Forum
Zgodbica bo prepis iz mojega dnevnika , torej bom dnevnik na nek način pisala na tej temi , upam da bo kdo brau , drugače še pa pišem smaragdovo oko : https://www.igre123.com/forum/tema/smaragdovo-oko/23102/ Fajn bi blo če bi tut tisto prebrali . Upam da boste bral.Pa upam na kaki next in mnenje ! SLIKE NISO PRAVE !!
UVOD:
Moje ime je Iza , stara sem 14 . Moje ime mi ni ravno všeč . Imam sestrici Mijo (13 let) in Ewo (7 let) , Z Mijo se razumema zelo ,ampak res zelo dobro mam jo kot za najbolšo prijateljico , čeprav imam bff Niko ,se mi je že zgodil da je bla moja bff ljugosumna na Mijo , in potem prepiri , vse bom podrobneje opisala ,pisala bom tudi o moji prvi ljubezni , in razočaranjih , ter o mojem življenju v pravlici . ( Nora sem na telenovele , zaj malo ampak res malo majn ) In o tem kak nisem bla nič priljubljena v šoli čez počitnice ( poletne) se je pa use spremenilo . Pisala bom tudi o moji mački Loli.In o pisanju pisem s sosedom ( najbrž , okna imava nasproti , vmest pa je trava ,razdalja med hišnima stenama je kake 3 do 4 metre. Pisala še bom o šoli , itd. Upam da vam bo zanjimiv . Nadeljujem oz. začnem ??

začnem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. september 2011
next
14. september 2011
JAZ IZA


MIJA


NIKA


MIJA

14. september 2011
EVA ( se opravičujem )**
14. september 2011
Dnevnik sem začela pisat , lani pozimi .
____________________________________________________________________________

13.12.10 -

Vzunaj je mrzlo , tukajle ob pečki mi je pa prav lepo , čez 14 dni bo božič in moja mala sestrica Eva je čisto nora! Že dva dni govori koliko daril bo dobila , in kako velika bodo.
14. september 2011
u55097
u55097
next
14. september 2011
next
14. september 2011
13.12.10 -ponedeljek : 18.27

Vzunaj je mrzlo , tukajle ob pečki mi je pa prav lepo , čez 14 dni bo božič in moja mala sestrica Eva je čisto nora! Že dva dni govori koliko daril bo dobila , in kako velika bodo. Meni že gre prav naživce , mami pa za vsako : Ja , ja Eva. Zdi se mi da je najbol razvajena med nami tremi. Jaz in Mija imava zelo svetle ( blond ) lase in rjave velike oči , oči po očiju , lase po mami , Eva pa ima temnejše lase , po očiju in prav tako velike rjave oči . Ker pišemo čez 3 dni matematiko , sem se danes pošteno učila , v šoli pa ni bilo nič kaj posebnega :
1.URA - fizika
Vprašana je bila Maja , in dobila 4 . Drugače smo pa pisali , in nekaj je uč. razlagala .
2.URA-matematika
Uterjevali smo , in vprašana je bila Nika in dobila 5 . Nato se je še javil Rok in dobil tudi 5.
3 IN 4 URA : likovna
Risali smo snežake , in jih olepovali z vato
5.URA - športna
Igrale smo odbojko.
6.URA - nemščina
Blo je zlooo dovgčas , z Niko sva si pisale nespametne listke .

No dragi dnevnik zdajle pa morem it jest.

20.56

No pred spanjem še ti morem nekaj napisat ! Jedli smo vmešane jajce z gobami ( zmzjene , nabrane čez poletje ) Bile so zelo zelo dobre , pri večerji sem se spovnila da še nimam naloge iz sodobne priprave hrane , napisat bi morala eden recept pa sem , ga ravno zapisala ,napisala sem o vmešanih jajcah in gobah. No zdaj me pa mami že preganja v posteljo , lahko noč
______________________________________________________________________
Next?...
Mnenje?...
14. september 2011
u55097
u55097
itak NEXT
14. september 2011
še kr dobra.
so še boljše. svetujem ti da ne pišeš kaj se ti dogaja usak dan, npr. jedli smo vmešane jajce z gobami. wtf?! hahahahahaha. brez zamere.
to je moje mnenje
15. september 2011
hej , isabela< 3 saj sm rekla da povejte svoje mnenje tko da ni kej za zamerit.
Dala bom en mali next :
______________________________________________________________________
13.57- torek
Hej dragi dnevnik , danes mi je Jan pomahal! Joooj kako sem vesela ,on je najbrž moj sosed , ki se še nikoli ni zmenu zame -.- ampak danes se je! Edina škoda je to da je Nika vanga. Ona neve da je Jan tudi meni ušeč . Raje ji ne povem če ne mi bo zamerla .
Oh , zdajle prihaja domov , ( skrila sem se pod oko in kukala ven ) (Videla sem ga kako je prišel v sobo in opazoval , tja čez v MOJO SOBO!! Kaj naj to pomeni? Sem si mislila. Čez čas sem odšla do pisalne mize in začela pisat D.N.Ko je prispela kepa snega v mojo OKNO!! Pogledala sem čez okno dol , a ni bil nikogar , nato sem pogledala v okno , tam ... NexT?
___________________________________________________________________________
Nextam ?: Uprašanje ( tisti dobi po ZS next) Tam...
a) je stal Janov oče
b) Jan
c)Nika
15. september 2011
nato sem pogledala v okno nasproti mojega ****
15. september 2011
u32025
u32025
NIKA NEXT
15. september 2011
u59028
u59028
Jan, next!
15. september 2011
u55097
u55097
nika
next
15. september 2011
android.love , prav maš sam ti pošlem next, vi pa nextie!! ( 3 nexte čem )
15. september 2011
u59028
u59028
jej, cool next je bil, hvala!
next
15. september 2011
next!
15. september 2011
tam je bil Jan , smejal se mi je . Nato se je obrnil in odšel na drugo stra sobe , mislim da k mizi .Čez kakšno minuto se je vrnil in mi pokazal listek , pisalo je : Prideš ven , na igrišče?
Sama sem mu odpisala : Zdajle ? A ni mrzlo? Ker pa sem bila sama doma , me je kar hitro pregovoril . Na vhodnih vratih sem srečala Mijo in Natalio ( njeno bff) , ravno sta prišli iz šole , in bosta skupaj naredili nalogo . Ko sem prišla ven , sem pozdravila Jana . Zardel je .Nato sva se začela obmetavati s kepami snega , Jan me je celo vrgel v sneg!! Ko sva sedela v parku na klopici , ter ogledovala okolico , pogledal me je naravnost v oči ko sva se pričela smejat . Nato pa je prišel/prišla....
___________________________________________________________________________
a) Mami
b)NIka
c) Mija

tist k ugotovi dobi next u naprej D
16. september 2011
next . -nika
17. september 2011
u6808
u6808
next
nika
17. september 2011
Weasly si dobla? Oblubleni nekst ( ker je ugotovila)
_____________________________________________________________________________
Je mimo prišla Nika . Obrnila sem se vstran saj nisem hotela da bi me videla . A naju je useeno zagledala . Z groznim izrzom na obrazu je prišla do naju , postavila se je pred klopico in njeni pogledi so megali od enega do drugega . Nato sem se vstala in jo prijazno pozdravila : Heej ! . A Nika mi je prislonila klofuto! In še eno . Dokler se ni oglasil Jan : Hej !¨Kaj se pa greš? Takole tepeš svoje najbolše prijateljice?
Bivše - je rekla Nika , in me grdo gledala vstala sem se in odšla ( Nisem je več prenesla takšne , bila je spremenjena in to sem opažala že dolgo . ) Za sabo sem slišala Niko ko je za mano kričala : Koza , izdajalska ,butasta , mrha mala. Besede so me bolele zato sem brko zajokala , in se vsedla na bližnjo klop , ko me je nekdo prijel za ramo . Bil je Jan , gledal me je z občudovanjem , rekel mi je : Tole niso najbolši prijatelji , kaj?
Odkimala sem , in odšla domov , Jan je hodil za menoj . Vsa premočena , in prejokana sem vstopila skozi vrata . Vsi so me spraševali kaj se je zgodilo , a zaupala sem le Mii.

____________________________________________________________________________
Nekstam? ( 3)
17. september 2011
next
17. september 2011
u32025
u32025
NEXT
17. september 2011
Še vedno nisem vedela kaj bi ta klofuta pomenila , vedela sem da je
Nika zaljublena v Jana a nisem vedela da je zmožna dati klofuto
Najboljši prijateljici. Oziroma bivši prijateljici , poklapana sem se vsedla za računalnik , ga prižgala in se vpisala v fejsbuk . Nato sem zagledala 5,prošen za prijateljstvo , 14 obvestil in 2 sporočili . Najprej sem sprejela prošnje za prijateljstvo , nato si ogledala obvestila ( 13 lajkov na mojo novo slikico in Miino obvestilo .)Nato sem pogledala še sporočila : prvo:

PIŠE : NIKA

Sori ker sm ti dala klfuto , in vse tisto rekla , bff sma ,in bova vedno » !!

Ampak jaz v tole nisem bila prepričana vedno , ampak čisto vedno je bilo kasneje vse ok , tako je bilo tudi takrat , ko sva z Niko bile v 7 razredu , dogajalo se je proti koncu prvega ocenjevalnega obdobja , z Niko in Mijo sem šla peški domov , ko sem se več pogovarjala z Mijo , ko sem jo spraševala o šoli , bila je žalostna , zato ker je njena (prjšna )bff se odselila , zato sem se veliko ukvarjala z njo . Ampak ker Nike nisem opazila , kako poka od ljugosumja , je nasljedni dan Miji grozila naj me pusti primiru , ko sem zvedela zato sem Niko pošteno nadrla , kako si upa , a nato mi je na fejsbuk napisala nekaj podobnega kot danes ( brez klofute ) . Zato pa nisem bila več prepričana , ali še je sploh vredna mojega prijatelstva . Pogedala sem še drugo pismo .

PIŠE : Nika

Sorii no !! Ka ze si še jezna ?

Na to nisem vedela , kaj ji naj napišem , a nekako sem našla besede , odpisala sem ji : Nika » ! res nevem , če sem vredna biti tvoja najbolša prijateljica , izkreno se ti opravičujem zato ker sem te prizadela čeprav sploh nevem kaj sem takega naredila , med nama z Janom ni nič , no vsaj upam , govorim ti čisto zares , ne prosi me naj ti rečem da ni nič bilo in gremo naprej , nisem jezna , Iza.
Po tem sem izklopila računalnik in se vrgla na posteljo , v roke sem
uzela daljinca , in si ogledala telenovelo isa tkm. Nekst?
_____________________________________________________________________
Mal daljši nekst , ker zaj dolg nem mogla nekstat - šola itd.
_____________________________________________________________________

NEkst
17. september 2011
next!
17. september 2011
nekst
17. september 2011
Ker smo bili sredi tedna sem se odpravila , spat . Nasljedno jutro (v sredo) , sem se skobacala iz postelje , stuširala , in pojedla kosmiče oblekla sem si majico I < 3 NY :

in kavbojke , nataknila sem si kapo , rokavice in šal ter toplo bundo . Vzunaj je zelo mrzlo . Ker me je Mija že klicala sem hitro pohitela ter še oblekla Evo . Nato smo odšle proti šoli , srečala sem Niko ki je priletela za mano ; N-nika J-Jazt

J - Nika , Kaj češ?
N-Sori no!
J-Lej negre to tak , da mi nezaupaš .
N- Lej kaj imam ogrlicee! Lahko ti dam eno , no ali pa dve.
J-Ne Nika , meboš me kupla.

Nato so priitekle sošolke , ko so videle kaj ima Nika v rookah , slišala sem za mano ; A mi daš too? Danes sem se usedla za mizo čisto sama , ko je prisedla Maša , M.maša J.jst

M . hej lahko tuki sedim?
J.Itak ja , Kje maš pa Stašo?
M.Ah rekla je da ni več moja bff ker je zaj z Niko ( je rekla poklapano )
J, Oh sedi , kako to misliš da sta oni bff??( bila sem zelo presenečena)
M. ( Maša je zajokala) ; Pa use sem ji povedala.

Nato je vstopila učiteljica , z mašo sva se začeli družit , celo sredo in četrtek sva bili skupaj . V Ponedeljek pa gremo na Bled - v šolo naravi , komaj čakam !

____________________________________________________________________________
Nekst*??
18. september 2011
next!
18. september 2011
u32025
u32025
next
18. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg