Forum
HejHej,pišem tretjo zgodbo, ker sem prvi dve šla napisat malo ob napačnem času, vsi tukaj imate respect in ste awesome, sledite moji zgodbi pa bom jas vaši kisskiss:*
*izmišljeno vse*
Torej moje ime je Analli, frendi me kličejo Li. Mam najboljšega fanta na svetu ,ime mu je Ean-Luke in mi vedno pomaga ter me tolaži. Imam tečni sestrici po imenu Melanie in Nelly . Res sta tečni, ampak ko zrasteta bosta pravi modni mrhi. Imam najboljšo prijateljico na svetu –Kimberli, krajše Kim. Imam tudi the best starša, dvoolita žurat in vse .
Torej začnem+ da nadaljujem rabim 3 nexte prosim.

Začnem, da boste vedeli c:-
Bila je sobota, spravila sem se iz postelje in pogledala koliko je ura, ura je bila 9:00, oh ne zamujala sem na modelski razgovor, ouh šit, kaj pa zdaj, letela sem pod tuš , nase nadela neke cunje in se odhitela naličit, bila sem sama doma, stekla sem po stopnicah iz kopalnice , zagrabila ključe in zaklenila hišo. Razgovor sem imela 09:20, bila sem točna, pred mano so poklicali dve punci, neko Rose in Natalie. Tekmice so bile vse tako lepe, nisem vedela,če bom sprejeta, končno je napočil čas da vstopim, do mene je pristopila tajnica in vprašala.
Tajnica-oprostite, ste vi Analli Smith?
Jas- Ja seveda.
Tajnica-Stopite za mano prosim.
Vodila me je po dolgih hodnih in naenkrat zavila v studio, rekli so naj se preoblečem in mi dali nekakšna oblačila, preoblekla sem se in začeli so me preizkušat, padale so same pohvale, in na koncu je fotograf rekel ''bila si odlična'', z nasmeškom na obrazu sem odšla v čakalnico in čakala na rezultate, sprejeli so jih samo 20(veliko,ker jim je primanjkovalo modelov),bilo pa naj bi jih okoli 50.
3 nexte,prosim.

jst

El-tako so klicali mojega fanta.

Kim-26. avgust 2012
u105846
u105846
next
31. avgust 2012
next+nemoti me če oglašuješ+++++++++++++full dopra zgodbica
01. september 2012
u30718
u30718
NEXTII
plis sodeluješ/sodelujte?-ne bo vam žau-resno: http://www.igre123.com/forum/tema/oceni-slikco-od-1-10!/41767/ hwala, če boš/boste-soriii kr oglašujem!
10. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg