Forum
js bom mela eno zgodbo na moja študentska leta na bradavičarki..........ostalo boste pa pol vidl

bi bral???????


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. marec 2013
sam ne morem dajat slikc
16. marec 2013
rabm 5 nextov...
16. marec 2013
next
16. marec 2013
še 4....
16. marec 2013
ok bom dala kr next...
16. marec 2013
s starši sem odšla na postajo. nisem vedla kako prit na peron devet in tri četrtine ampak mi je mama pomagala da sem prišla na peron.ko smo se poslovili je v mojem kupeju sova pamela zaskovikala.v peron so vstopili trije prijatelji. ko smo se spoznali sem izvedela kdo so. bili so harry potter,hermione granger in ron weasley.prispeli smo na bradavičarko in ko smo odšli v veliko dvorano je zunaj vladala taprava katastrofa.deževalo je.vendar so na stol prinesli klobuk izbiruh.razvrstil nas je v domove.harry ron in hermiona so pristali v gryfondomu sam ko so poklicali ime "lindsey windsor"sem odšla na stol. nosili smo šolske uniforme.pristala sem v spolzgadu in me ni prav nč brigalo v katerem domu sem.
16. marec 2013
next ZDEJ PLIS!!!
16. marec 2013
takoj sem spoznala fanta po imenu dreco malfoy in sva bila ves čas skupaj.odpravili smo se v posteljo in dreco me je prijel za roke in me je objel.začutila sem da je vame. po minuti me je................!!!!!!!!!!!!!!rekel je "nočko"in odšla sem v posteljo. naslednji dan smo zvedeli da je naš predstavnik doma profesor raws.
16. marec 2013
next zvečer
16. marec 2013
al pa pol ko si umijem lase
16. marec 2013
NNNEEEXXXTT
16. marec 2013
u122918
u122918
next
16. marec 2013
imeli smo uro napojem s rawsom. delali so preprost napoj katerega imena si ne more nihče zapomniti. pri rastlinoslovju me je ugriznila mandragora a mi je dreco pomagal.popoldan smo imeli nekaj prostega časa zato sem bila sprejeta v moštvo tistega športa na q kot iskalka nato sva z drecom odšla na sprehod po posesti. moja BFF gatka garkinson je rekla da je ZAGOTOVO,ZAGOTOVO vame.to je bilo res in zaradi tega sem morala k medenemu carju po karamele za pomiritev.
16. marec 2013
qudich
16. marec 2013
no ja povej prijateljem za temo
16. marec 2013
ja prov NEXT
16. marec 2013
pri uri urokov smo delali SMRTNO lahek urok ki se imenuje wingardium leviosa in urok "lumos"ki pričara svetlobo. imeli smo tudi računalnike in dreco mi je na facebook odpisal i you!!!!! kar stopila sem se ker mi je pamela v tistem trenutku prinesla bonbone v obliki srca.poskusila sem jih in sem ugotovila da so polnjeni s karamelo ki je bila moj najljubši nadev.zraven je bilo sporočilo na katerem je pisaloe lahko dobiva jutri ob treh pri vrbi mesarici? podpis: skrivni oboževalec.
a:kdo je poslal bonbone?

b:je dobra zgodba?
16. marec 2013
a: draco malfoy
b:ni dobra, COOL je. hej lohk ti povem še za več urokov ker jih nekako zboram.
16. marec 2013
ja dej sam po sporočilu da ne bo noben vidu
16. marec 2013
nextam zvečer.....
16. marec 2013
ok sam da jih najdem OK?
16. marec 2013
ok res si BFF
16. marec 2013
Oo, hvala. Ti tud.
16. marec 2013
jutr točno ob treh sem si oblekla navadno šolsko uniformo,oblekla plašč,dooooooolllllllllgggggggeeeeee lase počesala in sem se odpravila proti vrbi mesarici.tam me je seveda čakal dreco.vprašal me je čebi hodila z njim in sem rekla jaaaaaaaaa in pol sva se do spreminjanja oblike . moram reč da dreco zlo dobr poljublja.....pri spreminjanju oblike smo morali ščurka spremeniti v pikapolonico .ampak pol smo se odpravili proti vedeževanju.po koncu ure mi je profesorica izračunala ljubezen z drecom in uganete kaj? 100%!!!!!!!!! ja res imam srečo ker sem videla da druge punce naju z drecom kar požirajo z očmi....saj so same krive da niso prej poskusile ga zapeljevati.......na večerji sem sedela zraven dreca. ta me je objemal in zraven jedel piščanca.
16. marec 2013
next!!!
16. marec 2013
jest grem.bo po večerji next.
16. marec 2013
Ok
16. marec 2013
po večerji sva se z drecom doooooooollllllllllllllllgggggggggooooooooo poljubljala nato je moral iti dreco v posteljo (punce spimo ločeno od fantov)ampak zjutraj me je zbudil dreco "zbudi se napoje imamo!"hitro sem vstala,se oblekla in dreco me je povlekel ven "danes raws ocenjuje napoj živih mrličev!"in tega napoja ni bilo lahko zvarit vendar na koncu je raws moj napoj ocenil za najboljšega zato sem dobila za nagrado bobke vseh okusov(tudi okus bruhanja)vendar me je moja BFF gatka spomnila, da imam danes rojstni dan. tudi dreco tega ni pozabil.po kosilu me je pričakal s šopkom vrtnic in poljubom.ja seveda mi je drecova mama spekla torto.na njej je pisalo:vse najboljše za tvoj 15. rojstni dan!.torta je bila dobra,zato sva s drecom pojedla največ.po rastlinoslovju sva odšla v meryascoveeno,kjer sva "pri treh metlah"spila vrček maslenuška.ob pol treh sem imela trening zato sva se z drecom poslovila.vzela sem mojo ognjeno strelo in svetlikajoče se zelen plašč,in katerega se je svetlikala srebrna kača spolzgada. ker smo že v petem letniku gremo lahko sami na stadion.marcus flint,naš kapetan se je spet drl,in ko je bilo konec njegovega razpravljanja, sem si oddahnila.bilo je dolgcajt ker sem že po petih minutah ujela zviz.
16. marec 2013
next
16. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg