Forum
u60819
u60819
Stečem po ulici, tam zagledam fanta, ki sem ga enkrat narisala. Naj bi bil najlepši fant na svetu, vsaj zame, čeprav ga nisem še nikoli videla in nisem vedela, da res obstaja. Nagovoril me je in jaz sem ga objela, seveda- saj že nekaj tednov hrepenim po njem.
Potem me zbudi budilka.
Nesrečno se vstanem, posteljem posteljo, v omari si poiščem lepa oblačila in odidem v kopalnico. Med oblačenjem se gledam v ogledalo, potem pa se namažem z stotimi kremami, čeprav vem, da ne pomagajo. Počešem si moje lase, na katere sem enkrat neskončno ponosna, spet drugič pa bi si jih kar pobrila.
Nato stečem po stopnicah i navzdol in se zaletim v mojo starejšo sestro Gemmo, ki jo sovražim bolj, kot vse na svetu. ''Živijo mucica!'' se zadere za mano, samo, da bi me razjezila. Stečem nazaj do nje in jo boksnem v trebuh.
Potem nadaljujem svojo pot do kuhinje. Tam si naredim kosmiče in jih sladkam. Potem pa jih vržem v koš, ker niso dobri. ''Torej danes ne bo nič za zajtrk.'' si mislim in grem v mojo sobo gledati televizijo. Res nimam drugih idej kaj bi lahko počela med novoletnimi počitnicami. Ven me ne more nihče spraviti, o ne! Pa tudi prijateljev nimam kaj dosti, da bi se z njimi šla zabavati. Bom pač uživala življenje pred televizijo.

Jaz:

Sestra Gemma:

Naša hiša:

Moja soba:

Včasih se sprašujem zakaj imamo tako starinsko hišo. Zakaj nismo bogati, kot zvezdniki in nimamo vsaj malo bolj moderne hiše? Zakaj živimo v tem bednem mestu?
Prižgem televizijo in začnem gledati odajo. Potem pa še stokrat prestavim program, dokler...
______________________________________________________________________________________

Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. december 2011
u53139
u53139
nexxt
29. december 2011
neext !
29. december 2011
next
29. december 2011
nexttttttt
30. december 2011
u60819
u60819
Na enem programu slišim nekaj v zvezi z slikarskim tekmovajem. Najraje na svetu slikam in razmišljam, če bi se prijavila. Saj nimam nič za izgubiti. Vsaj dolgčas mi ne bo.
Na zaslonu se prikaže telefonska številka za prijavo in če bi potrebovali kakšne informacije o tekmovanju. Številko si shranim v telefon, pod ime: Brad Pitt.

Čez nekaj časa pokličem ''Brad Pitta''.
''Halo? Mery pri telefonu.'' sem glasno rekla.
''Zdravo.''je rekla gospa na drugi strani linije.
''Rada bi se prijavila na slikarsko tekmovanje.'' ''Ime, priimek, starost?'' ''Mery Dafoe, 16.'' ''Prav. A veš kdaj se začne tekmovanje pa te informacije?'' ''Ne.'' ''Dobro. Poslušaj. Tekmovanje je v Ontariu. Čez dva dni. Tam se pa dobimo ob 10.00.'' ''Hvala, adijo.'' ''Adijo.'' Potem sem prekinila. Živim blizu Ontaria. Menda še sploh nikoli nisem bila tam. Hvalabogu, da sem zasledila ta oglas.
Potem sem poklicala mamo po telefonu in jo vprašala, če se strinja, da grem na to tekmovanje. Veselo mi je rekla, da lahko grem, čeprav takšnega odziva nisem pričakovala.
Nekaj dni je do božiča. Tekmovanje traja pet dni. Najprej malo govorimo o znanih slikarjih. Škoda, saj me to sploh ne zanima. Nekaj dni iščemo in opazujemo po naravi kaj bi narisali, potem tretji dan začnemo risati, četrti dan končamo z risanjem peti dan pa izberejo najlepšo sliko.
___________________________________________________________________________
Komaj sem čakala na ta dan, ko bom odšla. Vbistvu sem se najbolj veselila tega, da mi ne bo treba okraševati božične jelke in hiše, z okraski, ker enostavno sovražim božič! Na dan odhoda sem se zbudila ob 5.43. Začela sem pakirati oblačila v kovček. Komaj sem čakala, da bo ura devet.
Ob devetih sem se z avtobusom odpeljala v Ontario. Hvalabogu, da tukaj že več let ni padal sneg in ni nobenih snežnih metežev in podobnega, tako, da lahko avtobus normalno prevaža potnike.
Končno sem prispela. Tam je bilo veliko otrok oz. najstnikov, kot sem jaz. Vsi so bili z prijatelji. Samo jaz sem bila sama. Zagledala sem žensko, ki je govorila in krilila z rokami, kot, da hoče poleteti. Bila je Brad Pitt z mojega telefona. ''Samo na tebe smo še čakali, zdaj lahko gremo.'' mi je rekla. Potem smo odšli proti avtobusu. ''Pa ne spet na avtobuuuusss.'' sem rekla na glas sama sebi. Kaj si bodo drugi mislili, da se pogovarjam z duhovi ali kaj? Groza. Nikoli več se nesmem sama s seboj na glas pogovarjati.
Ko se vozim za avtobusom mi je vedno slabo.
Na avtobusu sploh ni bilo več prostora zato sem morala stati. Vozili smo se bo nekih gorskih vasicah in gozdih. Potem smo prispeli, do neke hiše. Tam smo se ustavili.

Razdelili smo se po sobah. Jaz sem bila v sobi z samimi fanti. Mogoče voditeljica (ali kako bi ji rekla) misli, da sem fant. Kasneje sem sobo zamenjala z nekim lušnim fantom, po imenu Chris, ki je tudi pristal med samimi puncami.
Ko sem prišla v sobo so me vse punce grdo gledale. ''No, pa smo izgubile edinega fanta, ki bi lahko bil z nami.'' Nič nisem rekla, samo vsedla sem se na posteljo, ki se mi je zdela, da je prazna. Potem pa sem se vstala in še enkrat vsedla.
Kasneje sem iz kovčka pospravila oblačila in nekaj stvari v omaro.
Čez nekaj ur smo odšli ven, ''raziskovati'' naravo. Oblekla sem si nov plašč in navadne kavbojke.

Razdelili smo se po takšnih skupinah, kot smo v sobi. Me smo morale v gozd.

_______________
Next?
30. december 2011
u53139
u53139
nexxt
30. december 2011
HiHi!
01. januar 2012
neeeeext.!!
01. januar 2012
next
13. januar 2012
next
30. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg