Forum
u94844
u94844
Sem Louisa Linharc. Stara sem 13 let. Pred 2 tednoma sem bila posiljena. Od moje ga takratnega fanta Jerry-a.
Živim z teto in stricom saj sta mi starša umrla v prometni nesreči. Moje življenje je skoraj še večja mora kot takrat ko sta mi umrla starša.
Imam bratranca in sestrično in tudi živim z njima. Oba sta totalno razvajena.
Ime jima je Nadine in Zac. Nadine je stara toliko kot jaz in je moja sošolka Zac pa je star 3 leta. Zelo sta razvajena vzvišena in tečna. Tudi teta in stric sta taka. In komaj čakata da se me znebita. Jaz enako. Končujem 8 razred. Kar naenkrat mi je postalo slabo. A sem se počasi odpravila domov. Tam sem najprej bruhala saj nisem zdržala.
Moje bruhanje se je ponavljalo teti je slo to tako naživce da me je spodila iz hiše z kovčkom in šolskimi potrebščinami. Sedela sem na klopi v parku. In razmišljala. Zakaj mi zaostaja menstruacija. Potem sta prišla dva fanta in se spravila nadme. Mislim da sta me hotela posiliti. A je prišel nek fant in ju zbutal na tla. Potem me je ogrnil s svojo jopo in me objel. Začela sem jokati med jokom sem izdavila le da sta me teta in stric spodila s hiše. Pptem je zgrabil moj kovček in torbo in me prijel pod roko in odpeljal nekam.
NEXT?
16. julij 2012
u94844
u94844
^^Jaz Louisa^^
18. julij 2012
u94844
u94844
zbudila sem se v veliki sobi. Izgledala je:Potem je nekdo porkal na vrata. v sobo je vstopila gospa s pladnjem in isti fant za njo. Dala mi je pladenj gor je bil rogljiček in mleko. Potem se je fant uusedel na posteljo.
Fant: Živjo, kako si spala?
Jaz: super, kako sem se znašla tu?
Fant: Včerej sem te rešil pred dvema fantoma, in si se mi zjokala vse si mi povedala o tem kje živiš da so te nagnali in da si bila ''poslijena'' Jerry-a. Zato sem te pripeljal domov.
Jaz: No hvala ti! Aja da nebo se narobe razumelo! Nisem bila ravno posiljena. Bila sva pri njemu doma in se poljubljala potem pa me je slekel čeprav si nisem želela in je rekel da bo čene poškodoval moje najbližje. To sta sicer moja teta in stric. Čepra ju sovražim ju imam globoko v sebi malo rada, sploh pa nisem morala dopustiti da se kaj podobnega zgodi mojemu bratrancu in sestrični kot se je meni!
Fant: ja saj razumem! Aja jaz sem Harry Styles!
Jaz: Jaz pa Louisa Linharc.
Fant: Ti lahko predstavim še svojo družino?
Jaz: ja
Potem je šel ponje in vstopili noter. In mi jih je predtavil. No to sta moja starša Mariah in John. In to moja sestrica Enya ki je stara 8 let in moj bratec Jay ki pa jih ima 5!
Rekla sem jim živjo. Potem so šli ven. Oblekla sem se in z Harryem sva odšla k ginekologu.
Po pregledu ki je bil pozitiven sva šla v park in poklicala sem Jarry-a! Povedala sem mu da sem noseča. In rekel je da kaj to njega briga iin da lahko grem splavit. Začela sem jokati. Ko sem se mirila mi je Harry rekel če greva v kino da se malo razvedrim. Rekla sem da lahko. Gledala sva romantično komedijo. Ko sva prišla ven je bila že tema.
(H-harry, J-jaz)
H: Veš že od prvega dne ko sem te spozna si mi postala neskončno všeč, in morda ni pravi trenutek toda....

Next?
18. julij 2012
u94844
u94844Harry
18. julij 2012
u94844
u94844
H..in morda ni pravi trenutek toda, želel sem te le vprašati če bi hodila z mano?
J: amm. amm. Ja!
H: (pogledal me je in se nasmejal potem pa me je le objel)
J: Hvala ti!
H: zakaj?
J: Večina fantov bi me sedaj hotela že poljubiti na usta.
H: ...
J: In sedaj ko sem v takem položaju bi raje šla počasi!
H: Seveda, kadar boš želela!
J: Hvala!
H: No greva sedaj počasi domov?
J: Prav!

(Čez 3 mesece.)
Moje življenje se je čisto spremenilo. Sedaj živim veliko bolje! In šolam se doma. Ja še vedno živim pri Harry-u. Saj je njegova mama Mariah, socialna delavka in je to uredila. Teti in stricu pa tako ni bilo mar. Trebušček že malo pozna. Ker je Mariah mnenja da se mi zelo prehito pozna greva danes k ginekologu.
In povedal je da nosim dvojčka.
Čez teden dni sva se z Harry-em sprehajala po parku ko je prišel nasproti Jarry. Ustavil naju je in rekel. Slišal sem da sta dva! Enga bom uzeu! Potem je odšel naprej. Jaz pa sem se zadrla: NEBOOOOOOŠ! A se je le smejal. Potem pa sem bruhnila v jok. Harry je rekel da ne bo dovolil tega. In da me bo branil! To mi je bilo v veliko zadovoljstvo.

Čez še en mesec sva z Mariah spet odšli k ginekologu. In rekel je da sta obe punčki, samo da je ena tako šibka da je zelo mala verjetnost da preživi. Še kak teden sem bila zaradi tega žalostna.

(Čez 3 mesece)
Bili smo doma. Z Harry-em sva gledala televizijo. Kar naenkrat me je začelo nekaj zvijati in boleti v trebuhu. Harry je stekel po Mariah. Ta pa je samo pogledala in rekla, popadke ima, kako saj je skoraj 3 mesece prekmalu. Potem me je Harry odnesel v avto in vsi skupaj smo odšli v porodnišnico. Na poti mi je oddtekla voda. Ko smo prišli tja so me takoj peljali v porodno sobo. Z menoj noter je šel Harry. Nisem gledala na uro a trajalo je kar dolgo. Ker sem rekla Harry-u da želim ob sebu tudi Mariah je vprašal zdravnike in jo šel iskat. Želela sem da sta zraven oba. Zelo je bilo boleče. Ko so se bolečine ustaviel sem vsa zmatrana zaspala. Ko sem se zbudila vem le da so ob meni sedeli Harry in me držal za roko na drugi strani pa Mariah z Jay-em v naročju in pa John z Enyo. Vsi so bili zelo veseli da sem se zbudila. Potem sem rekla le sta živi? Mariah me je prijela za roko in rekla : ''le ena'' Najprej sem jokala a sem si rekla da če je tako hotela mati narava je prav. Potem so mi jo prinesli. Mojo zlato punčko MOJ NAJVEČJI ZAKLAD. Prijela sem jo in rekla:''podobna je mojemu očetu''. Vprašali so me kako ji bo ime in rkela sem da bo Elisa. Po moji mami ki ji je bilo ime Elisabeth. Še nekaj časa je morala ostati v porodnišnici. Drugo sem kljub usemu poimenovala, po očetu ki mu je bilo ime Niall. Ona pa je Nely. Njo smo pokopali na pokopališču zvončkov. Ko je Elisa prišla domov,.....
Next?
22. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg