Forum
Sem Nika in pisala bom zgodbico Mogoče mi bo uspelo. Pisala bom odlomke in če želite izvedeti kaj se bo zgodilo: Next!

Start:

Hej! Sem Amy Writes. Stara sem 14 let. Imam starejšega brata, ki je star 18 let. Luke Writes. Zelo dobro se razumeva. Mami Particia Writes je učiteljica angleščine. Zares kul! In oče...Je pač oče. Največ dneva preživi v pisarni. Imam psa Škotskega ovčarja. Ime mu je Bruce. Ja, odlično je imeti svojo sobo in po pravici povedano je odlično živeti v hiši.

Že od 7 leta sem si nekaj želela. Nekaj čisto preprostega...Kar mi do zdaj še ni uspelo...Tudi zdaj ne. Enostavno ne morem, pa vendar le hočem! Brez zaupanja mi nikoli ne bo uspelo. >>Kje si Amy? Zamujaš!>Prihajam, no!>Že greva?>Zabava ne bo trajala celo večnost!
12. november 2011
u59711
u59711
Next!
12. november 2011
Ja, spet ta Luke. Kar brcnila bi ga! Odšla sem po cesti do avtomobila. Sesedla sem se na sprednji sedež. Vso pot sem molče sedela, dokler ni načel teme. ''Kaj pa je? Nisi vesela da si končno dopolnila svojih 14 let in lahko odšla na zabavo?''
''Saj bova kmalu tam.'' in spet nisva več spregovorila. Da, hitro sva bila v mestecu in dokaj kmalu pri hiši kjer je potekala zabava. Nihče ni praznoval rojstnega dne, tudi obletnice ne. Temveč ta zabava je bila 1-krat na leto. Vstopila sva v hišo in že je odprl fant kakih 16 let.''Vstopita!'' naju je vljudno povabil.
12. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg