Forum
u111868
u111868
heej!!

pisala sem že zgodbico Julija Wizard samo je propadla
ta zgodbica bo podobna ampak mal drugačna

********************************

>>Uaaaa<< sem zazehala. Odprla sem oči in nad sabo opazila... S-O-V-O!!! Naj se predstavim:
ime: Mary Elizabeth
priimek: ga boš že izvedel no!
Prebivališče: ulica ni važna, London, Velika Britanija, Evropa, Kopno, Zemlja, Osončje, Vesolje. Dobro to na koncu ni bilo pomembno no.

Ok pojdimo nazaj k sovi. Ko sem jo natančno pogledala sem videla da ima v kljunu...pismo! Vzela sem ji ga iz kljuna in presenečena ugotovila da piše na kuverti to:

Mary Elizabeth Lairess
Erechova ulica 7
Ena in edina otroška soba
London
((Velika Britanija))

Pisava je bila lepa, zavita in lepa. Res sem jo občudovala... Potem me je zmotil krik.

>>MARY ELIZABETH!!! ZAJTRK!!!<<

Ja, moja mama se zna res dreti za zajtrk na sobotno jutro.....čakaj malo.. danes sem stara 11 let!!!

Ko prispem v kuhinjo ugotovim da sem še vedno v pižami in da v roki držim pismo. Mami ga vidi in me vpraša kako to da ga imam-poštarja danes še ni bilo. Povedala sem jitisto o sovi in da je pismo točno naslovljeno name in vsako podrobnost.....
*PO ZAJTRKU*
Spoštovana gdč. Lairess!
Z veseljem vam sporočam, da ste bili sprejeti na Bradavičarko, akademijo za čarovnike in čarovnice. V pismu je priložen tudi seznam potrebščin za 1. letnik. In pa seveda navodila, kako priti na Prečno ulico ker ste iz družine bunkeljnov.
LP, Anassia Anassias, pomočnica ravnatelja (ravnatelj: Miriam Osiem Sevritus Tiam Endilumb).

>>Čestitam Mary za prejeto pismo! Veš ko sem bila majhna sem dobila podobnega... V 2. letniku so me izključili. In to po krivici! No ti bom enkrat povedala zgodbo. Ampak na koncu so mi vzeli palico in zahtevali naj o tem molčim. Držala sem obljubo in si rekla, da če bo moj otrok sprejet,mu bom to povedala, drugače pa ne. No in tako zdaj to veš ti, ker si bila sprejeta...<<

Oh mami! Le zakaj so jo izključili?!? No bom že slišala to zgodbo, obljubim da v kratkem! Le kdo je bil tako zloben?? Grrrrr, kako sem jezna!!

>>Ampak mami.. če si ti v resnici čarovnica le da nimaš palice in tako, kako to da so nam poslali navodila za na Prečno ulico, karkoli že je to?<< sem vprašala.

>>Zato, draga Mary Elizabeth, ker so mi iz glave izbrisali spomin kako se tja pride<<.

Dobro, zdaj pa k darilu. Takoj ko sem pri zajtrku nehala razlagati o pismu sem dobila darilo od starešev. Notri je bila.... oh, obleka! No nisem nora na obleke ampak tale... ja tale je bila pa res lepa. Seveda ji ni manjkalo to, da se je spremenila kot sem hotela. Če sem si zamislila rdečo do gležnjev sem dobila rdečo do gležnjev. Ampak zraven je bila priložena še ena škatlica in v resnici je bilo tako, da sem roko položila na označeno mesto na tisti škatlici, si zaželela kakršno koli obleko in bila sem v njej,prejšnja pa je izginila. Mami mi je povedala, da je to dobila od čarovniške prijateljice in shranila v primeru da dobim pismo za Bradavičarko. Ne predstavljate si kako sem bila vesela!!!
*****
ja začetek je bil malo daljši nexti bodo vrjetno mičkeno krajši
05. julij 2013
u140958
u140958
next
05. julij 2013
u111868
u111868
hvala za next pričakujem še enega.(ali več )
05. julij 2013
next
05. julij 2013
u111868
u111868
ok tenx

jutri pride next
05. julij 2013
u111868
u111868
oprostite mene ni blo gor pol pa sm šla še na morje... in pol me spet ni blo gor

NEXT:

>>Mami, kdaj boš že povedala zgodbo no?<<
>>Ok Mary naj ti bo. Torej:

Bila sem stara 11 let in 4 mesece, ko mi je sova potrkala na okno. Bila sem čarovnica iz bunkeljske družine. In ko sem prišla na Bradavičarko 1. septembra me je sošolka iz Spolzgada začela zaničevati. No domovi so 4, saj boš videla ko prideš na Bradavičarko. V Spolzgadu bivajo le zlobni. No in cel letnik se je tisto dekle trudilo, da me spravijo iz šole. A v prvem letniku me ni mogla zlomiti, vedno sem se nekako izmazala. Tako sem naredila 1. letnik, minile so počitnice in že sem se bala te Spolzadovke. Skoraj sem že vzdržala celo šolsko leto, ko ji je končno uspelo. Naredila je grozno neumnost, prekršila najstrožja pravila in večina profesorjev je vrjela njej, saj so že v 1. letniku mislili, da za vse manjše prekrške odgovarjam jaz. Le ena profesorica je vrjela meni a to ni bilo dovolj in izključili so me. V 2. letniku! Zlomili so mi čarobno palico, izbrisali spomin kako priti na Prečno ulico in mojega čaranja je bilo konec. Vendar moja najboljša prijateljica mi je vrjela. Ohranjali sva stike in čez 15 let mi je povedala, da je tista zlobnica rodila hčerko. Rojena je istega leta kot ti, tako da se je pazi. Na srečo pa ima tudi ta moja prijateljica hčerko, zato obe upava, da bosta prijateljici. Res Mary, ohranjaj stike z Emilijo, in ne bodi prijateljica z Mirandio. Kajti Mirandia je prav tako zlobna kot njena mama, vrjemi.<<

Uff, tale mama od tele Mirandie, prav sovraažim jo četudi nimam pojma kdo je!! Resno, da so zaradi nje mojo mamo vrgli iz šole? Grrrrr.

Joj če bi vsaj imela predstavo kako mi bo šlo, kakšen sploh je čarovniški svet joj toliko nekih stvari je....ja, najbolje da počakam 15. avgust, takrat vedno nakupujemo potrbščine, pa naj bodo za navadno šolo ali čarovniško. Ampak jaz sem tako nestrpna!!! Danes je komaj 28. julij!!!! Mogoče se bi lahko zamotila z mojo majico.
Po pol ure sem si izmislila že 17 različnih majic, ki sem jih oblekla skupaj z mojimi krili in hlačami. Najlepša je bila 7. majica, ki sem si jo izmislila, najbolj odštekana pa 13. majica.

*****
če hočeš da zgodbica ne propade, tko kot je propadla julija wizard oglašuj
24. julij 2013
u140958
u140958
next
24. julij 2013
next
05. avgust 2013
u111868
u111868
lejte ne vrjamem da bo ta zgodbica dejansko stekla. nima smisla
05. avgust 2013
next!
06. avgust 2013
next
07. avgust 2013
u111868
u111868
dobr bom nextala
10. avgust 2013
next (:
23. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg