Forum
Hoii!! to zgodbico naj berejo tisti k mate radi zgodbe kokr so Harry Potter al kake pustolovse ..Tuki se bo šlo o punci ki ji je ime Hanna Puting ki jo bom igrala js oz. bom preuzela njeno ulogo ona šele zdej ugotovi da je ubistvu čarovnica po mamini strani ampak da ima nek čarovnik ki je najbolj zloben na svetu skrito zlato pero če pa bo Hanna najdla pero bo lahko odklenila vrata v kateri je soba v tej sobi pa je njena mama in oče Hanna je sedaj pri svoji babici kmalu pa dobi pismo in vse se zaplete....seveda bi boste tud vi pomagal in svetoval... tistim k je bedna naj ne berejo! a naj neextam?!

Boš prebrau?!


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. junij 2011
bom kr nadeljevala k mam čs:

Heeei...Hanna Puting ja to sm js stara sm 12 ravno kar sedim pr moji pisalni mizi in delam nalogo za šolo.. Čakte mau tuki tuki je nekdo na oknu nekdo trka o moj bog tuki je sovica taka ful cutie aa stisnla sm jo k seb in vidla da nos en list odprla sm in prebrala not je pisal:

SPOŠTOVANA GOSPODIČNA HANNA ZARADI TVOJIH ČAROVNIŠKIH LASTNOSTI KI JIH NAJBRŽ NE POZNAŠ SI SPREJETA NA MODRIČARKO OZ. ŠOLO ZA ČAROVNIKE IN ČAROVNICE. NE SKRBI ZA PREVOZ JUTRI OB 16.00 BODI PRED TVOJO HIŠO NEKDO BO PRIŠEL PO TEBE SREČNO..

kwaa sm si mislla in še enkrat prebrala pismo ojoj sm si mislla js čarovnca ?! ja res se mi je par čudnih stvari zgodil naprimr da sm v testu znala use napamt nakonc sm 5 dubla hehe no nevem glih se vidmo jutr js grem sam babici pokazat če ona kj ve o čarovnicah...NEEXT?! predlagite kj če kj ni ok al kj tacga da popravm
08. junij 2011
neext?!
08. junij 2011
u37790
u37790
next
08. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg