Forum
Sem 11 letna Cristina ki si zelo želim postati pevka. Upam , da vam bo ta zgodba ušeč
aja zmišljena je !

Nekega sončnega popoldneva , ko sem bila v šoli in poslušala učiteljico matematike ,kako razlaga snov ,sem si zaželela , da bi nastopala pred pravim občinstvom. Problem je bil le to , da sem bila zelo sramežljiva ampak petje vsekakor ne . Vsak dan sem vneto vadila pesmi in se zraven veselila. Zelo rada sem pela , ter želela sem si mikrofon. Nisem bila prepričana , ali je moje petje za na pravi oder ali pred ljudmi. Nisem se namreč hotela osramotiti ali kaj podobnega.Toda želela sem si peti. To leto je pokaži kaj znaš in slovenija ima talent je spet drugo leto. Odločila sem se , da se prijavim. Pri petju me spodbuja tudi moja 12 letna prijateljica Lili , ki meni , da zelo dobro pojem in da bi morala svoje petje res pokazati ljudem. Z Lili se radi igrama , zabavama in skupaj pojema. Danes popoldan ob 15:00 bo prišla k meni in pri meni prespala. Zaljubljena sem v sošolca Tilena , ki pa na žalost že ima punco - Klaro. Zato sem včasih malo užaljena in se počutim , kot , da me noben na svetu ne mara. Glavno da imam BFF LILI z njo sma neločljivi , pa tudi z Klaro se dobro razumema čeprav sem nanjo malo ljubosumna.

To sem jas Cristina :Lili :To je Klara :in sošolec Tilen - moja simpatije :


Ali naj nextam & pišem to zgodbo ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. april 2011
next
06. april 2011
bom zdaj napisala naslednji del =)
samo da napišem
06. april 2011
u39401
u39401
nextii
06. april 2011
Ko je bila zadnja ura pouka - geografija , sma se z Lili odločili , da že sedaj pride k meni da se boma zabavali in ničesar nama nebo manjkalo. Ko sma prišli k meni , sma si pogreli kokice in predvajati sma začeli zelo dober film - komedijo Big Mama 2 del (če ste že gledali je cool ) . Naenkrat pa je začelo zunaj deževati. Pogledala sem skozi okno , ter se zamislila. Zagledala sem deklico , ki so ji polzele solze po licu in imela je čisto razmazan make up. Dala bi ji nekje 15 let več ali manj ne. Nisem morala tega pustiti , čeprav sem bila manjša in mlajša. Odločila sem se , da pridem te zadevi do dna. Odhitela sem do njej in jo povabila v hišo , tam pa sma začeli pogovor :
O - ona J- jas

O - hvala da si me povabla not.
J - ni za kaj. Mi lahko poveš , zakaj si jokala ?
O - no..to so sicer osebne težave ampak če si že tako prijazna ti bom povedala..
J - hvala za kompliment. OK pripravljena sem te poslušati kaj koli boš rekla.
O - v šoli me je moj fant zvlekel na WC in me tam pretepel. Hotel me je še posiliti a mu nisem pustila , ker sem ga porinila vkraj. Nato mi je dal konec.
J - saj to je grozno !
O - ja..zato se pučutim tako slabo. Strah me je mojega fanta Alexa. Prosim , lahko danes prespim pri tebi ? Nimam staršev , ne doma , spim pri neki prijazni ženski ki me je na srečo vzela pod streho.
J - z veseljem. Prav rada bi ti ponudila pomoč. Pridi , grema pripravit posteljo , dovolj je prostora za vse 3.
O - 3 ?! Kdo bo pa še tukaj ?
J - je že tukaj moja BFF Lili. Ne skrbi , nebo ti storila žalega. Pridi , pripravima postelje za vaju saj je že skoraj večer.
O - OK pridem =)
Potem sma pripravili postelje in mami nam je prijazno skuhala večerjo. Po večerji smo se šli v sobi kartat lažnivca in ENKO.

To je Alex :Ona :
nextam ?
06. april 2011
hvala da ste glasovali
06. april 2011
1 next
06. april 2011
u39401
u39401
nextii
06. april 2011
ok
06. april 2011
Zjutraj , ko sem se zbudila , sem bila zelo zmučena in vse kosti so me bolele.Ko sem šla do vhodnih vrat , sem najprej pobrala časopis , nato pa me je zmotilo glasono trkanje po vratih. Ko sem odprla , sem zagledala Alexa. Bila sem 100% daj je on , saj mi je tista njegova punca (Nina) včeraj pokazala njegovo sliko. A da sem preverila , sem najprej vprašala , kdo je. Pogovr : J-jas A - alex

J - živijo , kdo pa si da tako zjutraj motiš ?
A - oprosti , iščem to punco (pokazal je Ninino sliko ki jo je povlekel iz žepa) si jo kaj videla ? Drugače mi je ime Alex.
J - aha , Alex. Ne , te punce nisem videla. Zakaj pa jo iščeš ? (zlagala sem )
A - ah , ker sma se včeraj močno sprla in se želim pobotati z njo.
J - na mojo žalost je ne poznam in nimam pojma , kje je . (spet zlažem )
potem sem rekla bay in zaprla vrata. Kar vroče mi je postalo.Seveda sem šla takoj zbudit Nino ter ji vse povedala. Tudi Nino je postalo strah , potem pa sma se objeli. Morala sem v šolo saj je bilo že pol 8. Hitro sem odhitela na avtobus , Lili pa za mano. V šoli so učitelji pri 3 uri (slovenščini) delili listke za prijavo na pokaži kaj znaš letos. Nekaj časa sem buljila v list , nato pa se odločila , da se prijavim.Ko sem prišla domov , sem najprej pogledala če je Nina OK potem pa sem dala list mami da je izpolnila prijavnico. Nalednji dan sem ga oddala in sprejeli so me. Le še 1 teden me je ločil do mojega prvega želenega nastopa pred občinstvom. Moj talent petja je bil namreč moja velika skrivnost. Zaupati je nisem želela nikomur , ker sem se bala , da bi se mi posmehovali. Ko sem prišla domov , sem začela vaditi pesem The Climb od Miley Cyrus ki sem jo imella najraje in sem jo vedela že od prej. Tako sem jo vadila , kako dolgo je šlo. Zvečer sem se utrujena pogovarjala z Nino. Naslednji dan , ko sem se zbudila , je zunaj..........

next ?
06. april 2011
u39401
u39401
nextiii
06. april 2011
čakaj še 1 next
06. april 2011
ajde še 1 koment pa nextam
06. april 2011
u39401
u39401
nextii
06. april 2011
ok bom pa nextala xd
06. april 2011
u43455
u43455
nextiii, fuul kuul zgodba!!!
06. april 2011
u43455
u43455
čeprav je nisi še dosti napisala
06. april 2011
Je zunaj šel dež. Začela me je boleti glava in odločila sem se , da ostanem doma. Dan je počasi mineval , a moja bolečina ne . Nina je sedaj že skoraj bila kot moja sestra in vzljubila sem jo. Nalednji dan mi je bilo veliko bolje in spet sem vadila pesem The Climb. Čisto sem pozabila , kater dan je danes. Bil je petek. Potem mi je na vrata potrkala LIli
Pogovor : C - jas cristina L - lili

L - hey cristi. A lahko vstopim ?
C - ti kar. je kaj novega ?
L - ja . Jutri je tvoj velik dan. Nastopaš. Komaj čakam.
C - kaaaaj ? Že jutri ! Ampak sram me je ! xD
L - daj no cristi saj veš da imaš talent in jutri boš to pokazala vsem ljudem.
C - saj vem ampak..pojdiva gledat TV Nina pa počiva in OK je.

ŠLi sma gleDaT TV. Bila Je zeLo cOOlska KoMeDiJa in z LiLi sma se do sMrTi nasmejali.Potem sma šli spat. Nalednji dan zjutraj sem bila zelo nervozna zaradi nastopa ob 18:00 zvečer. Bila sem zelo čudne volje bi temu rekli. Najprej mi je mami pripraivla zajtrk in čaj. Bila je sobota , zato je pri meni bila tudi LiLi. Potem smo šle jas , Nina in Lili še vadit mojo pesem. Bilo je 17:00. Čez 2 uri se bom pokazala vsej sloveniji na ''POKAŽI KAJ ZNAŠ''. Komaj sem čakala hkrati pa me je bilo zelo strah.

next ?
06. april 2011
hvala nuša01

(2 nexta )
06. april 2011
next the best storry
06. april 2011
hvala XD
06. april 2011
čakaj naj ti bo nextam samo pojem =)
06. april 2011
zdaj nextam
06. april 2011
Dogovorile smo se , da gresta Nina in LiLi z menoj. Lili je bila takoj za , ter tudi Nino je to petje zanimalo. Še danes razglasijo zmagovalca. To mi je hodilo po glavi in me živciralo. Nastopanje bo namreč pred celo šolo in še drugimi, ki pridejo. Bilo me je zelo strah. In seveda tudi sram. Toda ker sem bila dovolj samozavestna , sem se odločila , da nastopim in končno uresničim svoje sanje ki jih imam že od otroštva. Čez 1 uro me je mami pripeljala pred šolo - tam so že vsi čakali na začetek. Bilo je 14 min do začetka in na sporedu sem bila napisana druga. Še to , sem pomislila in postala sem še bolj živčna. Nina in Lili sta me že čakali tam in seveda kupili sta si sedeža v sredini prve vrste. Tako sem poslušala nastop od punce , ki je bila pred mano. Popolnoma sem se zamislila tam v zaoderju. Vse je bilo tako lepo okrašeno , iskrice so se svetile in še meglo so nam naredili da smo se bolj vživeli .Naenkrat pa samo iz odra zaslišim glas napovedovalke : Sedaj se bo predstavila Cristina Cyrus s pesmijo The Climb od Miley Cyrus ! Pridi , Cristina. Postala sem zelo živčna , ter počasi stopala na oder. Ko sem prispela, se je žirija že pripravila , da bo na liste napisala , kako se jim je zdel moj nastop. Najprej me je bilo strah potem pa sem začela peti in šlo mi je kar dobro. Kar naenkrat pa so začeli ...........................

nextam ?
06. april 2011
u37905
u37905
next!!!
06. april 2011
ok bom.

upam da vam je zgodba ušeč
06. april 2011
Kar naenkrat pa so začeli vsi vriskati , vstali so in začeli so mi ploskati. Bila sem navdušena tega res nisem pričakovala. Na koncu , ko sem odišla v zaoderje so še fantje žvižgali za mano. Bila sem zelo ponosna nase. Ko smo vsi prišli na oder , pa so razglasili žiranti vsak svoje favorite , nato pa zmagovalca. Zmagovalka tega dne je ...................... Cristina z pesmijo The Climb ! En velik aplavz. Bila sem v velikem šoku , zmage pa res nisem pričakovala. Bila sem zelo srečna , Nina in Lili pa sta poskrbeli za leppši dan in daljše aplavze. Potem je voditeljica rekla , naj zapustijo oder , da bom lahko zapela svojo zmagovalno pesem. Ko sem začela peti , so mi začeli vsi nastavljati roke in delo na odru sem takrat opravljala kot zvezda. Še od vsakega žiranta sem bila pohvaljena. Tisti dan je bil zame res najboljši in najlepši , aplavzi , roke , hvale... To sem si vedno želela . Končno sem si ''upala'' živeti svoje sanje. Potem pa , po nastopu nepričakovano : Oboževalec je skočil na oder , ter varnostniki so ga začeli loviti. Rekla sem , naj ga spustijo , da mi pove kar hoče , ter šla sma v zaoderje. Povedal mi je , da se mu zdim lepa , in , da ....................... Od tistega dne so me vsi imeli za zvezdo ter poznali moje ime. Želeli so tudi moje avtograme ter , da se slikam z njimi. A sem res že zvezda ? Sem se spraševala v hrupu in veselju mojih novih oboževalcev ki sem jih bila zelo vesela in sem si jih zelo želela.

Kaj mi je še rekel on oboževalec - Žan mu je blo ime zveste v naslednjem delu.

next ?
06. april 2011
To je Žan :


06. april 2011
next
06. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg