Forum
u111746
u111746
Moie življenje se končuje (po resničnih dogodkih)

Hei ta zgodba se dogaja moji prijateljici Sari. Ravno sedaj trpi in čaka da gre na operacijo. Stara je 15 let. Zelo malo možnosti ima da preživi ali pa da nazaj pride z vsemi deli telesa. Zelo je težko meni kot nje, zato bom svojo žalost skušala skriti s tem da bom pisala o najnih trenutkih od sedaj naprej. Hvala če boš bral/a. To mi veliko pomeni.
#Sara#
Končno jesenske počitnice, spet bom šla v Milan za cel teden. Komaj čakam, da spet vidim lepote Italije. Naj se predstavim. Sem Sara in stara sem 15 let. Letošnje leto sem prišla na gimnazijo Vič. Dobila sem že veliko novih prijateljev in še vedno imam stare prijatelje iz prejšnje šole. Sem edinka in nimam ne bratrancev ali sestričen. Imam samo eno teto, ki noče imeti otrok. Sovražim ko sem sama in nimam ničesar za početi. Rada bi bratca ali sestrico, ampak moja starša ne moreta imeti otrok. Že jaz sem bila izjema, kaj šele da bi imela še enega otroka. Imam pa namesto bratov in sester res najboljše prijateljice. Eni je ime Ana in nato še ena Ana, Zala in Neža, ki je sicer mlajša ampak jaz jo imam rada. Potem pa še eno gručo punc in fantov. Ja tudi fantov. Čeprav mi vsi govorijo kako sem lepa nisem še nikoli imela fanta. Ne vem kaj jih odvrača od mene. Mogoče zato ker smo bolj premožni ali pa zaradi barve kože. Ja priznam da med letošnjim poletjem sem zelo potemnila. Ampak vseeno saj sem prijazna do vsakega in ne grizem. No nimam več kaj povedati. Ljubim našega psa, ki mu je ime Zami. Poimenovali smo ga tako zaradi, ker je bila to moja prva beseda. Sploh ne vem od kje mi ta beseda, ampak mi je prirasla k srcu. No ravno sedaj pakiram stvari in čakam da se bomo odpravili. Zanima me kako kaj Zala. Pošljem ji sms in nazaj dobim odgovor: » Sarika nimam čaša a lohka pol?« Ne moreš pol ker me pol ne bo več ti budaleština. Prav sovražim njene pomanševalnice. Sarika pa od kje ji to? Ah saj je vseeno. Ana Z. je že šla na počitnice v Španijo. Raje ji ne bom poslala sms-a ker lahko da še spi ali pa da bo še na letalu. Pošlem sms Ani P. (to sem jaz) in nazaj dobim: »Butara sem že pr teb « Seveda sem butara, danes preden gremo k nam pride Ana z Nežo, njeno sestrico, ki je od mene mlajša 8 let. Rada jo imam v naročju in jo nosim štuparamo po hiši in potem k nama pridrvi moja babi in je vsa ljubosumna, da sedaj je ona na vrsti da crklja Nežo. Nežo vsi crklajo Ani pa posvetijo bolj malo pozornosti. Seveda je Neža majhna, ampak Ana pa me razume. Tudi jaz njo razumem, zato pa se imava za sestri. No se bom sedaj odpravila do Neže in Ane.
»Ana«
Kot ponavadi ko pridem k Sari vsi takoj začnejo Neža, Nežika, men pa še živjo komaj rečejo. -.-'' Ah saj je vseeno, saj imam Saro, ki me malce bolj razume. Moja mami je takoj dobila kavo meni pa ponudijo piškote. Vzela sem enega se zahvalila in nato ga počasi pojedla. Ne vem no ampak če mi Neža ne mi porinila tistega piškota v usta, ker je videla kako živčna je Sara, bi mi ga vrjetno kar Sara. Hitro sem popila še kozarec vode se poslovila in Sara me je kar nesla po stopnicah. Čeprav sem težja 2 kili več kot ona in večja 10cm več me ona vseeno kar dvigne in nese. Nosila me je po celem njihovem stopnišču, vseh 135 stopnic me je nosila in nato me je vrgla v njeno posteljo in se pretvarjala kako je zadihana. Zagledala sem kovček in takoj ugotovila da gre v Italijo. Jaz: » Spet v Italijo, za kok cajta?« Ona: »Ceu tedn bomo v Milanu.« Namenila sem ji žalosten pogled , ker sem bila res žalostna. Spet je ne bom nič videla. In to cele počitnice!!! To bodo spet najbolj bedne počitnice ever. Sara: » Pomagi mi spakirat! Prosim.« Obožujem pakiranje njenih stvari. Pa saj ne da jaz nimam lepih oblek ampak moje se meni zdijo, vsakdanje njene pa so tako hude. Jaz: » No kaj je rekel Nik? Ali bo ali ne?« Sara me sedaj žalostno pogleda in reče ne: »Ne ne bo.« V meni je zavladala neizmerna žalost. Bila sem zelo potrta, ker ji ni uspelo. V Nika je zaljubljena že kar časa in sedaj ko mu je povedala pa je ne mara. That son of the bit*h sem si mislila. Objela sem jo ona mene pa še močneje. Sara: » Pa ti Ana? Zakaj ti nisi nič zaljubljena?« Ko me je to uprašala sem sama sebe uprašala zakaj nisem. Jaz: »Ne vem sej veš mi ni všeč.« Gledala me je kot » Na celi šoli ti ni niti všeč nuben fant??? A si ti zmešana?? Po vratih je začel trkati Sarin oče, ki naju je klical k kosilu. Imeli sva nek pogovor o piščancu in ribi, ki sta postala najboljša prijatelja. Jaz sem predstavljala ribo ona pa piščanca. Ko sva prišli do mize nisva molili, ampak peli od Adi Smolarja – Bog ne daj da bi crknu televizor. Pač nama dogaja. Med kosilom se ni dogajalo nič kar bi bilo vredno omeniti, razen tega da je neki fant spraševal, če bi se kera od naju poročila z njim. Ko sem ob Sari se dogajajo takšne čudne stvari. Jaz nisem kriva ampak ne vem kar pojavljajo se taki čudni ljudje. Zadnjič naju je zasledoval neki poštar in pol naju je vprašal, če sva za sladoled. Sred zime bom pa sladoled jedla to bo to.
#Sara#
Oh ne vem kje bi raje bila, v Sloveniji ali naj grem v Italijo. No ne bom ugovarjala mami in bom šla v Italijo. Pa saj ni tako slabo. Z Ano sva se odločili da greva po kosilu ven. Oblekli sva bundi in odšli ven. Zunaj so bili otroci, ki so hodili v vrtec. Pobirali so prispevke za prireditev. Do naju je prišla majhna punčka z modrimi očmi in kodrastimi blond lasmi in naju prosila: »Dobel dan gospe. Mi smo z vltca in pobilamo denal za plileditev. Ali imata kaj denalcka?« Punčka se mi je takoj prikupila in dala sem ji nekaj kovancev, ki sem jih imela v žepu. Ana je storila enako in sedaj so ji v oči stopile solze. Punčka naju je objela za kolena rekla: »Hvala vama gospe za denalcka.« in nato je izginila v gneči. Ana je jokala iz neznanega razloga a kmalu je prenehala. Ni mi hotela povedat kaj je narobe, zato sem se vdala in hodili sva naprej.
03. november 2012
u110384
u110384
nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
03. november 2012
u111710
u111710
Neeeeeeeeext.! <3
04. november 2012
u111746
u111746
Hvala za nexta :$

#Ana#
Ko me je tista majhna punčka objela okoli kolen sem začela jokati, še sama ne vem zakaj. V oči so mi stopile solze v dno duše pa žalost. Sara mi kar ni dala miru kaj je narobe. Hodili sva naprej in kmalu sva prišli na kraj kjer sva se prvič skregali. Sedaj sem se začela smejati, ko sem se spomnila zakaj sva se skregali. Bil je spor zaradi igrače. Skregani sva bili največ 5 minut potem pa sva bili spet prijateljici. Kmalu sem se spomnila koliko je že ura in Sara se je morala počasi pripraviti na odhod. Tekmovali sva kot dva otroka katera je hitrejša in bili sva kot vedno enako hitro pred hišo. Na naju je ves srečen skočil Zami in naju začel lizati. Ko sva se pobrali so pred že Sarini starši, ki so pripravljali prtljago. Videla sem Nežo kako je božala Zamija po trebuhu. Sara je stekla po stopnicah po telefon potem pa sva se v objemu držali približno 3 minute. Tako kot ponavadi se moja mami ni znala ločiti od Sarine mami, ki sta bili včasih sodelavki. Jaz se tudi nisem morala ločiti iz Sarinega objema, ki je bil tako močen. S časom sva se morali ločiti. Pomahala smo si nato pa smo šli vsak svojo pot. Jaz mami in Neža smo šle po trgovinah, nato pa domov Sara pa je šla proti Italiji.
#Sara#
Sedaj se peljem v avtu z mami in očijem in se dolgočasim. Čakam da se kaj zgodi pa zgleda da se ne bo nič zgodilo. Kmalu sem opazila da se kolona pred nami in za nami daljša. Res se sedaj nisem morala upreti enemu sms-u, ampak me je Ana Z. prehitela.
Jaz- j Ona A
A: Sara sploh ne veš kako je kle dobr!!! Jst bi kr ustala kle.
J:Ne nesmeš ostat tm ker če ne bom pol jst brez tebe.
A: Sej ne bi ustala dobesedno. Kok si smotana .
J:Hvala.
A: Morm zdej nehat -.-'' čaos al neki.
J: Adijo lepo se mejte.

Sedaj je postajalo vse bolj dolgo in počasno. Gledala sem čez okno in zagledala mlako krvi in tam nekega gospoda, ki se je sklanjal nad mlako krvi. Jokal je in se drel. Kar čutila sem kako ga boli, tako hudo je z gledalo. Po licih so mi začele kapljati solze zato sej Ani P. napisala roman, ki je bil dolg 5226 črk. Povedala sem ji za vse kar sem videla in z gledalo je kot tudi ona žalostna. Ker so me pekle oči se zaprla oči in zaspala.
#Ana#

Ko sem prišla domov sem šla najprej jest . Pač bila sem lačna.Po kakšni uri sem se prikazala na računalniku in se začela pogovarjat z vsemi možnimi osebami. Na primer z Niko in Pavlino, mogoče tudi z Andrejo. Ah saj je vseeno. Kmalu sem dobila sms, ki je bil od Sare. Povedala mi je tako žalosten roman da sem komaj skrila solze ko je v mojo sobo udrel moj mlajši bratec. Tist dan nisem bila dolgo na računalniku kot ponavadi. Šla sem spat in čakala nasljednji dan.
04. november 2012
u111710
u111710
Neeext! <3
04. november 2012
u110927
u110927
Neeext! <3+Nova bralka
04. november 2012
u111746
u111746
Hvala ker berete ena je uprašala če se to res dogaja ja res se mi/ji dogaja to pa šolo sem si morala zmislt ker ni hotel ada poovem ta pravo
04. november 2012
u111746
u111746
Naslednji dan

#Sara#

Sploh nisem vedela kdaj sem prišla v Italijo, ker sem spala. Zbudila sem se v moji postelji. Poskušala sem ustati pa mi ni uspelo. V moji glavi je bil velik glavobol. Kar vleklo me je nazaj k postelji. Rekla sem si da bom zaspala še za 5 minut nato pa ustanem. No to je največja laž. Ko jaz zaspim za »5minut« spim še 2 uri.

#Čez dve uri#

Ko se ponovno zbudim, glavobol izgine. Zbudila me je moja budilka, ki je bila nastavljena na 4:00. Ker kre*en mi je spet prestalvju uro?- sem si mislna. Kaj nej delam ob 4:00 zjutri če vsi še spijo ti pa moreš biti tiho?!?! No saj je vseeno. Brala bom knjigo. Prižgala sem si luč in začela brati. Spet berem neko novo knjigo, seveda je roman, ampak v italijanščini. Ljubim take romane. Sam ne morem brat ,če nimam luči. Ja v lastni sobi nimam niti ene nočne lučke in kako nej pol berem? A si nej z svetilko svetm? Ah pustmo zdej rasvetljavo in glejmo v strop. Resno jst to vam. Zdele bi lahko pošiljala sms-e, sam,o ne vem keri osebi, bi lahko poslala sms ob tej uri? Bom probala Ani Z. pa Ani P.Od Ane Z. dobim: Ojla, ej glih kr mi bo baterijo vn zabrisal pa tut dnarja nima več. Se slišmo pol še kej. Od Ane P. pa: …..
#Ana#

»SAARA!!!! Ženska ura je 4:00 zjutr sploh ne veš kok sm se ustrašla k mi je nad glavo začel kr neki piskat!!! Pa še učeri sva z Žigom gledala uno grozlivko, k je sploh ne bom umenjala.«
Sara je znorela. Pa kaj se nje dogaja, da me tkole straši? Ah sej je vseen. Rekla je da ne bo več in mislila sem da lahko brezskrbno zaspim. A kmalu sem dobila še več sporočil. Sedaj je začelo presedati še moji mami. Prebrala sem sms-e in ji odgovorila: Lahko noč!
In potem sem spet zaspala.

#Čez 3 ure#

Ni bilo dovolj da sem ob 4:00 zjutraj dobila infarkt, ampak sem morala dobiti še enega, ko je začela piskati budilka in nato se je name vrgla Neža. Grdo sem jo pogledala in ona je šla z mene, da sem lahko ustala. Kakor ponavadi sem šla bosa do kopalnice in se tam zaletela v zaprta vrata. Ko sem hladno krvno odprla vrata sem opazila mojo veliko buško sred čela. Mislila sem si »Whatever« in si umila zobe. Šla sem v sobo se preoblekla in šla zajtrokovati moj mrzel zajtrk. Sovražim ko mi ga pripravijo tako zgodaj, potem morm pa hladno jest -.-'' No prižgala sem računalnik in čakala da sem prižge. Še enkrat sem šla prebrat Sarina sporočila in čakala da mi odgovori na vprašanje. Čakala sem potem pa dobila odgovor: llasmi mal. Ni mi blo glih jasn kaj je hotela s tem in čakala na nov odgovor.
04. november 2012
u111710
u111710
Next
04. november 2012
next
04. november 2012
u81786
u81786
Nekšt :* + nova bralka
04. november 2012
u111746
u111746
#Sara#

Točno sedaj sem pri zdravniku. Ne vem zakaj moja starša toliko skrbi zame ampak, saj sem se samo urezala. Res je da na roki kjer so žile, ampak kolikokrat moram še povedati, da mi ni hudega? Čakam v čakalnici in pijem solo. Okoli mene so ljudje, ki bolj potrebujejo pomoč kakor jaz. Sam daljšo vrsto delam ne vem zakaj potem čakam tukaj. Kličejo moje ime. Srce mi utriplja hitreje , kar ni nič nenavadnega pri meni. Usedem se na stol in čakam. Kmalu pri zdravnica in me prijazno sprejme. Gledam kaj mi bo naredila in začne me spraševati. Odgovarjam ji počasi in na kratko. Kmalu je rekla dobro in vzela iglo. Čeprav sem stara 15 let se je še vedno strah igel. Rekla je samo da vzela kri za preiskavo, če sem zdrava in me tolažila kot 5 letnega otroka. Gledala sem stran in lažje mi je bilo. Poslala me je ven in vsedla sem se zraven mami in očeta. Zasula sta me z vprašanji kakor vedno. Ali sem v redu, kaj je počela itd…. Zdravnica sedaj kliče mami naj pride k njen. Radovedno ju opazujem in sedaj šele opazim kakšen strah mami nosi v očeh. Prihaja nazaj. Zanima me kaj ji je zdravnica povedala ampak mi noče povedati. Rekli so samo naj se konec tedna v soboto vrnemo nazaj. Sedaj niti jaz nimam dobrega občutka.
#Ana#

Končno sem se vrnila domov z nakupovalnega središča. Tako sem zaspana, da grem spat. Na žalost mi je to preprečila Sara. Poklicala me je in začeli sva pogovor. Povedala mi je da je bila pri zdravniku in razlog zakaj je bila tam. Najin pogovor je prekinila njena mami, ko je rekla da more iti na večerjo. Poslovili sva se jaz sem zaspala. Zbudila sem se ko je mami rekla da morem pospravit sobo. Med pospravljenjem sem zaspala, zato mi je še kar jasno kako sem prišla nazaj v svojo posteljo.

Hvala za nexte pa sej vem da sem to že povedala ampak to mi ful pomen

Naslednji dan

#Sara#

Ko sem se zbudila sem zaslišala glasno kričanje na drugi strani moje postelje. Bila je moja soseda. Mislila sem da se ji je morda zgodilo kaj groznega zato sem kar skočila iz postelje si nataknila copate in v pižami stekla pred njenih vrat in potrkala. Odprla mi je vrata. Bila je čisto v solzah, ampak ne da bi bila žalostna, ker je bil na njenem obrazu raztegnjen velik nasmeh. Začela je nekaj govoriti ampak je nisem razumela kaj, ker je govorila prehitro. Ko sem se prepričala da res ni nič narobe sem se napotila nazaj v sobo. Pozdravila sem mami in ji pritisnila poljub na lice in enako sem storila pri očetu. Nekam žalostno sta me gledala jaz pa zmeraj bolj veselo. Gledala sta kot da je nekaj narobe. Začela sem se spraševati kaj sem storila narobe. Morala sem ju vprašat kaj je narobe. V odgovor sem dobila le kaj pa bi lahko bilo narobe, ali pa vse je v redu Sara. To se mi je zdelo prelahko, nekaj je bilo narobe, ampak ne morem ugotoviti kaj. Saj se ne bosta ločila, kajne? To je bila moja prva misel, nato pa sem se morala obleči, ker gremo k sorodnikom na obisk. Kaj naj bi bilo narobe še sedaj nimam pojma ampak upam da ni nič narobe z njunim zakonom.
#Ana#

Danes sem imela tako nenavadne sanje. Sanjala sem da sva z prijateljico Pavlino vozili avto in potem da naju je ustavila policija. Potem sva morali plačati kazen in ugotovili sva da nimava dosti denarja. Potem sem se prebudila. Skoraj sem padla s postelje. Spomnila sem se da je danes sreda in da morem začet delat plakat. Poskusila sem a sem morala iti na računalnik. To je bilo obvezno. Šla sem na twitter in ne vem zakaj sem tam ostala toliko časa. Saj je vseeno potem je do mene prišel bratec in mislila sem da me bo kap. Bil je oblečen za noč čarovnic in bil je oblečen v neko stvar, ki bi se je vsak ustrašil. Problem je bil da je iz njegove obleke kapljala »kri« in zato sem mi je takoj posvetilo da bo mami znorela. Z Žanom sva hitro brisala tla in upala da bova končala še preden pride mami. Na srečo nama je uspelo. Vrnila se je iz trgovine, saj danes imamo spet obisk. Na žalost punca, ki je prišla zraven me en prenese. Ne vem če je tako hudo če ji rečem da ne sme odpirat omar in pa ne sme s čevlji na posteljo. Zaprla sem se v sobo in poskušala delat plakat. Na slušalkah sem poslušala glasbo in risala plakat. V sobo je udrla moja mami na se pogovarjam z Lariso. Larisa je stara toliko kot jaz, ampak ona se ima za nekaj večjo. Gledala je plakat in se mi začela smejat, kot prizadet golob. Spraševala me je kakšen shit to delam pa ji nisem hotela odgovoriti. Pretvarjala sem se da poslušam glasbo. Začela je nekaj nakladati, tako da sem glasbo dala do konca, da jo je še ona slišala. Ko je spoznala da jo ignoriram se je razjezila. Ko sej prišla v sobo Neža, da bi mi dala čaj jo je Larisa porinila tako da je šel moj plakat v pm. Ker sem vedela da če se bom razjezila bo vesela zato sem vzela kar je ostalo čaja in jo polila po njeni pričeski. Začela je kričati kot da jo hoče nekdo ubiti. Jaz sem se ji nasmehnila in obšla po brisačo da sem pobrisala tla. Plakata mi je bilo žal ker sem ga že zrisala potem mi ga je pa ta koza uničila. Neža je jokala kot nora in se mi opravičevala, da ni bila njena krivda. Potolažila sem jo in ji rekla da nisem jezna nanjo. Moja mami me je grdo gledala, kot kako se pa obnašaš Ana, ampak nič za to pač vse se vrača vse se plača. Ko so končno odšli sem poslušala mami kako se dere name. Res da se starši razumejo z njenimi ampak ni morem pomagat če mi je zamerila ko sem ji rekla naj si sezuje čevlje in naj ne odpira omara. Ta punca si pač preveč dovoli. Vsaj nekdo me razume in mi je čestital za moje dejanje. To je bil moj brat. Se strinjam da je včasih ne mogoč ampak ga imam še vseeno rada.

#Sara#

Resno umrla bom tukaj od dolgočasenja. Saj ne da nimam rada svojih sorodnikov ampak jih je tako malo. Začela sem početi tisto kot ponavadi. Pošiljati sms-e. Poslala sem ga Ani ker sem vedela da mi bo takoj odgovorila. Povedala mi je kaj se je zgodilo in pričela sem se smejati. Oče me je grdo pogledal mami pa se mi je nasmehnila kot da bi hotela reči Sara ti se kar smej. Mojih starih staršev ni nič motilo da se smejim. Samo bolj veseli so bili. Sedaj sem povedala jaz svojo zgodbo Ani. Kmalu smo se poslovili in ker je bilo pozno sem hitro zaspala. Ne vem ampak sedaj zaspim zelo zgodaj ustanem pa tudi zgodaj. Čudno včasih je bilo ravno obratno.
04. november 2012
u111746
u111746
Hvala za nexte pa sej vem da sem to že povedala ampak to mi ful pomen

#Sara#

Točno sedaj sem pri zdravniku. Ne vem zakaj moja starša toliko skrbi zame ampak, saj sem se samo urezala. Res je da na roki kjer so žile, ampak kolikokrat moram še povedati, da mi ni hudega? Čakam v čakalnici in pijem solo. Okoli mene so ljudje, ki bolj potrebujejo pomoč kakor jaz. Sam daljšo vrsto delam ne vem zakaj potem čakam tukaj. Kličejo moje ime. Srce mi utriplja hitreje , kar ni nič nenavadnega pri meni. Usedem se na stol in čakam. Kmalu pri zdravnica in me prijazno sprejme. Gledam kaj mi bo naredila in začne me spraševati. Odgovarjam ji počasi in na kratko. Kmalu je rekla dobro in vzela iglo. Čeprav sem stara 15 let se je še vedno strah igel. Rekla je samo da vzela kri za preiskavo, če sem zdrava in me tolažila kot 5 letnega otroka. Gledala sem stran in lažje mi je bilo. Poslala me je ven in vsedla sem se zraven mami in očeta. Zasula sta me z vprašanji kakor vedno. Ali sem v redu, kaj je počela itd…. Zdravnica sedaj kliče mami naj pride k njen. Radovedno ju opazujem in sedaj šele opazim kakšen strah mami nosi v očeh. Prihaja nazaj. Zanima me kaj ji je zdravnica povedala ampak mi noče povedati. Rekli so samo naj se konec tedna v soboto vrnemo nazaj. Sedaj niti jaz nimam dobrega občutka.
#Ana#

Končno sem se vrnila domov z nakupovalnega središča. Tako sem zaspana, da grem spat. Na žalost mi je to preprečila Sara. Poklicala me je in začeli sva pogovor. Povedala mi je da je bila pri zdravniku in razlog zakaj je bila tam. Najin pogovor je prekinila njena mami, ko je rekla da more iti na večerjo. Poslovili sva se jaz sem zaspala. Zbudila sem se ko je mami rekla da morem pospravit sobo. Med pospravljenjem sem zaspala, zato mi je še kar jasno kako sem prišla nazaj v svojo posteljo.
Naslednji dan

#Sara#

Ko sem se zbudila sem zaslišala glasno kričanje na drugi strani moje postelje. Bila je moja soseda. Mislila sem da se ji je morda zgodilo kaj groznega zato sem kar skočila iz postelje si nataknila copate in v pižami stekla pred njenih vrat in potrkala. Odprla mi je vrata. Bila je čisto v solzah, ampak ne da bi bila žalostna, ker je bil na njenem obrazu raztegnjen velik nasmeh. Začela je nekaj govoriti ampak je nisem razumela kaj, ker je govorila prehitro. Ko sem se prepričala da res ni nič narobe sem se napotila nazaj v sobo. Pozdravila sem mami in ji pritisnila poljub na lice in enako sem storila pri očetu. Nekam žalostno sta me gledala jaz pa zmeraj bolj veselo. Gledala sta kot da je nekaj narobe. Začela sem se spraševati kaj sem storila narobe. Morala sem ju vprašat kaj je narobe. V odgovor sem dobila le kaj pa bi lahko bilo narobe, ali pa vse je v redu Sara. To se mi je zdelo prelahko, nekaj je bilo narobe, ampak ne morem ugotoviti kaj. Saj se ne bosta ločila, kajne? To je bila moja prva misel, nato pa sem se morala obleči, ker gremo k sorodnikom na obisk. Kaj naj bi bilo narobe še sedaj nimam pojma ampak upam da ni nič narobe z njunim zakonom.
#Ana#

Danes sem imela tako nenavadne sanje. Sanjala sem da sva z prijateljico Pavlino vozili avto in potem da naju je ustavila policija. Potem sva morali plačati kazen in ugotovili sva da nimava dosti denarja. Potem sem se prebudila. Skoraj sem padla s postelje. Spomnila sem se da je danes sreda in da morem začet delat plakat. Poskusila sem a sem morala iti na računalnik. To je bilo obvezno. Šla sem na twitter in ne vem zakaj sem tam ostala toliko časa. Saj je vseeno potem je do mene prišel bratec in mislila sem da me bo kap. Bil je oblečen za noč čarovnic in bil je oblečen v neko stvar, ki bi se je vsak ustrašil. Problem je bil da je iz njegove obleke kapljala »kri« in zato sem mi je takoj posvetilo da bo mami znorela. Z Žanom sva hitro brisala tla in upala da bova končala še preden pride mami. Na srečo nama je uspelo. Vrnila se je iz trgovine, saj danes imamo spet obisk. Na žalost punca, ki je prišla zraven me en prenese. Ne vem če je tako hudo če ji rečem da ne sme odpirat omar in pa ne sme s čevlji na posteljo. Zaprla sem se v sobo in poskušala delat plakat. Na slušalkah sem poslušala glasbo in risala plakat. V sobo je udrla moja mami na se pogovarjam z Lariso. Larisa je stara toliko kot jaz, ampak ona se ima za nekaj večjo. Gledala je plakat in se mi začela smejat, kot prizadet golob. Spraševala me je kakšen shit to delam pa ji nisem hotela odgovoriti. Pretvarjala sem se da poslušam glasbo. Začela je nekaj nakladati, tako da sem glasbo dala do konca, da jo je še ona slišala. Ko je spoznala da jo ignoriram se je razjezila. Ko sej prišla v sobo Neža, da bi mi dala čaj jo je Larisa porinila tako da je šel moj plakat v pm. Ker sem vedela da če se bom razjezila bo vesela zato sem vzela kar je ostalo čaja in jo polila po njeni pričeski. Začela je kričati kot da jo hoče nekdo ubiti. Jaz sem se ji nasmehnila in obšla po brisačo da sem pobrisala tla. Plakata mi je bilo žal ker sem ga že zrisala potem mi ga je pa ta koza uničila. Neža je jokala kot nora in se mi opravičevala, da ni bila njena krivda. Potolažila sem jo in ji rekla da nisem jezna nanjo. Moja mami me je grdo gledala, kot kako se pa obnašaš Ana, ampak nič za to pač vse se vrača vse se plača. Ko so končno odšli sem poslušala mami kako se dere name. Res da se starši razumejo z njenimi ampak ni morem pomagat če mi je zamerila ko sem ji rekla naj si sezuje čevlje in naj ne odpira omara. Ta punca si pač preveč dovoli. Vsaj nekdo me razume in mi je čestital za moje dejanje. To je bil moj brat. Se strinjam da je včasih ne mogoč ampak ga imam še vseeno rada.

#Sara#

Resno umrla bom tukaj od dolgočasenja. Saj ne da nimam rada svojih sorodnikov ampak jih je tako malo. Začela sem početi tisto kot ponavadi. Pošiljati sms-e. Poslala sem ga Ani ker sem vedela da mi bo takoj odgovorila. Povedala mi je kaj se je zgodilo in pričela sem se smejati. Oče me je grdo pogledal mami pa se mi je nasmehnila kot da bi hotela reči Sara ti se kar smej. Mojih starih staršev ni nič motilo da se smejim. Samo bolj veseli so bili. Sedaj sem povedala jaz svojo zgodbo Ani. Kmalu smo se poslovili in ker je bilo pozno sem hitro zaspala. Ne vem ampak sedaj zaspim zelo zgodaj ustanem pa tudi zgodaj. Čudno včasih je bilo ravno obratno.
04. november 2012
next..
04. november 2012
next!
p.s. nova sm
05. november 2012
u81786
u81786
next!
05. november 2012
next
05. november 2012
next
08. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg