Forum
pač to je še ena moja brezvezna zgodbica ji ne bo uspela.. vseeno lahko berete, hvala <3
..........................................................................

Mama me strogo pogleda in mi pomoli vrečo za smeti pred nos. Vem, da nimam nobene izbere, zato jo primem in se prisilim, da se nasmehnem. Mama globoko vdihne in gre ven iz dnevne sobe. Jaz pogledam po tleh. Steklenice piva, cigareti, razbita vaza iz porcelana, zažgana orhideja. Vse to in še več leži po tleh dnevne sobe. Počepnem in začnem pobirati steklenice. Priznam, včeraj je vse skupaj šlo malo preveč izpod nadzora. Staršev pač ni bilo doma. Saj najprej sem povabila samo Stacy in Sandy, ampak potem sem nevede poklicala še Alena in ostale fante. Oni so pripeljali še več punc, one pa še več fantov. Tako je nastal žur. No, najboljši žur tega leta... Zares je šlo vse izpod kontrole, alkohol, cigareti, mamila. Heroin, trava, ekstazi... Vse kar lahko najdeš na ulici je pristalo v naših ustih. Brez obžalovanj, brez razmišljanja.
Končno je dnevna soba pospravljena, rešena sem maminega jeznega pogleda. Še vedno se mi zdi čudno, da iz tega lepega potovanja, ki sta ga imela mama in oče, se ni vrnil oče. No, saj nisem pričakovala da se bo. Verjetno nista imela spolnih odnosov že odkar sta rodila mojo mlajšo sestrico Anellin.

Ponedeljek. Stavim da vas je zmrazilo? Mene vedno. Sovražim ponedeljke. Šola. Brezveze. Srednja šola. Šit, samo to. Hodim na srednjo umetniško šolo. Če povem po pravici ne vem kako sem se znašla tukaj. Samo izpolnila sem neko prijavo, ki jo nisem niti prebrala in jo oddala. Mislila sem, da me nikamor ne bodo sprejeli. Pa so me. Po 1 mesecu sem dobila ogromno kuverto. Sprejeli so me. Zdaj sem ujeta v ta začarani krog osnovnih barv, vsako šolsko uro poslušam o osnovnih barvah. Vedno. No, vsaj nisem brez prijateljev. Imam Stacy, Sandy, Sarah, Amy, Steve-a in še nekaj fantov katerih imena vedno pozabim. Z njimi vedno špricam pouk in kadim travo. No, zadnje čase bolj vživamo kak kokain. Saj ne vem, itak pozabim ko se streznim. Mama misli da sem pridna punčka, da ne vem kaj je seks in kaj so droge. Da ne vem kaj je trava in kaj kokain. Da ne vem kaj je viski in kaj je vodka. Misli, da se cele dneve učim, ko me v resnici niti ni v sobi. To je moj faking lajf. Nima smisla, da ga spreminjam. Sem že preveč v dreku. Fak.
..............................................................................
-next?
12. januar 2014
ful dobr začetek :3
Next!
12. januar 2014
u121614
u121614
Neeext *w*
12. januar 2014
u153572
u153572
dobr začetk, neext *o*
12. januar 2014
u160300
u160300
nextt *-*
20. januar 2014
u160185
u160185
next
22. januar 2014
neext +.+
04. februar 2014
Obrabljeni stoli škripajo pod našimi ''zadnjicami''. Zrem v tablo ter čakam da v učilnico stopi učiteljica. Zamuja. Zamuja že 15 minut. Odprem zvezek ter začnem risati. Nevem zakaj, le navdih sem dobila. Rišem in rišem. Ubistvu so moje misli nekje drugje, sploh ne vem kaj delam. V razred ustopi učiteljica. Opraviči se za zamudo iz neznanega razloga ter nam naloži ogromno nalog v delovnem zvezku. Z mislimi sem v risanju. Nisem vedela da lahko rišem, nikoli nisem razumela učencev, ki so z potezami po listih odganjali bolečino ter izražali svoja čustva. Nikoli nisem vedela da lahko to delam. Dolge, zasenčene poteze ter kratke svetle so trajale cel pouk. Ob zvonenju spravim list v nahrbtnik ter grem iz razreda. Ignoriram obtožujoče poglede ki mi jih namenjajo sošolci. Gledam v tla zato ne vidim sveta okoli sebe. Ob nekoga se zaletim ter list z risbo mi pade po tleh. Pogledam gor ter vidim fanta, ki ga še nikoli prej nisem videla. Skloni se ter pobere list. Nekaj časa gleda vanj nato pa reče ''Zares si dobra!'' Sramežljivo se mu nasmehnem ter mu vzamem list iz rok.

Kdo je bil tisti fant? Tako je bil lep. Ne, ne pravim, da sem zaljubljena v njega. Nikakor! Jaz ne bom nikoli imela fanta, niti simpatije ne. Fantje prinesejo grozo v naše življenje, jaz nočem tega. Ampak vseeno me zanima kdo je bil? Bom kdaj izvedela? Odločim se, da se pozanimam pri Stacy. Grem do nje, seveda je na ženskem wcju, drogira se. Sedem k njej ob zid ter ji rečem naj mi da malo kokaina. Hočem si zbistriti misli. Ona me pogleda ter reče ''Včeraj si rekla, da se boš nehala drogirati...'' ''To sem rekla zato ker sem bila zadrogirana ti neumnica.'' Sem ji odvrnila ter vdihnila beli prah. ''Hej, Stacy, mogoče veš kdo je tisti lep fant, ki se je danes zaletel vame? Tisti visok z tako lepimi očmi.'' ''Max. Max Benneton. Vse punce so nore nanj. On je nov. On je kul.''....
--------------------------------------------

-bedno vem...
-next??
04. februar 2014
u160185
u160185
nextt
04. februar 2014
nnnnneextttt <3
05. februar 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeeext:3
+ Nova bralka*-*
05. februar 2014
u163915
u163915
neext
15. februar 2014
u163650
u163650
neeext
18. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg