Forum
JUST READ IT!
Haai. Sem Maja in živim v Celju. Zelo obožujem One direction in moje sanje so da bi jih spoznala. Stara sem 17 let. To sem jaz:Imam tudi svojo BFF Niko, ki je ne dam nikomur. Tudi ona ima rada 1D. Stara je toliko kot jaz. 17 let. Živi pri nas saj je v prometni nesreči izgubila oba starša. to je ona:Moja mami Mateja in oči Peter...onadva sta vedno zaposlena. Oči je vedno v službi ali na službenem potovanju. Mami pa je vedno zaposlena z kuhanjem, službo, pospravljanjem,... ampak najde tudi čas zame in za Niko. Včasih gremo skupaj nakupovat ali pa kam drugam. Pogosto pa greva z Niko tudi sami.

Imam tudi mlajšo sestrico Ano, ki je stara 3 letaVsi skupaj živimo v veliki hiši:


Z Niko sva ležali na postelji in se pogovarjali o fantih in podobno. Že zelo dolgo sem zaljubljena v zeeeellllooooo lepega fanta iz naše šole po imenu Miha. Vsak dan sem razmišljala o njem...Nika pa je zaljubljena v Roka. Oba sta stara 17 let.
Nika-N, Jaz-j
J-kaj če bi šli nakupovat?
n-jaa! in lahko bi poklicali še Žana...
j-okeej

Žan je bil najin najboljši fantovski prijatelj. lahko sva mu zaupali vse.
Miha:


Rok:


Žan:Z niko sva se oblekli in vzeli svoje denarnice in se odpravili na železniško postajo, kjer sva se odpeljali proti nakupovalnemu centru. ko sva vstopili v trgovin s čevlji sem si kupila visoke pete z bleščicam, nika pa se je kupila polne visoke pete z rožicami. potem sva šli v trgovino z ličili. kupila sem si maskaro, šenčilo, šminko marelične barve in eyeliner. nika pa si je kupila rdečilo za lica, korektor in bleščeči eyeliner. obedve sva oboževali ličenje in imali veliko zbirko ličil:


Potem pa sva šli v nekaj trgovin z oblačili. Kupila sem si majico na kateri piše FOREVER YOUNG, kratke hlače roza neonske barve, kavbojke ,ki so bile na stegnih malo strgane, in še 3 majice. kupila pa sem si tudi obleko kateri se preprosto nisem mogla uperti..poletna oblekica z rožicami in bleščicami..Nika pa si je kupila 4 majice, enake kratke halče in kavbojke kot jaz in oblekico spomladanske marelične barve.
Potem sva šli še nekaj pojest v McDonald's. Nato pa sva se odpravili domov...

Šla sem na FB in videla da je Miha prisoten. Zelo sem si želela da bi mi poslal sporočilo. potem pa se je pojavilo okno in bol je Miha. Napisal je:
j-jaz, m-miha
m:hej
j: heej
m: Ali bi mi lahko povedala kaj je bilo za nalogo pri kemiji?
j: ja seveda..v delovnem zvezku na strani 51, naloge 2,3,4..
m:hvala
j: zakaj si vprašal prav mene?
m: ker nobenega drugega ni bilo na FB-ju iz našega razreda...adijo. moram iti.
j:adijo

Videla sem da je bil še prisoten...ni se hotel pogovarjati z mano...
NEXT????
03. maj 2013
a viiii jas sem tut nika haha

neeeeext
03. maj 2013
u133063
u133063
cool
03. maj 2013
NEEXTAM

Jutri je zadnji dan šolee! juhuu! z niko sva bili veseli saj nisva marali šole.bil je že večer in počasi sva se odpravljali spat. ugasnili sva luč in si zaželeli lahko noč.
Drrrrrrrrrriiiiiin!!! je zjutraj zazvonila budilka, ki sem jo nastavila prej kot ponavadi, saj je bil zadnji dan šole in moram biti urejena. Šla se pogledat v nikino sobo če je že ustala.ni je bilo v postelji. bila je v kopalnici. šla sem v kuhinjo pojest nutello in kruh potem pa šla malo na fb, počakat da se nika spravi iz kopalnica, kar pri njej traja zeeeeloooo dolgo.
potem sem na vrsto končno prišla jaz. najprej sem šla pod tuš, potem pa sem si še umila zobe. nato sem šla v sobo, kjer sem se obleka in naličila:makeup:


nika pa se je naličila tako:


in oblekla to:šli sva na šolski avtobus in se odpeljali v šolo.....

na naši šoli pa je bila tudi tečna špela!!! čeprav je bila popularna, nama ni bila všeč. ona je bila najina sovražnica....

NEXT??? ja veem kratk next je ampak bo nasledni dalši oblubm <333
04. maj 2013
u133063
u133063
komaj čakam na next
04. maj 2013
next
09. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg