Forum
.
02. april 2013
Uvod:
Živijo, jaz sem Vina. Saj vem ja čudaško ime, vendar je pač moje. Doma sem v Novi Gorici, trenutno pa živim v Ljubljani kjer tudi študiram. Stara sem 17 let.
Izgledam približno takole:Moje življenje precej dolgočasno. Že zelo dolgo si želim da bi se mi zgodilo kaj vznemerljivega. Morda pa se mi bo želja nekoč uresničila ...
02. april 2013
1. del
''Vina, si že budna?'' sem zaslišala sostanovalkin glas. Moja sostanovalka- in tudi najboljša prijateljica je Anita, vendar jo vsi vedno kličemo Ani.
Za 10 cm sem dvignila glavo in pogledala na uro. 6.55.
''Kaj pa kričiš?'' sem razdraženo vprašala.''Saj je komaj 6.55.'' glavo nem vrgla nazaj na blazino.
''Kaj pa blebetaš?'' pomolila je glavo v sobo.(Ani)
Ko je pogledala proti uri se je začela smejati.''Si pozabila prestaviti uro kaj?''
02. april 2013
Next?
02. april 2013
next
04. april 2013
''Kaj?'' vprašujoče sem jo pogledala. Zahihitala se je in se odpravil proti vratom.
''Pohiti če nočeš zamuditi šole.'' šele takrat sem se spomnila na butasto prestavljanje ure.
Hitro sem skočila iz postelje. Nase sem navlekla kavbojke in bluzo. I mize sem pograbila nekaj zvezkov in z odvezanimi čevlji stekla na ulico.
06. april 2013(Bluza)(hlače)
06. april 2013(torba)(pas)
06. april 2013
Tako sem tekla da nisem videla kje hodim. Že tako bom pozna! In še prvo uro imamo pomembno predavanje. Sklenila sem da grem raje po bližnici. Pogledal sem na uro. Čez minuto bo zvonilo. Nisem gledala kje hodim in tako sem se zaletela v nič hudega slutečega moškega ki je šel mimo. Zakotalila sva se še nekaj metrov naprej. Hitro sem se začela opravičevati in pobirati papirje ki so mu zleteli iz mape.
06. april 2013
''Oprostite,'' sem se zadnjič zamrmrala in mu pomolila papirje. Ko sem ga pogledala so se mi zaradi presenečenja odprla usta. Bil je najlepši moški kar sem jih kdajkoli videla. Bil je visok in imel je široka ramena, ter atletsko postavo. Njegove oči so bile mačje zelene, koža pa zelo svetla. Ocenila bi da je star približno 23 ali 24 let.(pribiližno takole razen oči)
''Si v redu?'' me je vprašal ko sem mu podala šop papirjev. ''Ehm ... ja, ja sem.'' sem pokimala.'' ''Zdaj pa mi oprosti mudi se mi.'' mi je rekel in pomignil z glavo v pozdrav. Še kakšno sekundo sem stala in gledala za njim nato pa se pognala proti šoli.
06. april 2013
V šolo sem prispela 5 minut po zvonenju. Stekla sem po praznem hodniku. Moji koaki so odmevali po celi šoli. Pred učilnico svetovne zgodovine. Tikat sem počasi vdihnila in izdihnila ter potrkala. Ko sem pomolila glavo v razred sem zagledala le sošolce kako sproščeno klepetajo. Hvala bogu! Učitelja še ni.
06. april 2013
najbrž naslov ne bo preveč ustrezal zgodbi
21. april 2013
next
21. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg