Forum
Heeeey! Sem Sindi in sem stara 15 let To je moja prva zgodba Napol resnična zgodba. Da napišem drugi del potrebujem usaj 5 nextov Tko zdej pa k zgodbi.

Zgodilo se je lanskega poletja ko smo se z prijateljicami Anjo in Nino ter prijateljema Markonom in Tilenom odšli skupaj na morje. Ninini starši imajo na morju počitniško hišico in za eno noč so odšli k prijateljem, ki so nekaj kilometrov stran. Tako smo ostali sami in smo se odločili za filmski večer. Ker sta Anja in Tilen par smo se odločili da bomo gledali romantične filme. Sedežni red pa je bil tak: JAZ - MARKO - NINA - ANJA - TILEN
Ko se je film začel so se seveda pričele tudi romantične scene. Anja in Tilen sta se že objemala, Nina je zavzeto gledaala fil, jaz in Marko pa sva se vsakih par trenutkov spogledala. Nato mi je rekel nekaj ZELO nepričakovanega.

Marko: Če hočes se lahko nasloniš name. Ne bi me motilo.

(nato se mi je nasmehnil jaz pa sem bila v veliki zadregi )

Jaz: Am... em... aa.. resno?
Marko: Ja

In res sem se naslonila na njegovo ramo ter zavonjala njegov prijeten vonj. Najin pogovor se je seveda nadaljeval.

Marko: Ti je udobno?
Jaz: Ja (Nasmehnila sem se mu. V želodcu sem čutila metuljčke.)

Nato je sledila še ena 'vroča' scena. Anja in Tilen sta se že poljubljala, nam pa je postalo neprijetno zato smo se raje umaknili iz sobe. Nina se je odločila da bo ostala v hiši, jaz in Marko pa sva se odpravila na sprehod ob morju. )
24. maj 2012
next? ja/ne
24. maj 2012
okej ne
24. maj 2012
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
27. maj 2012
jaaaa plissss
27. maj 2012
okeej sam mal bol pol kr zdej morm neki za šolo nardit
27. maj 2012
nextam! čeprav sm rekla da bom bl pol
---

Z Markom sva se odpravila na sprehod od morju. Sprehajala sva se, pogovarjala in občudovala luno. Slišati je bil le šum morja. Nato pa je zapihal veter in postalo je hladno. Zazeblo me je zato mi je čez ramena ogrnil svojo jakno. Nasmehnila sem se mu nato pa mi je rekel: ''Am.. . Morda nisi opazila kako te opazujem in..'' Takrat pa je zazvonil moj telefon. Bila je Nina, saj jo je skrbelo, da se nama ni kaj zgodilo. Raje sva se odpravila nazaj. Celo noč mi je po glavi hodil tsti stavek 'veš.. že dolgo časa si mi zelo všeč'. Sploh ne vem več kaj naj naredim. Zaspala sem in sredi noči me je nekaj zbudilo. Imela sem občutek kot da nekaj leze pod mojo rjuho...

---
nextam?
27. maj 2012
u63347
u63347
NEXT NUJNO! ^_^
28. maj 2012
ju3! 100%!
28. maj 2012
u63347
u63347
okey
28. maj 2012
Zaspala sem in sredi noči me je nekaj zbudilo. Imela sem občutek kot da nekaj leze pod mojo rjuho... Prestrašila sem se in hotela zakričati, takrat pa mi je roka pokrila usta. Dvignila sem rjuho in zagledala... MARKONA!

Jaz: Markoooo! Ka delaš tuu???!!
Marko: Am.. nč..
Jaz: Kk nčč??! Če ne bi delu nč te neb blo tuki!
Marko: Jah.. ubistvu sm hotu nadaljevat tist.. tist iz plaže..

Okeej.. quitala sm.. kaaj je hotu dokunčat?! Sej mi je že povedu da sm mu všeeč?!

Jaz: In kaj je to??
Marko: Pa sej veš no..

Nato se je dvignil, se vlegel poleg mene in me pobožal po laseh.

Jaz: Marko.. kaj delaš? To ni prav!
Marko: Seveda je prav. Lej.. jz te hočm sam zase.

Nato se je kar naenkrat znašel nad mano ter me poljubil na lica, nato pa še na usta. Njegovi poljubi so bli tko nežni in prijetni. Ampak vseeno se mi to ni zdelo prav in nisem hotela da naju kdo SLUČAJNO vidi.

Jaz: Ne ne Marko.. To ni prav!

Nehal me je poljubljati in njegov obraz se mi je zdel zelo žalosten. Toda jaz si nisem želela da bi nehal. Kljub vsemu je bilo zelo prijetno.

Marko: Okeej okej.. Sam neki bi te še vprašu.. pa prosm odgovor iskreno
Jaz: Am.. ja?
Marko: A bi hodla? Prosm reč ja.. boš vidla da nama bo najboljš!
Jaz: Oh.. ne vem.. pojma nimam.. rabim neki časa da razmislim..

Vstal je in odšel proti vratom. Nato pa sem vstala in ga prijela za roko in mu potiho rekla:'' ja.. ja JAA! Hočm bit s tabo!'' Njegvo obraz se je v trenutku razveselil. Prijel me je okoli pasu in me položil na posteljo. Nato si je slekel majico in me pričel poljubljati. Dolgo časa sva se poljubljala in bila sem najsrečnejše dekle na svetu. Sam.. BLI SO SAM POLJUBI.. da nev kdo SLUČAJNO kej mislu... Nato sva zaspala. Zjutraj naju je zbudil hrup...

---
next?
29. maj 2012
u63347
u63347
next
29. maj 2012
neeext!!!!!!!!!!
29. maj 2012
Zjutraj naju je zbudil hrup. Ko sva se zbudila sva zaslišala kričanje:'' Marko in Sindi sta bla celo noč skupi v postli!'' Mislila sem da se bom pogreznila v zemljo! Videli so naju! Markonu sem rekla naj hitro gre iz moje sobe. Ampak prepozno! Ko je hotel oditi iz sobe si bili Anja, Tilen in Nina že kot račke postalvljeni v vrsto in so očitno že čakali pojasnilo. Nato je rekla Anja:'' Am.. a mi lohk kdo pove zakaj si bil ti Marko celo noč v Sinjini sobi in to brez majceee?!!!'' Nato še Tilen:'' Uuu Marko as kej lomilec src?'' Vsi smo se začeli smejat edino Anja ga je dregnila s komolcem. Nato pa še Nina:'' Ja to tut mene ZLOOO zanima.. mislm da si zaslužmo pojasnilo...'' Nato pa sem mogla neki rečt ampak Marko me je prehitel.

Marko: Ja s Sindi hodima.. in JA celo noč sm spav pr njej.. a je ook zdeej????!
Jaz: Ja in mava se ful rada in nihče naju ne bo sprau narazn.

Nato sva se poljubila. Vsi so ostali odprtih ust. Ampak blo vidlo se jim je da so veseli za naju, saj so vsi v en glas rekli: ''Oooo kok luštnoo! Stej in!''
Nato so vsi odšli in spet sva bla sama. Marko me je naslonil na zid in me najprej poljubil na vrat nato na lica in nazadnje na usta. Oh.. njegovi poljubi so bili tako nežni.
29. maj 2012
next!!
29. maj 2012
NEEEEXT!!!!!!!!!!!!
30. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg