež rekli''mhhm...''.''Dougčas je, kaj nej delamo?'' sem rekla in Tay je na mojo ramo položil svojo glavo''pejmo seeee, no usak nej gre na igre 123 une?'' je rekla Rebbi. nimam fona,'' je rekel Tay''izvoli tablco še eno mam.'' sem mu ponudila. ''Pejmo na čeeeet!'' smo se zadrl in se zasmejal celo EMO Layla.
oprostite vem da ta del ni zanimiv
19. julij 2014
Je zanimiv. Next<3<3
20. julij 2014
ne ni zanimiv pa hvala ➽➽ℬεɔɔɔα➽➽
posvečen next prideeeeee
➽➽ℬεɔɔɔα➽➽ in *DarkSoul*
Mene je takoj nekdo kliknil uporabnik Lollapopen in prebrala sem sporočilo.''Olaaa kdo sm'' pogledala sem vse ki so viseli na telefonu naravnost levo desno in nazaj. Potem pa sem zaslišala smeh ki je prihajal naravnost ''Taya!''sem rekla. Tay je rekel''kdo hoče čokoladne krogle?'' jaz potem pa še vsi za mano pa so zakričali ''JAZ!'' meni je ponudil prvič in vzela sem celo pest.''Hvaaaaala Tayki'' Rebb je pa rekla''jaz grem v sobo'' ''tu so sobe'' sem hitro planila.''Ja in tam sta tud Joe in njegova Sinndy'' je rekla rebb.''Grem tud jz gre kdo z mano v mojo sobo?'' '' jaaaaaaz Vici'' je odgovoril tay.Ko sva šla mimo vrat prve sobe so iz te prihajali čudni zvoki zato sva odšla naprej v sobo 2. ulegla sva se na posteljo in zaspala.
#Tay#
Nisem moral več spati ker mi je bilo noro vroče. zato sem se odločil da se grem stuširat. Ko sem se tuširal sem mislil samo na mojo bivšo punco Kajo. Zakaj sem jo pustil in vem da ni več možnosti, da bi bila samo moja. Ko sem se stuširal sem si umil obraz. Pobrskal sem še po žepih in začutil robček potegnil sem ga ven iz žepa na njem je bil le še Kajin zbleden poljub. Ne vem če si bom opomogel za to hudo bolečino ki naredi rano v srcu z Vici. Odvisno je od njenega vedenja, dobro je zečela pa vidimo kaj bo še potem za to me je še najbolj strah. Tako sem stoje obstal pred ogledalom. Počasi sem stopal do vrat izven kopalnice, odprl sem vrata in se zaletel v Sinndy ona pa je komolce skrčila h sebi in obe roki dala v pest. Naslonila se je name in se mi pribljiževala jaz pa ''Nehaj sinn'' sem še hotel reči ona pa je na moja usta položila prst.''Pšššš... vsi že spijo bodi tiho'' je zašepetala na moje uho. Poljubila sva se ona me je peljala v sobo 869. kjer se je dala tudi zakleniti in ona je to tudi naredila.
20. julij 2014
nextt <3
28. julij 2014
Nexti<3<3
28. julij 2014
okej
... in to je ona tudi naredila. Bila je v sami halji ali pač slekla se je in na srečo je imela še modrc in hlače.''nehaj!'' sem rekel ona pa mi je nastavila prst na usta.''Ne bom pomiril se boš najprej tvoja dragica pa naj spiii,'' mi je šepnila. Tega sem imel že vrh glave, sovražim jo kaj ji ni jasno? Tudi to sem jo vprašal ona pa je to ignorirala. Super pa še to usedla se je name, in mi še rastrgala majico. Zgrudil sem jo na tla, saj kar blesti ko me vidi, plus meni se zdi to nenormalno in tud je... Odrpl sem omaro in uzel srajico ter hotel oditi iz sobe, preden no sploh nisem prijel za kljuko sem pogledal nazaj ''reči papa ključu'' je rekla in si ga porinila med njene prsi.''immmm... kaj naj zdaj naredim če hočem ven??'' Sem jo vprašal ona pa je mojo roko dala med prsi in dodala''tole ljubček'' kakšen ljubček za vraga ''pa 5min še dlje!'' je rekla in nekoliko povzdvignila glas. Prav če že moram dal sem roko med njene prsi in držal še nekaj minut''lahko še 5minutk pikec?'' je rekla,''ne rekla si 5 minut!'' sem skoraj zakričal.
29. julij 2014
neexxtt
29. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg