Forum
нεεεנ!!!
To je zgodba мσנ DɴєευηiiK, k je moja 2. zgodbaa.
Upm da vm bo ušečč...29. julij 2011
nexttii
29. julij 2011
full sm napisala pa se mi je zbrisal!!!
29. julij 2011
aja
29. julij 2011
Ime mi je Carrolline, končala sm 7.razred, in to odlično!! No ne lihh tko zlo odlično... sam... Čist z lahkoto anglo zaklučs 3. Ussaj jst... Sam ni važn, od babice sm dobila ta dnevik. Enga sm že pisala od 3. classa, pa sm ga skor zapounla... sam, sej je čist izii pisat DN-B (domača naloga-bedaaa) oz. prepisvt od sošolke, tisto pesmco.. Čuk se je oženil tra la la...
Aja, kličejo me tut Cerra, Cerry...
cele počitncee nismm pisala k sm bla na morju, al se mi paa ni dall..
____
|1.9.|
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
JuHuuu!!!! Prvi šolski dan je!!!!! Full suprr da bom vidla frende!!! Pouk je BEDAAA številkaaa 1. !!!!!! V schoolo hodm sam zarad frendouu pa znanja... Pa bedno učenje!!! Številkulaa 2.!!! No k sm dons pršla u šolo, so mi usi govorll: Hejjj Cerra!! Kako?? Cerry, waw si dons lepa!!... full je blo gužve... No in sm skor že pred razredom, ko pred mene stopi moj biušii: "Hejj Cerry!! Full si sexy... Veš razmišlu sm... Kaj če bi midva sped začela?" Sam čudn sm ga pogledala, in mu rekla: "Hej Jimm, sorry samo med nama je konc.. THE END~štekaš? ADIJO, lih nimam cajta zate! Aja, pa zakwa si ne iščš druge? Bay!ˇ" Šla sm u gužvoo, pa sm ga samo še slišala: "Ker te še vedno missam!!!#Love yaaa#"
Jah, newe da sm na morju dubla druzga.. Sam kwa morš, eni ljudje teka noujo nikoll zvedll.... No uglaunm... Šla sm po pouku takoj dam, oz. k Amy::: My 2. BFF ::. fULL SWA SE ZABAWALI!!! do večera. Pol je moja Family pr njih pojedla večerjo, oz. pogoltala večerjo,kr se jim je tok mudil govort vice... [zabavni večer pač] in ress je biuu zabavnn... Moja sestrica Zella [3 leta] je šla kakat za zaveso!!!! PHAHAHAHHAHAHAHA!!! Skrila se je, da je nebi vidl!!!! Sej vem, ni tok smešn, samo če bi kdo še to slišu, kok se je napenjala!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!! Sam je mela plenico!! HAHAHAHA!!!! No, zdej morm pa spat, da se mauu umirimmm, HAHAHAHA!!!!
LAHKO NOČ!!!
29. julij 2011
jst:


Amy:


Jimm:
29. julij 2011


29. julij 2011
nexti
29. julij 2011
nextiii
29. julij 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/otrostvo-spoznavanje-v-vrtcu-najboljsi-prijateljici-sola-pocitnice-v-punatu-sovrastvo-in-bff/21251/
bereš plis
29. julij 2011
taqojj
29. julij 2011
____
|2.9.|
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
SCHOOL:

I see my REALY BFF (FOREVER)... Emmo.
In začneva klepett...

E: Heeej Cerry!! Kako?
C: O Emma!!! Učer te ni blo zato sm saddd ):
E: Ne rabš bit, I'm here!!!
C: Widm..
E: A'mš kej cajta'?
C: For'?'?'?
E: ah, za kino..
C: Ouu jeaah!!
E: Oh, fak!!! Amilia prhaja!!
C: NEEE NOOOOO!!!!!!!

VSEVEDNIK:
Amilia je grozno, orangutanu podobno bitje. Nosi smrdljive obleke, hodi z japonci, ki pridejo v druge države prenašati blato na kmetijah, ter skakati med iztrebki krav in bikov. Tudi samo bitje hodi po iztrebkih. Ampak ne po kravjih, temveč po svojih, ki jih ima tako veliko. Njeno zbirko lastnih iztrebkov lahko najdete v njeni sobi, pod njenimi nogami. Hodi na šolo za pametne in tam zelo iztopa. V šoli pravijo, da ni primerna za tako izobrazbo. To je tudi res, saj bi se morala izobraziti o pospravljanju in nameščanju vložkov. Nikoli si jih ne namesti pravilno. Za sabo 1 teden mesečno za sabo pušča rdeče madeže.
29. julij 2011
No ona pol tuki neki pametuje... GLUPA jee!!!!! No pouk je biuu beda, tko k vedno...
Podnev, popoldne ni blo nč posebnga....
GOOD NIGHT
29. julij 2011
good night
in nexti nujno
29. julij 2011
u19573
u19573
next
29. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg