Forum
ime mi je katja in živim v mariboru , stara sem 13 let in moje življenje je prava polomija !!

no bilo je tistega dne ko sem doma v reviji brala članke. potem pa sem prišla do tja :

ZA MLADE IGRALCE IN IGRALKE !!!
če ste stari med 11-15 let se lahko prijaviten aavdicijo , ki bo 17.4 in 18.4 ob 17.00 uri!
snemanje bo trajalo okoli pol leta in bo na prelepem otoku Bali !!! za vas bo poskrbljeno še predobro !!! podrobnosti si lahko pgledate na naši spletni strani : https://www.popsi.si

VABLJENI !!!

ko sem sprebrala to sem si tega želela toliko d je to neopisljivo !!! norela sem norela !!! malo sem še počakala potem pa hitro odšla do mame in jo vprašala če grem lahko na avdicijo. moja edina iskrica upanja se je razblinila in takrat se je v meni pojavila tema!!......

next ???
05. november 2011
next,cool
06. november 2011
nisem več skrbela zase , pustila sem da gre življenje naprej. nič več me ni moglo razveseliti... no samo eno.. saj veste.. veste kajj !!

nekega dne je v mojo sobo prišla mama in mi vprašala " zakaj si tako žalostna , katja ?? "
takrat sem se razjezila nanjo , saj je vedela zakaj , vedela je da me ona ni pustila na avdicijo !!! toi vsse sem ji tudi povedala !! potem je začela " veš malo sem si pogledala tisto stran in odločilča sem se.... " oddtavala sem v svoje misli in si predstavljala prizor , kako bi mi z veseljem povedala da grem lahko seveda na avdicijo !!! ampak namesto tega sem slišala " katja , katja zakaj me ne poslušaš !!? " takoj sem spet prisluhnila sajn me je res zanimalo kaj bo rekla. nadaljevala je " lahko greš pod pogojem da jutrišni test matematike pišeš vsaj 4 ! " OJOJ to je bilo zame tako velika ocena ( od kar sem se pustila pri miru ) da bi bil to pravi čudež če bi pisala samo 3 !! JOJ , JOJ !!!!

zvečer sem se močno učila in upala da je to za 4 ampak globoko v sebi se vedela da ni...

next ?
06. november 2011
nexxt
09. november 2011
next
12. november 2011
nxt plz
13. november 2011
naslesnji dan sem se zbudila ob 6:30 !! groza !! rekla sem si "grem nazaj spat". no potem sem zaspala.ko sem se zbudila je bila ura 7:30. šla sem se zrihtat , ker se nam je šola začela ob 8:15. gledala sem v omaro in se odločala kaj bi oblekla. no potem sem le nekaj navlekla, šla sem pogledat koliko časa še imam. OJOOJ !!!! groza ! prej sem se zmotila , ura je bila 8:30 !! no , sedaj že 8:40 !! res HITRO sem si obula čevlje in se odpravila od doma. na poti sem razmišljala kaj imamo prvo uro , spomnila sem se SREDA je ! zgodovina je prvo uro !! groza !!to ni možno , no vsaj uprašana nisem bila in nisem prenašala tistega bedastega prfoxsa !! ko sem prišla v šolo sem hitro stekla po hodniku do našega matičnega razreda , zavihtela torbo na rame in stekla do razreda zgodovine. potrkala sem in vstopila. kako čuden občutek je ko vsi pogledajo tebe. no rekla sem " se opravičujem , jaz sem zaspala". " no meni je zelo žal " je rekel učitel in skomignil z rameni.hitro sem se usedla. bilo je 5 min. pred koncem , tako da sem zamudila tako rekoč celo uro. no to sploh ni bilo važno !! bližala se je matematika. 3. uro smo jo imeli !! 2. uro je bila slovenščina , tam smo nekaj pisali v zvezek , drugače pa kot vedno nam je prfoksa govorila kako se mormo umirit !! no kmalu je zvonilo. odmor je bil zeloo prekratek. kmalu sem se sprehodila v matematiko, tam nas je pričakala učiteljeica z nekaj listi v roki in oznanila...
14. november 2011
next
a ti mau ajdo uponašašš?? hahah
16. november 2011
ja ITAK !!
18. november 2011
pa še na zgodlo sem zamudila !!
18. november 2011
ayd nxt!
19. november 2011
oznanila je da ... da pišemo test ŠELE naslednji teden !! terej sem imela še nekaj časa več da se naučim matematiko !!! bila sem DOBESEDNO srečna !!!! tisti dan smo pri matematiki obnavljali snow. prfoxa ju upazla da mi neki ne gre , zato mi je pogaŁa in se u bistvu ceŁo uro ukvarjaŁa z mano !! tko sem se naučiŁa vsaj za 4 !! OK to je spremeŁŁjivo!!
nasŁednja ura je biŁa NARAVA !! OJOJ kera beda ( največa ) tm sm bla uprašana (na žaŁost ). tisti dan je bŁa prfoxa kr dobre voŁje , daŁa mi je tri !!! vedela sem da bo mama zelo veseŁa zame , in mogoče mi bo samo zarad te ocene dovoŁila na avdicijo !!
JAA to bi bŁo super !!

zadnja (5) ura je bŁa tehnika. tut to je na žaŁost beda !!! tm smo delal neke voščilnce ( za oceno) naredila sem roza voščiŁnico in nanjo prilepilka dve snežinki. prfoxa mi je daŁa 3 !! pr enem robu sem zgrešila 1 cm , pr drugem pa 0,5. no bilo mi je vseeno !! saj bo mama useno ponosa name !!

doma sem se učila , učiŁa !! skoraj nisem imeŁa prostega časa.vseeno ni bilo tako hudo, no. mami sem povedala za tisti dve oceni v šoli. bila je vidno veseŁa. zaradi ocene se ji je dvigalo zaupanje vame.
25. november 2011
nxt
kaj je to maja ! mau več!
30. november 2011
cel teden sem RES DELALA !eno oceno sem dobila še pri glasbi, ker kar dobro pojem in recimo znam teorijo sm dubila 5. sicer mio je mal šenkala oceno, ampak nč za to, dobila sem pet. no se prau mam 2 troiiki pa eno PETKO!

čakala me je samo še matematika!!
tisto sem znala , zato sem imala te dni proste bila sem pri prijateljicah in one pri meni , enkrat sem pri eni celo prespala. to je bil dober nov začetek!!

ta teden je šel res hitro in s tem je pršla tudi matematika !!! bila je sreda. test mi je bil "všeč" , znala sem ga , matematika je bila včasih moj čisto X predmet ampak zdej..
učitlco sm prepričala, da mi pregleda test do četrtka.

u četrtek je prfoksa le prnesla test in mi ga dala. nisem pogledala ocene , pogledala sem koliko sem znala , videla sem da mi je šlo kar dobro zgubila sem samo tri točke in tako sem dobila.... PEEEET!! lahko sem šla na avdicijo!!
16. december 2011
no to sm pa js : http://kaychiestar.tumblr.com/post/13288845650
24. december 2011
ti?: no ja tko-tko
29. december 2011
drgač pa nxt plz
29. december 2011
evo ga, moj next!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vožnja z avtom je bla REES dougcajt, čeprou sem komii čakala avdicijo.

Ko sem prišla tja sem morala izpolniti najprej nek list. Napisat sem mogla ime pa priimek, starost, hišno številko, telefonsko, hobije….
OK, to sem izpolnila. Potem je blo treba v neko sobo. Šli smo trije. Še dve punci. Tam smo morali prebrati neke dialoge in še nekaj malega odigrati. Po tem smo se slikal. Vsak posebej. Režiser me je vprašal zakaj sem prišla. Odgovirila sem mu, da sem prišla, ker me igralstvo zelo zanima… Oddala sem mu listek in odšla.
Če bom sprejeta bom to izvedela čez približno en teden.
Kako sem bila srečna da sem lahko šla na avdicijo!! J!!

Čakala sem 1 teden, nič… Vendar sem si z upanjem rekla, saj so rekli približno 1 teden to je lahko tudi 3 dni več!
Vendar čez 3 dni ni bilo nič čisto nič… Mama mi je rekla ˝Saj sem ti rekla da je ta sranja brezveze hodit!" Kako mi je lahko to naredila!! Ali me ne more potolažiti? Ali ne more reči vsaj ˝Ah, bo pa drugič bolje, mogoče so iskali kakšen drug tip otroka!" . Amamk ne ONA MORA biti tako nesramna!!
02. april 2012
next??
02. april 2012
ja!
03. april 2012
u79562
u79562
next
03. april 2012
OK že nextam!!
________________________________________________________________________________
Potem ko je od avdicije minilo malo manj kot 1 mesec sem spet normalno hodila v šolo in že skoraj pozabila na avdicijo… Bila sem sama doma in je zazvonil telefon. Tako sem se ga ustrašila!! OJOJ!! In še neka čudna številka, ki ni bila shranjena v telefonu. Pomislila sem da je kakšna mamina prijateljica in sem se le oglasila na telefon.
"Ja, prosim?"
"Doberdan, kličemo zaradi, ker bi vam radi povedali, da je bila vaša hčerka izbrana na avdiciji. Zeloo se oproščamo ker vas poklicali nismo že prej, vendar sploh ne bi ugotovli če nebi poklicali vseh igralcev, kdaj se dobimo. Ugotovili smo da nam manjka neka ženska vloga, ena glavnih. Režiser je založil tvojo telefonsko in jo potem le našel."
"K-kaj??" , nisem mogla verjet ušesom!
"Vaša hčerka je bila izbrana na avdiciji!"
"Aha, no jaz po pravici povedano nimam hčerke, sama sem bila pred približno enim mesecem na neki avdiciji."
"Ja, ja, aja a si ti Katja??"
"Ja, jaz sem Katja!"
"No potem pa povej staršem da si bia izbrana! Pa dobila boš s pismo na katerem boš vse izvedela! Hvala in adijo!"
"Najlepša hvala, nasvidenje!!"
Pa saj ti ni res!! Izbrana sem bila na avdiciji. Kakšno presenečenje!! Ojoj!! Nisem mogla verjet, res ne!!
03. april 2012
* Mami sem vsa vesela povedala sa sem bla sperejeta in seveda ni verjela šla je klicat režiserja in on ji je reku da je to že od vsega začetka samo da so telefonsko založil… No sej nima veze ker je pol itak use zvedla, zvedla da sm ji govorla resnico.
Ja v šolo sem tiste dni odhajala čiiist nasmejana, polna energije. In že čez 3 dni po klicu sem dobila pismo. Pisal je da sem bla zbrana na tisti pa tisti avdiciji… bla bla bla…. In pol še tisto NAJVEČJE presenečenje!! Ne bomo snemal na tistem J otoku Bali!! (Mislm sej bomo ampak sam en delčk filma) Snemal bomo u Portorožu, na Hrvaškm in u Parizu!! In to pomen da bo snemanje trajal več k pol leta in bomo na Hrvaško odpotval že čez 2 tedna!!!    
Ja v Parizu!! OJOJ!! Bla sem tkoooo srečnaaa!! 
03. april 2012
nextam?
03. april 2012
next.. zame prosiiim < 333
10. april 2012
ja smotko123 posebi zate!! < 3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MIČKEN PRED MOJIM POTOVANJEM… :

Povedala sem moji najbolši prjatlci in zmenli sva se da me bo ona pršla obiskat u Portorož. Js pa ko bomo mel en teden premora (k se bomo s Hrvaške vrnl) bla mal znjo pa starši!

No spakirala sem stvari. Vse kar sm rabla. Vzela sm toook veliiik krame! Ampak lej nemorš drgač!! Res sm pregledala celo sobo in se prepričala da sem vzela vse sabo…

ZAČETEK MOJEGA POTOVANJA :

Dobil smo se na neki bencinski črpalki kjer smo mel najprej nek doolg govor. Večinoma sem gledala režiserja (k je govoril) ampak sm tut mal pogledala okol če koga poznam. NE, nobenga.
Uglavnek to je blo to to za začetek.. aja poslovila sem se od prjatlce in od staršev.. ja…
Pol smo šli na avtobus. Z mano je sedela ena punca, Lara
To je lara.

Takoj je bla prjazna..FACA! Zaklepetali sva se, malo o oblekah, fantih, o avdiciji, o filmu…….
Pot z njo mi je minila zeloo hitro! Lara je bila res SUPER!!
10. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg