Forum
u101643
u101643
Bila sm ujeta v sobi,v sobi ki je ni bilo konca.Kričala sm na pomoč a nikogar ni bilo da bi me rešil.Potem sm zagledala njega.Z nožem je prihajal proti meni.Tekla sm in tekla kolikor hitro sem mogla,nato pa prišla do konca sobe.Približal se mi je ter dvignil nož da bi me zabodel.Zakričala sm in se zbudila iz groznih sanj.Pogledala sm na uro kazala je 6:14.Odšla sm v kopalnico ter si nanesla malo pudra in maskare. Počesala sm svoje rdeče lase in jih spela v čop.Umila sem si še zobe in odšla v svojo sobo.Iz omare sem vzela svojo najljubšo belo majico z ameriško zastavo ,ter jeans kratke hlače. Vzela sm mojo črno šolsko torbo in vanjo nametala šolske zveske. Spet sm pogledala na uro in bila je 7:04.Šla sm v kuhinjo , vzela jabolko ter uzela ključe od motorja . Sedaj je v kuhinjo prišla še moja moja sestra Bella."Kaj si pa dons sanjala da si me zbudila s tvojim kričanjem!"me je uprašala."En prizor iz une grozljivke k smo jo učeri zvečer gledale z Jenifer sm sanjala."-Jenifer je bila moja edina prjatlca-sm rekla."Aaaa,aja pa učeri sm ti pozabla povedat da me boš ti mogla pelat u šolo zato ker je moj avto na servisu" "Joooj ,pa pejt peš"Sm rekla. "Ne!"Je rekla in si dala na glavo čelado.Nisem imela druge izbire kot da jo peljem.Zaklenila sm hišo in se usedla na motor.Prižgala sm ga in potem sva se odpeljali do šole.Jenifer me je čakala na  klopci Bella pa je tekla do svojih prijateljic."Živjo Jessica!"Me pozdravi "Hey Jenifer!" Ji rečem. "Kako si kej?" Me upraša. "Vredu ti?" "Bo, emm a greva zdej k pouku?" "Loh." Ji odgovorim.Prva ura je minila hitro ,druga tudi le tretja s je malo zavlekla.Bila je športna vzgoja.Tiste tri važičke Melissa,Kristy in Lisa so se spet spravile na naju.
Pogovor
J-js Je-Jenifer M-Melissa K-Kristy L-Lisa

M Glejta koga imamo tukaj 
K Jessica in Jenifer
L največji budali na šoli
Je pustite naju namiru  (Nekako sva se prerinili med množico punc v grderobi mimo njih)
K kdo pa nam obrača hrbet a smo rekle da loh že gresta
(obrnili sva se in že so bile pred nama)
J a vs kej motva pa dejte  naju pustit že namer!
M ja zelo ns motta in druge tudi tako da čim prej zapustita šolo čene se pazita
Začele so se režat midve pa sva žalostno šli k naslednji uri."Še dobr da bo jutr  konc šole in jih nikol več nebova vidle"Sm ji rekla."Ja najrajš bi jih prebutala te mrhe zabite!"Mi reče."Ej a bi šla ti z mano Bello pa z njenima prjetlcama Ellie pa Nicki v hotel v španijo?" Jo uprašam."Jaa že komi čakam kdaj pa gremo?"V soboto in to za 2 tedna!""A res že takrt pol morm pa že začet pakerat.""Ja jst tut,emm a greva zdej k pouku ker je že zvonil?""OK"
Minilo je vseh sedem napornih ur."A te jz pelm ker je šla Bella itak z Nicki pa z Ellie dumov?"Sm jo uprašala."Loh"mi je rekla in si na glavi zapela čelado.-Jenifer hodi peš domov -Najprej sva se odpeljali k meni domov.Ko sva zavili na dvorišče se je iz hiše zaslišalo dretje.Odprla sm vrata in videla kako se Bella,Nicki pa Ellie veselo derejoMG OMG...Zakaj se tok derete"Jih uprašam."Zato ker bodo 1D glih takrt k mi v našmu hutelu!!!"Takoj ko je ta stavek izgovorila se je zborčku dretja pridružila še Jennifer.-Vse so oboževale 1D razn mene k sploh nevem kdo so to-"In kako ste zvedle sploh zato?"Jih uprašam."Ja na twitterju kje le!"-Js nimam twittrja-Zdaj je Ellie na yt utipkala 1D pa naslov ene njihove pesmi.Zvočnike je dala čist naglas da so se kr tresl pele so besedilo pesmi.Js sm si z rokami zatisnila ušesa in odšla v svojo sobo.Vrgla sm se na posteljo in premišljevala o hotelu.
14. avgust 2012
u101643
u101643
Kako bo v hotelu,bodo punce zasledovale samo tiste 1D in se nebodo zmenile zame? Na ta uprašanja si nism znala odgovoriti.Naenkrat je glasba utihnila in nehale so se dreti.Šla sm v dnevno sobo in videla da sta starša že doma."Punce zakaj ste pa tako vesele?"nas upraša mami Bella pa:" Zato ker bodo 1D v hotelu takrt k mi!" "Aha no Jenifer boš šla ti tut z nami?" Jo upraša moja mami. "Ja" reče. Kaj če bi začele že kar pakerati,pa Bella tvoj avto boš že jutr dobila."Reče oči."O a res,aja a greva loh jutr  pol po šoli z Jessico pa Jenifer k Nicki?" Reče Bella. "Ljubica nevem zakaj sploh sprašuješ seveda da greš lahko."ji reče."OK"mu reče Bella.
Jenifer sm odpeljala domov ker smo morale že začet pakirat.Prišla sm domov in začela: majice na en kup,hlače na drug kup...Ko sm se odločila kaj bom uzela s seboj sem morala vse to stlačiti v koučke.Bil je že večer ko sm končala.Odločila sm se da se malo pozanimam o 1D.Uzela sm ipad in utipkala v internet 1D.Dobila sm ogromno zadetkov o njih.Prebrala sm samo to da skupino sestavlja 5 fantov ime pa jim je Louis,Liam,Niall,Zayn in Harry.Več se mi ni dalo brati zato sm šla na yt in utipkala 1D.Kliknila sem prvo pesem in začela se je predvajati. Gledala sm videospot in se zagledala v nekega fanta ki mu je ime Liam.Ko je blo konec pesmi sm še vedno buljila v ipad.V mojo sobo je udrla Bella.Hitro sm zaprla internet in se delala kot da pospravljam šolske knjige.
Pogovor
J-js B-Bella
B kaj pa si gledala na yt?
J kaj te briga
B no no kr lepo povej
J ne ,pa zakaj si sploh pršla u mojo sobo?
B a maš mogoče mojo majco uno črtasto
J Čaki bom pogledala v omaro 
(takrat je Bella izkoristila trenutek in uzela ipad.Šla je na zgodovino brskanja in videla da sm brskala o 1D.)
B uuuuuuu imamo novo oboževalko 
J kaj (pogledam Bello kako mi z roko kaže na zgodovino brskanja)ne! Dej mi ipad nazaj!
B oooo nenenene za tole bom povedala  celi šoli hahaha
J če boš to nrdila se kr lepo poslovi od tele majice!
B ne no sam te majce ne ok no nebom pvedala da si jih začela oboževt haha
J neobožujm jih sam tok !
(podala sm ji majico)
B no bomo vidl če boš v hotelu za njimi tekla hahahaha
J dej mi mer pa pejt stran!
(šla je vn iz moje sobe)
Končno je šla. Sm si mislila.Šla sm v kuhinjo in si naredila večerjo.Ko sm pojedla sm šla v kopalnico kjer sm si sprala make-up in počesala lase.Oblekla sm svojo piżamo in odšla spat.
Ponoči vsaj nisem imela groznih sanj.Sanjala sm kako bo v hotelu.Ko bom lepo počivla na plaži ali pa bom ponoči žurala v klubu.
Pipipipipipii!!!! Me zbudi budilka iz teh prelepih sanj.Pogledala sm na uro kazala je 7:40.Leno sm se odpravila v kopalnico kjer sm se uredila.Potem sm odšla v sobo in se oblekla.Vzela sm torbico in odšla na zajtrk. "O sestrica ti si pa že zgodnja ali naj rečem kar oboževalka 1D"Me pozdravi Bella."Joooj pa če ti stokrat rečm da nism njihova oboževalka!"Ji rečem."Joooj pa če ti stokrat rečm da nism njihova oboževalka!"Me Bella uponaša z cvilečim glasom."No no punci nehajta se prepirati"Reče mami ki pride v kuhinjo."Če mi pa Jessica teži."Se pritoži Bella."Ne ona mi teži"Ji vrnem."Nehajta že,Bella kje maš torbo glej ura je že 9:00!" Reče mami."Ja no že grem že grem"Reče bella in gre po torbico.Nadela sm si čelado in se odpeljala v šolo.Vsi dijaki so že čakali pred šolo tako da sem se komaj prerinila do Jenifer.Pozdravili sva se nato pa šli v šolo.Še dobro da nisva srečali unih važičk ker čene bi mi uničile dan.
14. avgust 2012
u101643
u101643
Po šoli smo šli skoraj vsi dijaki našega letnika k Nicki-pri njej doma je vedno največ zabav saj njenih staršev velikokrat ni doma,pa še bogati so-in smo imeli nekakšno vodno zabavo.Vsi smo prišli oblečeni v kopalke in se zabavali.Obmetavali smo se z vodnimi balončki,na mivki igrali odbojko-njihova hiša je čisto pri plaži in vodnemu parku-potem smo šli še v vodni park kjer smo se zabavali na toboganih.Zvečer smo se vsi odpravili domov jaz pa sm še z motorjem zapeljala Jenifer do njene hiše." a ni blo zabavno,sploh pa na toboganih?"me upraša Jenifer ki si ravno odpenja čelado."Ja super je bilo no sevidiva jutr adijo""adijo"Jenifer vstopi v hišo jaz pa se odpeljem domov.Spat sem se opravila že ob 21:00 ker bomo jutro morale že na pot v španijo že ob
5 zjutraj.Pipipipipi me spet zbudi ta butasta budilka.Pritisnm na gumb da se ugasne a budilka še naprej cvili.Hotla sm sm še mau spat zato sm jo kr čez okn vrgla na cesto da jo je en avto puvozu.Končno sm loh še mau spala dokler me mami ni zbudila."Jessica a hočš it v španijo al ne!"Se zadere mami."Ja ja že grem"in sm šla do omare da sm si vzela neki za ublečt.Hitro sm uzela kovčke in se pognala po stopnicah na zajtrk.Skoraj sm padla a sm se vseeno brez poškodb pridružila zajtrku.Ko sm pojedla je že zazvonilo pri vratih.Bella je šla odpret in v hišo so udrle Jenifer,Nicki in Ellie.Začele so me napadat z uprašanji MG Jessica a si res postala obożevalka 1D?!!!" "Kaj ne nism oboževalka kwa je z vami?"Sm jim odgovorila"Ja pa si če nm je Bella povedala da jih poslušaš ker je šla na tvojmu Ipadu na zgodovino brskanja in vidla na yt 1D haha""Bella!"Sm jo nadrla."Kaj"je odgovorila z resnim glasom a sem kar hmalu ugotovilla da se potihom smeji."Joooooooj"sm se zadrla in se usedla na motor."Kam pa greš Jessica?"Me upraša Bella z uprašujočim glasom."Ja v španijo ne,vi greste pa z avtom pa poskrbite za moje koučke da bodo varno prispeli!"Sm jim zabičala in se odpeljala.Prišla sm do prve bancinske črpalke in si natočila poln tank goriva. Šla sm še na wc potem pa se napotila do španije.Med potjo so me dohitele Bella,Jenifer,Ellie pa Nicki.Odločila sm se da grem po bljižnjici ker je bila na avtocesti kolona.To bljižnjico malo ljudi pozna a ker sm jaz že bila na poti v španijo sem jo dobro poznala.Belli sm poslala sporočilo naj mi sledijo ker poznam bljižnico.Zavila sm z avtoceste na neko komaj vidno pot.Nekaj tujcev nam je še sledilo ker so vrjetno videli Bellin avto nabasan s kovčki in so mislili da gremo v španijo tako kot oni.Po napornih urah vožnje smo zvečer končno prispele do hotela.Z Bello sva prkerali  avto in motor,Nicki Ellie pa Jenifer pa so odšle do recepcije.Ellie:"Vsaka bo imela svojo sobo."Je rekla in nam podala ključe od sob.S kovčki sm se odpravila v sobo.Soba je bila prečudovita in imela je lep razgled na morje in peščeno plažo.Odločila sm se da zložim vse obleke v omaro ki je bila v sobi.Ko odprem koučk pa zagledam same tuje obleke in na vseh je bila vsaj ena slika od 1D.V glavi se mi je čisto zmešalo.Šla sm do Belline sobe in močno kar se le da potrkala na vrata.Ni mi odprla nato pa sm pomislila da je šla morda na večerjo.Itak sm bila js tut že zelo lačna zato sm se odpravila na večerjo.V preprostih oblačilih ki sem jih nosila čez dan ker nisem imela drugega za oblečt sm odšla v samopostrežno restavracijo.Ko sm si vzela zajest sm šla sedet za mizo.Odločila sm se da bom poklicala Bello in jo uprašala kje je.Ko sm na imeniku iskala Bellino telefonsko številko me je nek moški glas uprašal če je stol zravn mene prost.Pogleda z mobitela nism umaknila in sem brez premisleka rekla"Ja je." in še naprej buljila v mobitel.Medtem je ta moški odnesel stol k neki mizi ki ni bila preveč oddaljena od moje.Končno sm našla številko in jo poklicala.
Pogovor
iIIiiIiJ-Js B-Bella
B halo
J Bella pa kje za vraga si ti?!!(sm jo nadrla)
B Z Ellie Nicki pa z Jenifer smo šle vn jest
J Joooj pa zakaj mi nisi tega povedala loh bi šle skupi!
B mogla sm se skrit pred tabo ker čene bi me nadrla zard tistih tvojih oblek hahaha
J to sploh niso moje obleke!Niti kovčka mi ne morš prpelat brez da mi nebi kej v njega podtaknla.No jutrr gremo v shoping da si kupm nove obleke.
B Ja pa dej se ti mal umer no veš kok se derš
J ja vem kok se derm ampak to sam zarad tebe pa teh tvojih butastih oblek!
Prekinla sm.Imela sm jo že čist na vrh glave.Hrane se niti dotaknila nism kr na bruhanje mi je šlo.Vse skupi sm postila na mizi in se odločila da se sprehodim po hotelu.
Next?
18. avgust 2012
u101643
u101643
Šla sm do bazenov,restavracij,tenis igrišč,bara in do plaže.Na plaži sm se sezula in bosa hodila ob morju.Prehodila sm že cel zaliv in videla da je na plaži neka klopca in se usedla nanjo.Noge sm zarila v mivko in gledala morje.Razmišljala sm če bom sploh kdaj videla svoje prave starše.In kako bo ko bova bili z Bello pri drugih rejnikih-z Bello sva posvojeni in najbiimeli še enega brata a ta je pri drugih rejnikih.Za zdaj sva pri začasnih rejnikih a ko bova imeli neke druge in to za celo življenje nevem če bom sploh še kdaj videla Jenifer-iz razmišljanja so me zbudili neki moški glasovi ki so bili čezdalje glasnejši.En glas se mi je zdel malo znan in mislim da je bil to tisti katerega sm slišala pri večerji ko me je uprašal za stol."Ooo lej jo a ni to tista pr kateri sisi sposodu stou Liam a?"Sm zaslišala nekoga ki je uprašal LIAMA! A ni to tist Liam iz 1D?!Sm se v mislih uprašala.Še vedno sm strmela v morje in se delala kot da razmišljam ko so se usedli zravn mene. Nevem kako so se lahko vsi stačl na klopco vem pa da sm js sama zavzela največ prostora. "Hallooooo"Mi je mislm da Louis rekel in pomahal z roko pred mojimi očmi.Zdrznila sm se in jih pogledala."Kaj pa delaš tuki v hotelu čist sama ,že pr večerji si sama sedela?Me je uprašu Zayn."Sj nism 
 sama z mano so še ene prjatlce pa sestra sam so šle vn jest v eno restavracijo."Sm jim odgovorila."Zakaj so te pa tuki pustile samo?"Me upraša Niall "Ah,s sestro sva se malo skregale."Sm jim razložila."Potem pa rabš malo razvedrila"Mi reče Liam in me potegne za roko.
"Hej kam me peljete?!"Jih uprašam."No boš videla"Mi reče Harry."Ej no komaj vas poznam s tujci ne hodm kamorkoli"Sm rekla da sm nas ustavila."Nas res   poznaš?" Me upraša Liam."Poznam vas že samo..."Bila sem čisto zadihana ker smo tekli.Ja tečt smo mogl k da bi bil njihov motoočasi se nikamor ne pride."Samo kaj?"Me upraša Zayn.Spet zadihano nadaljujemamo...Bella!Zakričim in ji stečm v objem. "Jessica!1D!!!!!Omg,omg! Zakriči in steče k njim.Belli se pridružijo še Nicki Jenifer in Ellie.Mene pa spregledajo kot da me nebi bilo.Nicki,Jenifer,Ellie in Bella so se že slikale z njimi a jaz sem medtem kar lepo odšla.

Jessica
Sploh se ne zmenijo zabme,niti pozdravijo me ne.Sploh nevem če so res moje prjatlce.Pa pše te 1D kako so vsiljivi.Niti imena jim nism še povedala pa že kr hočjo da grem z njimi!Sm se jezila v mislih.Hodila sm proti sobi in gledala v tla.Ker nism gledala na ravnost sm se zaletela v nekega fanta."Oprosti sm mu rekla in ga pogledala v obraz.Bil je Liam:"Je že vredu"Je rekel in mi pomagal ustati."Nisi kaj preveč navdušena nad nami a?"Me je uprašal."Bi morala biti,veš nismo vse punce take ki bi padale na slavne fante kot ste vi."Sm jezno rekla medtem ko sm odklepala sobo.Užaljeno me je pogledal in mi rekel lahko noč.Ignorerala sm ga in odšla v sobo.Prejela sm sms od Jenifer:

Pogovor:
J-jst Je-Jenifer

Je Pa kje si no Jessica?Kam si šla?
J V sobi sm kaj sploh še hočš niti pozdravš me ne kaj šele pogledaš.Nevem Jenifer če si sploh moja prjatlca obnašaš se kot da me ni.
Je Jessica!Itak da sm tvoja prjatlca sam tm so bli 1D no!Itak da te nism mogla pozdravt ker sm mogla izkoristt priložnost da končno dobim njihov avtogram.Jooj veš kok so šele v živo lepi,sploh pa Niall.Pa uprašal so ns če gremo jutr  z njimi vn.OMG si lahko mislš! Aboš šla z nami???
 J ne ker vs mam ush že čist na vrh glave.Jutr nočm vidt nobenga niti teh 1D!
Jutr  me več ne klič ne pošili  mi sms-jov,ker bom izklopila telefon in to povej tut drugim!
Izklopila sm telefon.Nikogar nism hotela več vidt in ne slišat.Ulegla sm se na posteljo in se razjokala.Potihom sm govorila:včasih me v šoli kar ignorira,ne brani me ko me napadejo Lisa in druge,pri kosilu sedi z drugimi,samo izkorišča me!Postajala sm vse bolj zaspana in sm zaspala.
Jenifer
Zakaj je taka?Tako čudno se zadnje čase obnaša.Seveda sm njena prijateljica sam zakaj misli drugače.Sm si mislilila.Ah saj je vseeno komi čakam da bom lahko jutr mal bolš spoznala 1D!Ko sm jo poklicala sm bila že v moji sobi. Vrgla m se na posteljo in poklicala Bello.Uprašala sm joče se lahko jutr pogovori z Jessico,ker je postala kar malo nesramna.Privolila je.Oddahnila sm si ker bo potem vsaj mislm spet vse vredu.Preoblekla sm se v pižamo in odšla spat.

Jessica
Zjutraj sm se zbudila že ob 6:00 in odšla v kopalnico.Tam sm se umila in si nanesla make- up.Počesala sm si še lase.Oblekla sm si spet ista oblačila kot učeraj saj drugega nism imela.Danes naj bi šle kupt zame oblačila a nočem nikogar videti saj sem ševedno zelo jezna.Odločila sm se da grem v mesto vn iz hotela.Nism pojedla zajtrka le vn iz hotela sm morala iti.Vzela sm ključe od motorja in se odpeljala v mesto.
18. avgust 2012
u101643
u101643
Next?
18. avgust 2012
u101643
u101643
Bella
Zbudila sm se približno ob 10:30.Odločila sm se da grem do Jessicine sobe da se pogovorim z njo.Kar v pižami sem odšla na hodnik do njene sobe in potrkala.Nihče mi ni odpru.Bom popoldne poizkusila sm si mislila in ravno takrat je iz sosednje sobe izstopil Louis ."Dobro jutro"Mi reče."Oooh živjo Louis" Sm rekla in si čez noge stegnila pižamo."A nočeš da se vidijo tvoje lepe  noge a?Mi reče in se mi nasmehne."Ah saj niso lepe"Mu rečem in mu vrnem nasmeh."A seveda so ampak a ni tvoja soba tamle?Me upraša in pokaže na mojo soba."Ja sam tale soba je od moje sestre in jo morm pomirit ker je nekam jezna pa mal se čudn obnaša zadnje čase.Nevem kaj je narobe z njo."Sm mu razložila."Aja upam do bo vse vredu z njo, emm a bi šla z mano na zajtrk? Me je uprašal.Seveda sm privolila in se šla preoblečt.

Jessica
Šla sm do prve trgovine z oblekami.Pomerila sm cel kup oblek in jih kopila.Potem sm šla do trgovine s čevlji .Spet sm jih pomerila in kupila celo tono čevljev. Postala sm lačna in šla sm jest v restavracijo.Ko sm se odločila da grem nazaj v hotel,nisem vedela kako naj nakupovalne vrečke zbašem na motor!Odločila sm se da se z taxsijom odpeljem z vrečkami v hotel in se kasneje vrnem po motor.Najela sm taxi in šla v hotel.

Vem zello kratk next
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg