Forum
neresnična zgobica in nwm ka bi druzga zraun povedala

Ime mi je Andmy Self in najraje na svetu imam svojo babico, ki je že drugič vdova. Moje življenje je do prihoda 1D potekalo dokaj normalo (niti ne, ampak vse kakor bolj kot zdaj). Seveda sem najprej storila največjo napako in za fante in moje navdušenje nad njimi povedala babici, ki je zaradi tega postala žalostna saj se je zavedala, da moškega ne bo več dobila jaz pa sem ji obujala spomine. Velikokrat sem jo spraševala po obeh dedkih a o tem se je zelo redko pogovarjala. Tako sem se vse manj pogovarjala z njo in vse več časa namenjala sanjarjenju o fantih (1D da nebo pomote). Nekega dne je bila babica posebaj čudne volje in vprašala sem jo kaj je narobe pa je rekla da nič saj ima zdaj najlepše življenje. Nisem vedela zakaj ji je prav zdaj najlepše a to je pomenilo, da je ne bo motilo če grem malo po svoje in tako sm počasi odšla iz hiše. Počitnice so se iztekle in šla sm k staršem ter se zavedala da bom babico zelo zelo pogrešala sploh pa nisem vedla kako bo mama navdušena nad idejo da bi imela stene polne 1D posterjev. (mojemu očetu je ime Mod mami pa El). No vse je potekalo normalno le malo bolj obdano z 1D. Po dveh mesecih pa so spet nastopile počitnice in močno sem si zaželela k babici a mami me ni pustila in ostala sm doma. Takrat pa sm izvedela da bomo dobili nove sosede. Glede na pohištvo in izgled hiše sm pričakovala družino z veliko najstniškimi fanti, ki imajo v družini glavno besedo ali pa nekaj prijateljev, ki brez staršev uživajo na polno seveda pa se mi ni niti sanjalo kdo bojo moji novi sosedje...
10. junij 2012
jst:


babi Nas:


mama:


oče:

10. junij 2012
next :'D
10. junij 2012
Medtem ko sm mami spraševala kdaj gremo k babici sem skozi okno zagledala nekoga zaradi katerega sem si v hipu premislila:

začela sm kričati od veselj, ko sm ugotovila da bomo sosedje in niti slišala nisem ko je mami govorila, da babice še kar nekaj časa nebom videla. Stekla sm vn in proti fantom. Niall se je nekoliko kislo držal in po tem, da je bil neprestano oblečen v črno sm sklepala, da je izgubil koga, ki mu je bil zelo pri srcu. Fantje so me povabili k sebi, da bi se malo pozabavali. Po več urnem uživanju sta Niall in Zayn rekla, da je čas da gremo saj je bil pogreb. Nisem vedela koga a zgleda, da so ga fantje poznali in šla sm z njimi. Med vožnjo sem spoznala da se Niall in Zayn pravzaprav poznata z mojimi starši (neki družinski prijatelji al karkol smo pač ugotovli). Tam sm izvedela čigav je bil pogreb: od babi in to me je čisto potrlo. Liam, ki si ni kot Niall ali Zayn brisal oči me je prestregel, da nisem padla po tleh in po pogrebu smo odšli domov. Bila sm tako žalostna in le ob fantih je bilo v meni malo življenja zato so se uspeli dogovoriti s starši, da so me pustili prespati pri novih sosedih-1D. Harry me je ves čas poskušal razvedriti in po nekaj dneh sm res prebolela izgubo in skupaj s fanti začela nazaj uživati in tokrat veliko bolj saj sm bila noč in dan pri njih. Pozabila sm omeniti da sm stara 17 let. Imam fanta, ki mu je ime Lou in je star 19. Prišel je k meni oz. k fantom in skupaj smo se noro zabavali.
Lou:


Ko smo že ravno pri starosti mami je stara 38 ati pa 40. In imam tudi sestro Vam, ki je stara 14 let in se je ravno tako ves čas neskončno zabavala z nami (in vs čas zalubleno gledala Louisa)
Vam:


Blo je poletje al pozna pomlad in blo je 30 stoinj s šolo pa smo se odpravili na bazen in komi sm čakala saj smo se zmenili da bojo fantje tudi prišli. Bilo je osvežujoče in zaljubljeno..sploh, ko je Vam gledala Louisa . Kopali smo se v notranjem bazenu in fantje so bili res zabavni, opazila pa sm da me iz zunanjega opazuje neki fant. Bil mi je ful cute in rekla sm da grem malo na zrak in ob pogledu na fanta kar malo pozabla da mam Loua pa še prelepe 1D. j-jaz f-fant
j: heiiiii
f: ojla. malo sem te gledal in se mi zdiš ful lepa
j: uff tnx
f: bi šla u kino?
j: emm mogoč
f: daš fonsko?
jk.
povedala sm mu fonsko in se vrnila k ostalim. Vedela sm da se bo še nekaj razvilo med nama in šele takrat sm se spomnila da imam pravzaprav že Loua.
10. junij 2012


tist cute fant (pol ko se je obleku)
10. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
11. junij 2012
Odšel je jaz pa sm gledala za njim dokler me fantje niso napol utopili. Čez par ur, ko smo končno zlezli iz vode mi je zazvonil telefon in začudeno sm pogledala neznano številko ter se oglasila. j-jst f-fant
f: heeeej, prej se ti nisem predstavu...
j: sej ni panike...jst sm Andmy...
f: jst sm Že. Tastari je ime Anže ful lepo in pol ga je mal skrajšala in me poimenovala Že...
j: sej maš ful lepo ime!
f: uh tnx. a pol greva u kino?
j: ok se dobiva od 19:00
f: ok čaw
j: bye
zakričala sm od veselja...nism mogla vrjeti ko je k nam domou (k fantom) prišla mami. Vam jo je prosila za pomoč pri nwm čim in tako sm še malo pozabavala z mami in fanti čeprav sm vs čas gledala na uro.
13. junij 2012
u63958
u63958
neext
13. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
14. junij 2012
Seveda sva šla v kino ampak se ni zgodilo nič posebnega. Tudi ko sva se poslovila je bilo vse popolnoma običajno. Na nek način mi je blo to všeč saj Loua nisem hotla prevarati poleg tega pa so mi fantje postajali vse bol všeč. Naslednji dan sm se zbudila že zgodaj in vedela sm da bo prav poseben dan. Uredila sm se in odpravila v šolo. Neverjetno kakšna vročina je bila prejšnji dan, tisti pa ni bilo ne sonca ne toplega vetra. Meni je bil dan vseeno lep in komaj sm čakala na popoldne, ko sm bila zmenjena, da bom šla z mami na pijačo in ji malo povedala kako je živeti pri fantih. Čakala me je na parkirišču ob svojem avtu in kadila.
njen avto:


Objela me je in obe sva bili srečni. Bila je namenjena še nekam in prej je morala domov po denarnico, mene pa je odložila doma in čez cesto sm stekla k fantom. Občudovala sm mamičino hitro a previdno vožnjo, njen vedno nasmejan in sproščen obraz in oči polne sreče in želela sm si biti kot ona. Preden sm s fanti stopila v hišo me je poklical še oče in stekla sm nazaj. Prižgal mi je TV v dnevni sobi, se malo pogovarjal z mano in pospravljal po hiši. Zvečer pa sm šla domov- k fantom in bila vesela, da sm po dolgem času čudovit dan spet preživela ob starših. Pri fantih sm se zleknila na kavč in k meni je pristopila Vam. "sestrica krasna si kot vedno" sem jo pohvalila ko sm videla kako si popravlja pramen las. "nekaj ti morem povedati" mi je zaupala in prisluhnila sm ji. "vem da se sliši nemogoče ampak nism več nora na Louisa...mislim zdaj ko ga poznam in smo tako dobri prijatelji sploh nisem več tako obsedena z njim..in počutim se nekoliko samo pa me zanima...a bi mi lahko pomagala najti kakega lepega tipa?!" me je vprašala vsa gorečih oči in rekla sm da ji bom pomagala po najboljših močeh. Najprej sicer nisem verjela, da res ni več nora na Louisa, po nekaj urnem prepričevanju pa sm ji le verjela. Objela me je prek ramen in se stisnila k meni. Zadnja štiri leta smo se pogosto tako objele in res smo se zbližale. LEpo mi je bilo da imam tako dobre starše in tako najboljšo mlajšo sestrico.
14. junij 2012
u63958
u63958
neext
14. junij 2012
S fanti smo bili dobri prijatelji in kmalu sm ugotovila, da si z Niallom želim biti več kot prijateljica. Bil je edinstven, vedno na razpolago, in med seboj sva si veliko pomagala. Kot prijatelja sva bila drug za drugega popolna in strah me je bilo, da bi se vse to podrlo. In kaj naj naredim z Louom? Naj uresničim želje ali ne? Ravno je prišel mimo in se ustavil pri meni ter me pogledal. Z njegovim pogledom me je popolnoma osvojil in presrečna ter presenečena sm bila, ko sm njegove ustnice začutila na svojih. Počasi mi je drsel po vratu. Pobožal me je po laseh in še enkrat poljubil. Z roko mi je šou pod majco in me položil na kavč jst pa sm mu začela odpirat hlače. Že skozi hlače sm čutila kako je velik, ko sm ga prijela pa se mi je zdel še večji. Objel me je okoli pasu, me dvignil in odnesel v sobo in odložil na njegovo posteljo ter se vlegel name. Majico sm dobesedno strgala z njega on pa me je poljubljal. Slekel me je in kmalu sm ga začutila v sebi. Od užitka sm komaj dihala in tako lepo mi ni bilo še ob nobenem drugem. Ko sva končala sva se oba vesela in nasmejana odpravila na večerjo z ostalimi in razmišljala ali naj jim poveva ali ne.
Niallova soba:(na zakonski postelji ob televiziji spita Niall in Liam-Liam na polovici bližje TV, na tadrugi pa Harry in Zayn-Harry bližje TV)
15. junij 2012
NEXT
15. junij 2012
u90248
u90248
next
15. junij 2012
Pomagala sm pripraviti mizo in ko sm nesla pribor sem se po nesreči zaletela v Liama in eden od nožev me je močno porezal. Za trenutek sem izgubila zavest in ko sm bila spet pri sebi sm vprašala kje sm in dobila Harryev odgovor: "tuki si. te kaj boli?" Zraven mene je stal Zayn in ves čas sm ga gledala. Počasi sm se spomnila kaj se je zgodilo in videla poveze. "Kdo me je tako lepo povezal?" sm nekoliko jecljaje izgovorila in Louis je dvignil roko ter stopil bliže. "Prvo pomoč obvladam in zato sm te tudi takoj povil. Se česa spomniš?" me je vprašal in odgovorila sm mu, da se vsega. Ko ga je tako gledala je ugotovila kako je lep in kako lepo bi bilo biti z njim a se je spomnila na Nialla in se odločila, da ji je bolj všeč in bo ostala z njim.
15. junij 2012
ups...popravek-
Ko sm ga tako gledala sm ugotovila kako je lep in kako lepo bi biti z njim a sm se spomnila na Nialla in se odločla da mi je bolj všeč in bom ostala z njim.
15. junij 2012
u90248
u90248
next
15. junij 2012
NEXT
15. junij 2012
u63958
u63958
neext
15. junij 2012
next
15. junij 2012
Na obisk je prišel Lou in z Niallom sva se samo spogledala in položila prst na usta, Lou pa me je pogledal in rekel, da ima presenečenje zame-mojo najljjubšo žival mi je priskrbel. Stekla sm vn in osupnila. Naš park za hišo (že skoraj gozd) je bil ograjen, v njem pa se je sprehajala žirafa. Poimenovala sm jo Ko in ravno ko sm se Louu zahvalla mu je zazvonil telefon. Rekel je da se mu mudi in že ga ni bilo več. Fantje, Vam in jst pa smo občudovali Ko.
15. junij 2012
u63958
u63958
neext
15. junij 2012
u90248
u90248
next
15. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
15. junij 2012
Čez nekaj časa pa je k meni pristopila Vam. "No pa mi je Lou prekrižal načrte in te presenetil pred mano...mimogrede vse najboljše pozabljivka. Uglavnem jst sm si prskrbela mladička tvoje druge najljubše živali in te čaka v sobi v svoji "zibki". Pa če ga boš spustila ven ga ne nosi v ogrado h Ko, da ji kaj ne naredi..." Saj res danes imam rojstni dan. Ko je Vam omenila svoje presenečenje so se mi zasvetile oči in stekla v sobo kjer je bil prekrasen mali tigrček. Bila je samička in poimenovala sm jo Pika čeprav bi bilo glede na njene proge tudi Proga čisto vredu.
Pika:


16. junij 2012
ups noo..Vam reče jst sm ti ne jst sm si priskrbela
16. junij 2012
pa še slika Ko:


16. junij 2012
next
16. junij 2012
u63958
u63958
neext
16. junij 2012
Živalce sem spustila skupaj in prav lepo sta se imela. Pika se je ves čas veselo spuščala po Kojinem vratu, ko pa je pristala ob njej jo je Ko vedno pobožala z glavo in polizala. Neverjetno kako sta se mlada tigrica in odrasla žirafa razumeli. Pika je sicer še vedno bivala v zibki v moji sobi ampak, ko sem bila zraven sem ju pustila uživati skupaj.
16. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg