Forum
odločla sm se da vm bom zaupala ključne stvari dokler ne dubim izdga k hočm in to je moja največja lubezn zaenkrat vm še ne bom izdala gdo je to ampak bo že pršu čs k boste zvedl..

uglaunm mal za uvod moje ime je Tanja stara sm zaenkat še 13 let zanima me bol umetnost in zto bom najbrš šla naprej na sredno glasbeno (u glasbeno hodm od 4. leta in me zlo veseli) al pa na umetniško gimnazijo-dramsko gledališka smer...mojo simpatijo sm prvič poznala na tabornikih ima blond lase in tke zelenkaste oči (v nadaljevanju dubite tut njegovo slikco (tapravo))...sicr na tabornike hodm od šestga razreda in mi je fuul uredu (sploh zrd njega)..trenutno sva na točki k se puguvarjava in veva velik en o drugm..ampak začela bom pa na začetku..

biu je 1.september in ena izmed mojih sušolk (edina tabornica u nšmu klasu, drgaš so pa skor usi fanti taborniki) mi je rekla da je fuul fajn in da bi rada vidla da bi tut js hudila na tabornike..na in sm si rekla ajde pa grem sj me nč ne stane če puskusm ...in pridm do njene vodnice in zagledam njega..v tmnih kaubojkah in beli majčki pa na kulesu (on je biu takrt 7. klas).. pridm tja in rečm živjo in potem je pogovor zgledu nekak tkole:

on: a ti si ta ta nova k bo zdj pr ns k da nimamo že ene punce dost
js: sj men je useen če tebe kej mot se pa ispiš (seveda nism mislna tko)
on:ne sj zrd tebe niprublem sj si kr lušna pa še mal maš pramenčkou pa take fore
js lpo da si upazu
vodnica: no no sj bo uredu se bota pol zmenla lohk bi se mal predstavl
on:ok...
se nadaljuje....

a nadljujm??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. junij 2011
ki sprašuješ? NEXT
pa moja revija:
http://www.igre123.com/forum/tema/revija-za-punce/19902/1
27. junij 2011
Next!
27. junij 2011
fuul sori k nism nextala (bla sm na morju)

no in pol smo se začel mal puguvarjt in kr naenkat je tko nanesl da smo se o glasbi začel puguvarjat...aja pa njemu je ime Jaka sj bom dala kkšno njegovo slikco gor..
in tko me je on uprašu če se kej za glasbo ukvarjam k je vidu na telefonu napisan da morm eno učitlco violine poklicat da pridm na nastop
in pogovor:

jaka: o vidm da se z glasbo ukvarjaš..kaj pa igraš??
js: ja violino 6. let, pa klavir 2. let pa še na solo petje hodm
jaka: kul pol si pa cela glasbenica..js pa igram kitaro pa bobne pa glih en bend delamo z Žigatom pa rabmo sam še peuko..u suboto mamo audicijo
js: ok bom pršla pugledat..
jakaam da..
nadaljujm??
29. junij 2011
http://rst.rutka.net/foto/2010-2011/Obmocna_akcija/pages/_MG_8146_JPG.htm[/img]
29. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg