Forum
нααj. jѕт ѕeм oѕeвɴo velιĸ ғeɴ od αυѕтιɴα ιɴ мιѕlιм, dα ѕι zαѕlυžι ѕvojo zɢodвιcoo... ɴoтrι вodo тυdι вιlι ɴeĸαjĸrαт oмeɴjeɴι υѕтαlι ѕlαvɴι, α le ɴeĸαjĸrαт. тα zɢodвα je тoтαlɴo ιzмιšljeɴα!! υɢlαvɴeм вoѕтe vιdelιι!cc:
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Sedela sem v kotu svoje sobe. Slišalasem veselo smejanje iz sosednje sobe. A si nisem upala potrkati na vrata in jihprositi naj utihnejo. Izpadla bi kot čudakinja. Spet!
Na tla sem položila staro številko Vogue in le strmela skozi okno.
Skozi steno sem slišala glasno kričanje in smejanje. V nekem trenutku sem vstala in odšla pred sobo od Megan.
Megan je moja dvojčica. Niti malo si nisva podobni. Ima vse kar si želi: lepoto, pupolarnost in fanta. No mene nobena izmed teh reči nikoli ne doleti.Pogladila sem si lase in polover, nato pa dvakrat potrkala na vrata. Ko sem zaslišala tisti vreščeči 'Naprej!' sem odprla vrata.
"Ali lahko malo bolj potiho, prosim?" sem rekla in gledala v Megan. Ostalih nisem hotela gledati. bila sem znana kot 'sestrica pupolarne Megan'. A vseeno je moja dvojčica in bi morala upoštevati moje 'zahteve'.
"Ja, ja, sis... Ti pa prosim utišaj svoj dolgčas!" je rekla v smehu. Vsi so se zasmejali in se ponovno začeli pogovarjat.
Zaprla sem vrata in odšla v svojo sobo. Vsedla sem se nazajv kot in razmišljala kaj naj delam. Pogledala sem na polico, ki je bila pribljižno pol metra nad mojo glavo in vstala. Pogledala sem, če je na polici kakšna pametna knjiga in čisto v kotu je ležala moja najljubša knjiga. Bila je že pošteno zdelana in cela knjiga na sploh je že razpadala. A je bila vseeno najboljša knjiga vseh časov.Previdno, da mi ne bi razpadla sem jo odprla na prvi strani. Vsebinoknjige sem že znala na pamet a mi je bila tudi, če sem jo večkrat dnevno prebrala zdela skrajno zanimiva.
Ko je bila vzunaj že zelo temno in je mojo sobo osvetljevala leše luna sem zaspala na hladnih tleh.
*****
"Amandaa!! Vstani!" je zaklical oče iz spodnjega nadstropja. Pomela sme si oči in zaspan ogledala v raztreščeno knjigo, ki je ležala ob meni. No saj ne bo prvič, da bom jo ponovno sestavljala nazaj.
Na nosu so mi še vedno ležala očala. Zaspano, še vedno v poloverju in raztrganih pajkicah sem se odpravila do omare. Odprla sem ji in že naslednji trenutek se me je nekaj oklepalo okoli nog.
"Joe! Prosim spusti me!" sem zaklicala in se ga probala otepsti. Joe je moj šest letni bratec. Res, da je srčkan in lep, a je vseeno malce preveč nedležen. Njegova nova iznajdba je oklepanje nog. Mati in oče sta že zamudila v službo zaradi njega. In to večkrat!
"Mamii!" je zdaj že kričal Joe in se obesil na njene noge. Mati je zagodrnjala in ga poskušala odstraniti od svojih nog.
Iz omare sem zvlekla kratke hlače in majico. Na hitro sem se oblekla in si vsaj nekoliko uredila lase.Nato sem odšla v kopalnico, si umila zobe, nanesla malo maskare in glosa,nato pa odšla nazaj v svojo sobo.
V torbo sem zmetala vse potrebne stvari, na koncu pa dodala še brezčrtni zvezek in torbo zaprla.
Vsedla sem se na postlejo in vzela k rokam knjigo. Vsako stran sem razporedila na postelji in jih dajala v razpadlo platnico. Stran za stranjo.
"Zakaj sploh še uporabljaš to knjigo? Itak razpada!" je nesramno pripomnila Megan. Grdo sem jo pogledala in takoj je odšla v kopalnico, ki je bila na koncu hodnika.
Ko je bila knjiga spet v takšnem stanju kot včeraj sem jo položila na polico in v roke vzela telefon.
Na telefon sem priključila slušalke in pogledala po predvajalniku pesmi. Ostavila sem se na svoji najljubši pesmi. ѕαу ѕσмєтнιηg-αυѕтιη мαнσηє. Njega sem naravnost oboževala. A glede na našo trenutno denarno stisko, je možnost, da pridem na koncert enaka nič. Megan je že dobila vstopnice za njegov koncert. Njena prijateljica ima sorodnike, ki so tesni rpijatelji z Austinom. Srečnica!
Začela sem si mrmrati pesem in veselo poplesavala po sobi. Na enkrat sem se spomnila, da si moram gor dati leče. Z noda sem dol potegnila očala in vse okoli mene je bilo zelo zamegljeno.Odšla sem k ogledalu in si v oči porinila leče. Nato sem vzela torbo in odšla v jedilnico.
Spila sem ustekljeničeno vodo in prepečenec. A ko sme pojedla vse to mi ej bilo malce slabo. Nisem ravno navajena jesti zajterka.
Nekdo mi je iz ušes porinil slušalke in to ravno v tistem trenutku, ko je prišel moj najljubši del.
"Hej!" sem jezno zaklicala. Zagledala sem Megan, ki se mi ej smejala v obraz, nato pa se ej spet posvetila pogovoru na telefonu.
Slušalko sem si vtaknila nazaj v ušes in 'odskakljala' do vhodnih vrat. Odprla sme jih in stopila v topel sončni dan. Od toplote me je oblila kurja polt, ki je v trenutko minila.
Celo pot do šole sem si prepevala eno in isto pesem. Mislim, da se je ne bom morala nikoli na poslušati.
Megan je s svojo 'klapo' hodila več metrov za mano. Na srečo nisem morala slišati njihovega posmehovanja meni zaradi slušalk. Megan je že javno pred starši priznala, da jo je mene sram.
Ko sem prišla v šolo so me vsi začeli zbadati. Seveda je bila v to vključena tudi Megan.
Vse do kosila sem morala pritrpeti med dolgočasnimi urami in še nekaj žaljivkami.
Pri kosilu se nisem imela nikamor za vsesti. Zato sem pladenj odložila na pomožni mizici in se vsedla za majčken stol. Lahko sem slišala vsako besedo od Megan.
Naenkrat se je na sredini jedilnice odvijal nenavaden prizor. Trinajst letnica, mislim, da po imenu Luise, je polola čokoldano mleko po majici od Megan.Megan je več kot očitno bila jezna. Luise se ji je začela opričevati. A že naslednjo sekundo ej dobila močno zaušnico od Megan. Luise je v solzah stekla na WC. Megan in njena 'klapa' pa so odšle zaq njo. Cela jedilnica je bila odeta v tišino. Lahko smo videli Luise, ki je rpitekla iz WC-ja vsa mokra od solz in odarcev.
Po koncu pouka sem odšla do omaricein ven vzela Nike čevlje, nato pa odšla peš domov. Družbo mi je delal zvezek v katerega sem risala, kar med potjo.Ko sem prišla domov vsa izmučena sem na hitro nakracala nalogo, nato pa se z bolečinami v trebuhu vlegla na kavč.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
No to je prvi del. Upam, da vam je všeeeč!(;
13. december 2012
u114563
u114563
Neeeeeeeeeeeeeeeeext! <33
13. december 2012
u113220
u113220
NEEEEEEXŠŠŠŠŠTTTTTT < 333
13. december 2012
Hwalaaa.... Jutri se bom putrodilaa... Mislim, da bom lahko vsaj enkrat med vikendom...(;Res Hwalaaa
13. december 2012
u115011
u115011
Neext.!♥
Omgg kaj dobr pišeeš ejj.. <33
*_*
14. december 2012
next
14. december 2012
Hwala in zele pišem nekštt!
14. december 2012
OKej moja izpoved: jebnti prkelet net!!Zmerej micrkneš, ko hočem kaj odat. JEBI SE!!!!Zdej pa še enkrat tri ure pissst!!!!!-.-""
Tko, da pride pozno next!-.-""
14. december 2012
u114563
u114563
Poznam to -.-
Komičakaaam *_*
14. december 2012
Jah boš moglačakat do ened evetih...-.-"""
14. december 2012
u114563
u114563
Ni problemaa <3
14. december 2012
Hwalaa!
14. december 2012
u114563
u114563
<3
14. december 2012
u115011
u115011
Za tvojo zgodbicoo usee..<333
14. december 2012
LoL!x'DTako dobra pa spet ni!< 333
14. december 2012
u115011
u115011
Ja paa jeee..
Špeliicee mojee <3333
14. december 2012
Ne pa niiiii< 33333333(Nesmevaa preveč spemat)
14. december 2012
u65741
u65741
next
14. december 2012
Trenutno sem na eni tretini!x'D
14. december 2012
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
V roke sem vzela telefon. Ni bil poseben. Doma že tako komaj preživimo iz meseca v mesec, zato mami ne težim za nov telefon. Ravno obratno od Megan. Ona se mora še vedno oblačiti v najlepše obleke in imeti najnovejši telefon. Očitno ne razume krize.
Želela sem, da bi mi kdo poslal sporočilo. Lepo, prijazno in čuteče sporočilo. A se to ne bo nikoli zgodilo. Zguba sem in na to se moram navaditi.
Žalostno sem zrla v prazen mobilnik. Želela sem si nekoga, ki bi mi stal ob strani, Nekoga, ki bi se brigal zame. Za nekoga, ki bi me imel rad. Tako zelo si želim prave prijatelje za katere bi dala roko."Oho! Naša piflarska zguba je tu!" je zaklicala Megan. Oh kakšno srečo ima, da ni staršev doma. Žaljenje sovražita, a Megan nikoli ne vidita kaj meni govori. Vbistvu kaj vsem govori.
Pogledala sme za sabo in zagledala celo gručo ljudi. Vsi so se mi začelli smejati, me zbadati in si med sabo nekaj šepetati.
Vse punce so se mi važno nasmehnile in vrgle svoje lase za ramo. Fantje so se po vsej verjetnosti zanalašč privlačno smejali. Megan je z svojim fantom Chrisom čakala, da vsi vstopijo, nato pa z njemu prišla predme.
Že od negdaj ej vedela, da vse punce ljubijo Chrisa. Saj kdo ga pa ne bi? Ampak vseeno je več kot očitno ga strastno poljubila na usta. Ko sta končala se mi je važno nasmehnila in šla. Chris pa je hodil za njo kot kužek na vrvici.Sovražim jo. In to naj bi bila 'dvojčica'? Ena izmed tvojih sorodnikov. V najinih žilah se preliva ista kri, a ona vseeno sovraži mene bolj od vsega drugega skupaj.
Sama sem se odpravila v zgornje nadstropje. Iz sobe od Megan se je slišala glasnaglasba, ki mi ni bila niti malo všeč. Zvrsti 'Tehno' nisem nikoli poslušala.
Že sem se pripravila, da bom potrkala na vrata, a sem se na koncu vseeno odločila, da raje ne bom. Že včeraj sem izpadla dovolj neumno. Nočem še danes. Želim si vsaj en dan miru, ko me ne bi nihče zafrkaval, mi govoril žaljivk in me tepel. Ampak besede bolj bolijo. Bolj kakor, če te nekdo udari. Bolečina odarca mine, duševna boličina pa ostane celo življneje.
Brez kogar koli sem vzela knjigo in odšla ven. Vzunaj je bilo še toplo in sonce je bilo že pripravljeno, da zaide.
Odšla sem do travnika kamor sem prihajala, ko sme bila še majhna in se vsedla na travo. Odprla sem knjigo in začela brati. Res, da sem sama, ampak knjige me uživijo. živim se notri in gledam na njih res realno.
Sicer sem se pa na samoto že navadila. Mami, oče in Joe so 'sorodniki' zato mislim, da ne veljajo.Zvečer, ko je svetila le še luna sem prišla domov. Mami in oče nista rekla niti besede. Samo začudeno sta me gledala. A, ker pridem tako pozno domov le nekajkrat na leto me postijo pri miru. Obratno je z Megan. On pride vsaj dvakrat na teden pozno domov.
Iz moje sobe sem lahko še vedno slišala glasno glasbo, smejanje in kričanje.
A sem vseeno po neksj minutah zaspala v topli postelji.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Res HWALA vsem, ki berete... Ampak priznejte, da je ta del navadno sranjee... Nimam nič idej!!Nekšt.?
14. december 2012
u113220
u113220
NEEEEEEEEEEEEEKŠŠŠTTTTTT
ooomggggg, najači pišš ženska :333
14. december 2012
Sanjeeej... Sploh pa ta del je tooook čuden in kratek, da je sam šit.... Sploh pa najprej ti nextej, potem gremo napreeej!!!!
14. december 2012
u114563
u114563
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa N-E-X-T !
14. december 2012
Hwala vamaa.... Ju3, če bom lahkaaa!!!
14. december 2012
u115011
u115011
Omgg ženskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tkoj d mi nekstš.!!!!
<33
15. december 2012
u110644
u110644
next
15. december 2012
Hwalaaa vseem.. Bom začela pisat, počass... Kakšne štiri urce booo!!
15. december 2012
Amm... Nimam ideeej... Mogoče, ko je dobim, OK?
15. december 2012
Hwala za všee nekšteee!Tu je bolj dolg, ker sem vsam takoo obljubilaa!
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Zbodil me je sončni žarek, ki je skozi odprto okno svetil na mojo svetlo kožo. Pomela sem si oči in si dala na nos očala. Popraskala sem se po hrapavi koži in odšla v kopalnico.
Zaklenila sem se notri in vsedla na hladna tla. V trenutku me je prepravila kurja polt, zaradi hladnih tal. A sem potrebovala trenutek zase. Iz oči so se mi vlile solze. Sicer imam čustvene izpade skoraj vsak teden. Ampak nikoli ne pridem do odgovora. Zakaj jaz? Komu sem kaj naredila, da imam tako nesrečo?
Po več minutah jokanja sem prenehala zaradi grobega butanja po vratih. Z robčkom sme si obrisala solze in si na hitro nansela na trepalnice maskaro. Glos sem si sparvila v žep in odklenila kopalnico. Mnogi ljudje bi se spraševali zakaj moram jokati ravno v kopalnici. A tudi sama nevem. Ko sme bila majhna sem vedno hodila v kopalnico jokati. In to mi je prišlo v navado.
Ko sem vstopila iz kopalnice se mi je Megan zaničljico nasmehnila, nato pa odvihrala v kopalnico. Jezno sem jo pogledala. Zakaj ima ona tako popolno življenje, pa je moja dvojčica? No, saj mi kar nekaj ljudi reče, da sem lepa. Ampak, če imaš za dvojčico Megan ne moraš postati popolaren.
Ljudje, ki me vidijo na ulici me imajo lahko za lepotico. Ampak Megan te tako 'onesnaži', da te nihče več ne vidi od vzunaj, le grdo predstavo ima o tebi, ki jo govorijo vstali.
Ne rečem, da sem grda. A tudi nisem popolna. Na svetu je toliko lepših ljudi, kot naprimer Megan.Zaspano sem si dala v oči leče in iz omare potegnila prve obleke. Na hitro sme s eoblekla potem pa se vrgla na posteljo. Nekaj minut sem ležala na postelji, se smilila sama sebi, potem pa je prišel Joe. Rekel mi je, da naj grem z njemu dol v jedilnico. V torbo sem vrgla vse potrebno in odšla z njem. Držal me je za roko in vodil po stopnicah, kakor, da sama ne bi morala hoditi.
Ko sme rpišladomov sta me čakala oče in mami. Na mizi je bila rojsnodnevna torta. Približala sem se ji in zagledala šest svečk. Tisti trenutek sem se spomnila Joe ima rojstni dan! Kako lahko na to pozabim?
"Ali ni lepa torta? To je avto!Brr, brrr..." jekričal Joe in s prsti hodil po torti v obliki avta.
Čestitala sem mu in ga močno objela. Petnajst minut je Joe porabil, da je pojedel velik kos čokoladne torte. Jaz ga nisem hotela. Vse odkar so me začeli klicati 'debeluška' ne jem več veliko. Telovadim, kakor se da veliko in pijem le vodo.
"Mami lahko grem? Zamujam v šolo!" sem ji zašepetala na uho, da me Joe ne bi slišal. Pokimala mi je in neopazno sem stekla na ulico. Megan je Joeu rekla le 'Vse Najboljše', potem pa šla. Vedno je taka. Svoje družine ne mara. Ko se je rodil Joe ga je el pogledala, slikala in vsemgovorila, d aima luštnega bratca. V resnici se z njemu ni niti malo ukvarjala.
Sonce mi je svetlo v oči med temu, ko sem, hodila proti šoli.
V šoli sem morala preterpeti celih šest ur. Zdnjo uro sem na svoj zdelan telefon dobila sporočilo. Bilo je od očeta. Naročil mi je naj grem, ko končam po Joea v vrtec. Zagodrnjala sem. Ni ravno dobo z njemo hoditi. No mogoče imam kaj drobiža, da greva na avtobus. No saj bom videla.
Po koncu pouka sem lahko videla Megan, kise je ob omarici poljubljala z Chrisom. Chris se mi je vedno zedel nekam 'zadet'. Na obrazu je imel tak izraz, kot, da ne bi razumel sveta okoli sebe. No saj ga nihče ne. A bi je zmeden. Ne glede na to kakšen obraz je imel je bil vedno luškan. Takoj za Austinom.
Zasanjano sme odšla iz šole. Ko sem hodila po ulicah Londona sem mislala le na koncert. Zakaj jaz ne bi morala iti? Zakja imam vedno jaz tako nesrečo? Medtemu, ko sem zamišljenmo primišljevala o koncertu me je skoraj povozil avtobus. Z strahom sem odšla naprej. Ko semprečkala cesto sme s eozrla za vozili, ki so dirjali po cesti. Veliko ljudi umre zaradi mojih neumnosti. Senjanrjernje. Lahko si zamisliš karkoli hočeš, a dobro veš, da pol stvari se ne bo nikli naredilo. Jaz lahko sanjarim, da bi bila z Austinom par. A jeto ne mogoče. Čeudeži za take ljudi, kot jaz ne obstajajo.Ko sem prišla v vrtec sem poiskala najstarejšo skupino. Pozdravila sem prisrčno vzgojiteljico srednih let in vzela Joe. Najprej je morala poklicati moje starše, da ni Joe vzel kakšen naznanec, potem pa sva odšla.
Ko sva prišla doavtobusne postaje sem komaj izbrskala dovolj funtov za obadva. Denar mi je vsatal od prejšnega nakupovanja oblek. No vbistvu mi je vstal zato, ker sme kupila samo dve majici! Mami mi govori naj ne bom tako varčna. A je težko, ko pa vsi govorijo v svetovni krizi.
Joe mi je eno četrtino poti težil naj se greva vsestio na streho. Končno sem pupostila in odšla sva gor. Joe je celo pot, do najine postaje klical kako je lepo. Veter mu je razmršil svetle lase.
Ko sva hodila po naši ulici je ves čas tekel okoli mene in mipripovedoval o vrtcu. Zaradi njegovega rojstnega dneva naj bi imeli rojstni dan. Vesela sem bila zanj. Ne bo imel tako uničenega življenja, kot jaz.
Pred pragom hiše sme poiskala ključe in odklenila stanovanje. Notri je bilo temno, zato sem prižgala luči.
"Presenečenje!" je zaklicala gruča ljudi.Vse sem poznala. Bili so sorodniki!
Joe je navdušeno zaklical in šel k mami. Oče in mami sta od nekdaj ljubila načrtovanje zabav presenečenja.
Nato je celo uro odvijal darila. Dobil je res vse mogoče. Megan ni bilo doma. Kako lahko zamodi rojstni dan lastnega bratca? No to je ubistvu čisto po njeno!
Vsak sorodnik je prišel do mene mi rekel kako sme zrasla nato pa spet šel. No še lastni sorodniki me ne marajo.
Jutri je petek! KONČNO! Mislila sem, da bi moral Joe že spati, ko sme nazadnje pogledala na uro. Mati sem pokazala nanjo in at je dala Joe spat.Tudi sama sem sem odšla v postlejo. Pojedla sem cel kos torte, več kozarcev limonade in še večerjo[špageti]. Zato sem imela trebuh bolj, ko en polen hrane. Zsapnost me ej premamila v trenutku.
*****
"Amandaaa Melaniii!?!" mi je na uho kričal Joe. Če ne bi vedela, da je on bi ga najverjetneje udarila. Bila sem zaspana. Trepalnice so se lepile ena ob drugo.
Objela sme ga in odšla v kopalnico. Glede na včerejšni dan sem bila vsaj malce vesela. Videti kako se Joe smeji, ko odpira darila je čudovito!
Z veselim obrazom, kar je zadnje čase prava redkost sem se naličila. Odšla sme nazaj v sovojo sobo. Lahko sem slišala Megan, ki je zaspano hodila po hodniku in piske, ki so pomenili, da piše SMS.
Oblekla sem se v poletno oblekico, ki sem jo dobila od babice Resie. No POKOJNE babice... Njej sem vse zaupala. To je bila še ena stvar, ki me je zlomila.
Ta obleka mi je ogromno pomenila. Meni se zdi obleka naravnost čudovita.Med tmeu sem gledala Joea kako je risal po belih listih. Odšla sem k njemu in mu prisrčno rekla:"Kaj si pa narisal?"
"Žirafoo! V vrtcu smo se učili v njih!" mi je odgovoril in še naprej vneto risal. No tudi, če je star že šest je malce otročji. Ampak verjamem, da bo bil odličen učenec.
"Megan, daj prosim pomagaj Joeu se preoblečti!" je zaklicala mami medtemo, ko se je oblačila.
"Ne bom!" je zaklicala Megan, ko je govorila po telefonu. Joe se mi ej zasmilil zato sme zakričala, da bom jaz ga preoblekla.
"Pridi, se greva preoblečti!" sem mu rekla in ga povlekla za majhno tolo rokico. Ugovarjal mi je dokler mu nisme rekla, da bo lahko nadeljeval z risanjem v vrtcu.
V njegovi 'sobici' sem ga preoblekla v kavojke in kratko maico, nato pa mu obula še lepe all starke. Joe se za tako majhnega otroka oblači res prisrčno.
"Joe, Megan, Amanda!!" je zaklicala mami. Z Joeom sva odšla dol in pogledala na mizo. Moja najljubša stvar. Vroča čokoladia z penicami!
"Hvalaa!" sem rekla in jo objela.Megan je brez, da bi kar koli rekla kar odšla. Pet minut kasneje sme se tudi jaz odpravila proti šoli.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Sooorii sej bi še pisala pa se mi ne lubi več!cc:
Vsaj 6 nextooou!< 33
16. december 2012
next
16. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg