Forum
u165300
u165300
mal bo neknjižno napisan

moj lajf je res zanimiv pa včasih je nesmisln
Opisvala bom dneve(samo zanimive).
…..........................................

Ponedeljek

Zbudila sem se tam nekje ob sedmih in šla v šolo. Opisala bom dogodek pri mati.
1.ura MAT
Med odmori smo se punce pogovarjale kaj bi bile k bi bile velike. In moja najbolj freaky sošolka je rekla da bi bla filozofinja. In vse smo bile tko WHAT in to je ona opazila. In rekla da se je hecala in da hoče postat recimo učitlca zgodovine ali pa vzgojiteljca v vrtcu. Po zvonenju smo se vsi zagrebli za najboljše stole. Najboljši so sivi najslabši pa zeleni. No kot vedno je »tekmo« zmagal moj sošolc k sedi zraven mene pri mati. Ponavadi učitli so učitli ob pondelkih zlo prijazni, prejšni pondelk pa ni bla. Takoj je uprašala največjega kretena in dubu je šut. Mi pa smo delal ene naloge. Vzdušje v razredu se je hitro spreminjalo. Na začetku smo bili mešanica veselja in kr nekija, Veselje zato ker ne bomo uprašani, kr neki pa ker mormo delat naloge. Potem drugo vzdušje je bilo že sreča ker smo naredili naslov in to se vsem zdi dovolj. Tretje vzdušje pa je bilo res glasno. Kreteni so se obmetavali z koščki radirk. Punce so si risale vampirske ugrize po vratovih in rokah, jaz in moj next buddy pa sva si čečkala po zvezkih. Ker kreten je on. On mi tko čez cel zvezek nariše kakšna je Potočka zijalka(on je piflar). In še tista freaky sošolka sedi zraven njega in zraven freaky sošolke sedi en hornič k je eden iz radirka kretenov. No učitlca je navsezadnje opazila ta hrup in na ves glas zavpila HEEEJJ na naš razred in pol tist hornič, next buddy in en k mi je ubistvu všeč in zbira slikce fuzbalerjev(bedno ja)-slikič, zavpijejo nazaj BROTHER in smo se vsi režal. Učitlca je bla čist razkurjena in nam je dala nalog za tri strani naših zvezkov.

Po šoli
Sem šla nardit anglo in slj in naredila naslov za mato DOMAČA NALOGA naredila sem še eno nalogo zaprla ta zvezek in vse pospravila na police. Morala sem dol do klavirja mal vadit za četrtek. V pondelk nisem šla na klavir, ker nisem čez vikend nič vadla. No mami vztraja da vadim pol ure, jaz pa vadim 20min ker nemaram klavirja. Mam 5 pesmc se za naučit in vadla sem dve pa še to hitr ne počas. Šla sem ven mal vadit tek za v sredo za kros da bom dobra. In mi živimo skor na kmetih zato mam polno prostora za laufanje. Vzela sem psa in šla tečt do reke. V reko je seveda šel moj pes(punca je sam jo kličem pes). In reka je bila mal bolj hitra in je mojga psa skor odneslo. Šla sem do nje in jo skušala potegnit ven iz vode. Pa mi ni uspelo in sem še jaz padla noter v ledeno vodo in sem v mikrosekundi skočila ven. Psa sem še enkrat poskušala izvlečt iz vode in mi jo je uspelo. Res me je zeblo in tečt nisem mogla ker bi me veter zmrznil in sem mogla hodit. Pri domu me je začelo postajati sram. Ker sem že velikrat padla v reko in mami bi bila zelo jezna. Zato sem stekla v mojo sobo, se slekla in dala moje obleke pod toplo vodo in potem sušit. Še vedno me je zeblo, ampak nisem nič rekla mami naj prižge radiatorje. Šla sem na fb in tam je bil slikič. Hotela sem mu ret živjo pa nisem, ker zadnjič k sem to nardila, mi je sam napisal »kaj je za dn za slovo?« in jaz sem mu rekla da ne vem in mi je rekel da on ve in mi je napisu kaj mamo. In js sm bla nekak vesela nekak pa žalostna in obadva sva zapostila fb.

..................................
všeč???
nextt???
plis 8 nextov pa nextam lahk že dons
19. april 2014
Coll blog
next
21. april 2014
u165300
u165300
ok js bom raznesla ker se mi je že tok zgodil tak da next bo kr zdej
........................................
Nedelja
Zbudila sem se tm ene že ob sedmih. Šla sem dol v dnevno sobo in gledala tv.
Bile so ponovitve Frendov iz službe in to je moja freaking najlubša oddaja in gledala sem jo z veseljem in brez zajtrka v ustih. Namreč ob sobotah in nedeljah zajtrk jem pred tv-jem. Ker pa so prazniki sem si zajtrk morala vzet sama iz kuhne. Na mizi je bla hrana. Ponavadi je ni, zato sem bila zelo vesela. Oči je že tm sedel in jedel velikonoćne stvari. Tudi jaz sem si naložila pač pirhe, šunko, velik hrena(napaka) in kruh. šla sem ga pojest pred tv-jem. Potem pa sem izvedela da sem naredila res veliko napako z hrenom. Vzela sem hren in ga dala na kruh in pojedla. Hrena je bilo za eno ogromno žlico. Zardela sem(ne iz zaljublenosti) in z svetlobno hitrostjo stekla v kuhno in popila kozarc vode. To mi tud ni dobro del, saj me je potem še bolj peklo po hrenu. Zato sem popila mleko in je blo pol vse fajn.

Ob nekje 12.00
Prišel je moj brattt!!! On je 24 let star kar je 10 let več od mene. Prišel pa ni sam ampak z svojo punco. Punca je full prjazna in isto velka kot jaz. Njena številka noge je 37 tak da mava lahko iste čevle in si jih sposojava. Onadva živita v središču Ljubljane mi pa mal bl vn ampak še vedno v njej. Na barju če sem natančna. Z njima se ubistvu sploh nč ni zgodilo samo šli smo pred tv in gledali cd v katerem moj oči nastopa. Moj oči je magister gradbeništva in dela ful v povezavi z rekami in televizijo.

Ob dveh
Šli smo do mojih sorodnikov. Brez brata. In tam kot vedno dobimo velik hrane. Sam meni ni všeč. Oni živijo na kmetih in imajo domačo hrano zato mi je mal žal jest živali katere poznam. Pa njihovi deserti sploh niso sladki. Predstavli si jest potico brez sladkorja. Ampak vsen sem pojedla, ker mi mami ni dala nč za jest js pa rabim velikrat jest, sicer sem suha ampak se itak ne morm zredit. Tam je bla moja sestrična oz. sošolka in šli sva mal hodit po vasi. Dežval je ful in mrzlo je blo tud ful!! Odločili sva se it na hrib in na poti tja ne boste verjeli sem padla v potok. Ja spodrsnilo mi je v eni luži. Ah sem bla jezna. Imela sem tud ubute moje rdeče olstarke in ona tud in ko sem padla sem ji poškropila njene sive in je bla čist jezna. Nisem hotla še do hiše nazaj zato sva še nadeljevali pot na hrib in tam je pihalo in trava je bila mokra, ampak sem zdržala.(zdaj sem prehlajena). Na hribu sva snemali videje. In ja, ni nama uspel ker je pihal in vse. Ko sva hodili nazaj naju pa je nek fant presenetil. Igral je nogomet in zraven... zraven je poslušal YOU&I ahhh midve sva skor popadale na tla in pol mal bl blizu stopiva in tko ugotoviva da je to ogromn petar.

….............................................................
Neeext??
21. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg