Živjo, js bom začela pisat zgodbo in sm pri teh stvareh bol neiskušena tko da povejte mi, če bi kej spremenil in kje delam napake pa tko. sam sm res začetnica in ne bo nevem kaj tko da...haha aja pa na začetku ne bo tko zanimivu pol bo pa že no želim vam prijetno branje
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
»Lepa si,« mi je zašepetal. Zahihitala sem se in ga poljubila. Všeč mi je bilo, ko mi je takole šepetal na uho lepe stvari.
Sedela sva sama v parku. Bila je že noč. Pestoval me je v svojem naročju. Skupaj sva želela preživeti še zadnje trenutke pred mojim odhodom na morje.
» Ne pojdi. Ostani z mano. Nočem da greš.« Namuznila sem se: »Oh Žiga. Saj veš, da ne morem.« »Resno mislim. Nočem da greš,« je resno rekel. »Saj veš, da grem rada na morje in ne morem tega, kar preskočiti,« sem zavzdihnila. »Vem, ampak ne bi bila raje z mano, kot na morju? Kaj me ne ljubiš?« Ogorčeno sem ga pogledala: »Kaj pa govoriš? Seveda te ljubim! Ampak le enkrat na leto gremo na morje. Le enkrat!« Užaljeno me je pogledal: »Ampak bojim se.« Skočila sem mu iz naročja. »Bojiš se? Kaj za vraga je narobe s tabo? Česa se bojiš?« »Da boš spoznala drugega! Da boš pozabila name.« Bila sem zmedena: »Veš, da ti ne bi nikoli storila kaj takega. Kaj mi ne zaupaš?« » Ne vem,« je boječe zašepetal Žiga. Bila sem jezna. Zelo jezna: »Eno leto in pol sva že v zvezi in ti mi še zdaj ne zaupaš?! Če mi ne zaupaš, zakaj sva sploh še v zvezi?!« Zdaj je vstal tudi Žiga: »Tina, pomiri se. Nisem tako mislil. »Ne!« Sem zakričala. »Na morje grem. In tam je polno lepih fantov! Nikoli ne veš, če se bo našel tudi kakšen zame,« sem mu zlobno zabrusila.
Obrnila sem se na petah in stekla stran. Vedela sem, da sem pretiravala. Obrisala sem si solze, ki so mi tekle po licih. Nisem se obrnila, da bi ga videla, če mi sledi, če mu je žal.
Ko sem pritekla domov sem se zaprla v sobo in prižgala radio. Usedla sem se zraven okna in strmela na prazno ulico. Prepustila sem se glasbi. Razmišljala sem o Žigi, o morju…

next? pa vi sm pište o napakah
09. julij 2014
neext
10. julij 2014
u175846
u175846
Next
13. julij 2014
u175616
u175616
next
22. julij 2014
Zjutraj me je zbudilo trkanje na vrata. Dvignila sem glavo in zazehala: »Naprej!« V sobo je vstopila moja eno leto mlajša sestra Ema. Začudeno me je pogledala. »Takole si spala celo noč?« me je vprašala. Usedla se je na rob moje postelje in žvečila žvečilko. Prikimala sem in vstala. Vse me je bolelo. »Zakaj si prišla?« Sem jo vprašala med pretegovanjem. Opazovala je mojo sobo. »Zajtrk je na mizi in čez pol ure gremo od doma. Predlagam, da pohitiš. Ta stara sta danes še posebej tečna.« Zopet sem prikimala. Spet me je pogledala: »Včeraj sem te videla…hm…kako si objokana pritekla domov in…hm…vem, da si bila včeraj z Žigo in je kaj narobe z vama?« Usedla sem se zraven nje: »Skregala sva se. Veš kaj? Ves čas sem bila pod njegovim nadzorom, a to je končano. » Ema mi je namenila obtožujoč pogled: »Tina, kaj si mu rekla? Se sploh zavedaš, kako ga lahko prizadeneš s svojimi izjavami?« Zavila sem z očmi: »Ej, tamala, ni ti treba povsod vtikati svojega nosu. To je najina stvar in se te ne tiče. Zdaj pa ven iz moje sobe.« »Zavzdihnila je in si nekaj mrmrala in odšla ven.
Po zajtrku smo končno vso prtljago zbasali v avto. Ko smo se peljali pa so ta stari že začeli: »Tina, kje si bila včeraj do tako pozne ure? Saj veš, da je zunaj nevarno.« Zavila sem z očmi: »Mami, stara sem šestnajst let. Nisem več dojenček.« »V redu no, pa vseeno kje si bila?« »S svojim fantom se je lupckala,» se je oglasil njen štiriletni bratec Gašper. »Utihni!« Sem mu zabrusila, a on se je le smejal. Starša sta zavzdihnila. Nisem več prenesla zasliševanja, zato sem si v ušesa vtaknila slušalke in dala najvišjo glasnost.
Pogosto mi je šla moja družina tako na živce- moji starši s stalnimi vprašanji o mojem ljubezenskem življenju, Gašper, ki ni nikoli držal jezik za zobe in pa Ema, ki je vedno vtikala nos v mojo sobo in moje težave. Zavzdihnila sem in zaprla oči.
Prispeli smo čez približno tri ure. Lastnica apartmajev nam je pokazala naše stanovanje. Stekla se, da bi si priborila čim boljše ležišče. Našla sem primerno sobico, ki sem si jo žal morala deliti z Emo. Z Emo smo prosile, če gremo lahko na plažo. Po obotavljanju so nama starši dovolili. Skočila sem v kopalke in poletno oblekico.
Pot do plaže ni bila dolga. Tudi plaža je bila kar lepa. Slekla sem si oblekico. Z Emo smo skupaj zagazili v morje. Bilo je tako osvežujoče in tako lepo ga je bilo občutiti na telesu. Potopila sem glavo in plavala pod gladino. Pozabila sem na vse težave in na življenje. Dvignila sem glavo, da bi zajela zrak. Videla sem, da sem zaplavala kar daleč od obale. Ozirala sem se za Emo. Nisem je našla. Verjetno je ostala bolj ob obali. Znova sem se potopila in zaplavala nazaj. Zunaj sem se ogrnila v brisačo in sedla na topli pesek. Videla sem Emo, ko je prihajala ven iz vode.
Ema je bila zelo lepa. Imela je pšenične lase, ki so ji padali na hrbet. Skoraj vsak fant je pogledal za njo že zaradi las. Imela je velike rjave oči in majhen nosek. Trenira atletiko, zato ima lepo in mišičasto postavo. Glede na to, da jo veliko fantov vabi na zmenke in te reči se jih Ema vztrajno brani. Poleg tega ona sploh ne da dosti na svoj videz, kar me večkrat naredi ljubosumno, saj jaz dam veliko na svoj videz pa je Ema vseeno lepša od mene. Jaz sploh nisem tako zelo lepa. Imam črne lase do ramen in temno rjave oči. Treniram košarko in sem zelo visoka in suha. Fantje me niso nikoli pretirano osvajali. Ampak pred dvema letoma sem na poletnem košarkaškem taboru spoznala Žigo. Odlično sva se ujela in veliko časa sva preživela skupaj. Ko je bilo konec tabora sva se redno obiskovala, saj nisva živela tako daleč narazen. Šla sva na veliko zmenkov in končno me je zaprosil. No bila sva srečna do včerajšnjega dne. Danes me je petkrat poklical in poslal ogromno sms-jou. Vendar mu nisem odgovorila.
22. julij 2014
u175616
u175616
next
22. julij 2014
Nextt
22. julij 2014
evo next
------------------------------------------------------------------------------------->
»Si za sladoled?« Me je vprašala Ema, ko je prišla iz vode. »Itak,« sem se nasmehnila in odšle smo do najbližje gostilne. Ko smo tako sedele na plaži in lizale sladoled sem Emo vprašala: »No, povej mi, kateri je najlepši?« »Tina,« me je resno pogledala. »Saj veš, da nisem za ljubezen pa te stvari.« »Oh, daj no! Saj to ni ljubezen. Samo povej kateri je najlepši! To ni težko!« »V redu, no,« se je zasmejala. »Mogoče tisti blondinec v zelenih kopalkah.« Je pomignila nanj. Pogledala sem ga. Ni bil ne vem kaj, vendar pa vseeno ni bilo tako slabo. »No zdaj pa še ti povej,« me je dregnila. S pogledom sem prečesala plažo. Videla sem postavnega rjavolasca v modrih kopalkah. S prstom sem pokazala nanj. »Ni slabo,« se je zasmejala Ema. »Mislim, da je čas da greva nazaj,« sem rekla. Pobrali sva brisače in odšli.
Naslednji dan smo po zajtrku vsi odšli v trgovino. Gašper se je spet obešal po mami in jo prosjačil za čokolado. Ves čas sem zdolgočaseno hodila za družino. Nenadoma pa se je mami ustavila in veselo razprla roke: »Petra? Si to ti?« Ženska bolj manjše rasti in malce okrogla se je zmedeno obrnila, a ko je zagledala mojo mamo se ji je na ustih narisal nasmešek: »Mateja! Ne morem verjeti! Že tako dolgo se nismo videle!« Veseli sta si skočili v objem mi pa smo ju vsi zmedeno gledali. Ko je mami videla naše zmedene poglede je pojasnila: »To je Mateja. Skupaj sva si delili sobo v študentskem domu. Mateja, to pa je moj mož Damjan, hčerki Ema in Tina ter sin Gašper.« Mateja se nam je nasmehnila in pokimala z glavo, nato pa se je obrnila in rekla: »No, to pa so moj mož in moja dva sinova.«
Pogledala sem proti njim. Sin, ki je izgledal starejši je bil visok in suh, imel je rjave lase in temne rjave oči. Mlajši pa je bil prečudovit. Predvidevala sem, da je bil približno moje starosti. Bil je visok in suh. Imel je svetlo rjave lase in svetlo rjave oči. Najin pogled se je za hip ujel.
»No, pridite k nam na obisk danes popoldne, če imate čas,« je mami nadaljevala pogovor in ji razložila pot do našega apartmaja. Po še nekaj izmenjanih besedah smo se končno poslovili in odšli vsak svojo pot. Postalo mi je zelo vroče in neprijetno zaradi mlajšega sina, ki je bil naravnost prečudovit. Ema me je dregnila in zašepetala: »Z Žigo še nista popolnoma končala zvezo, veš to?« Nato pa se obrnila in odšla za drugimi. Obstala sem. Kaj je to pomenilo? Ali se je videlo, da mi je ''ta mlajši'' všeč? Obrisala sem si pot in odšla za njimi.
03. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg