Forum
Lahko rečem da živim precej dolgočasno življenje.V šoli je vedno dolgočasno,doma je dolgočasno,prijatelji so dolgočasni,jaz sem dolgočasna v bistvu mi je vse dolgočasno kar vedo vsi s katerimi se družim saj ne kažem nikakršnega navdušenja,vsi mi govorijo naj malo živim...ampak ne pri meni je vse dolgočasno.
In tisti dolgočasni prijatelji , hja prijatelji ja , nikoli jih ni ko jih rabiš včasih se sprašujem so to pravi prijatelji? Kaj če te bodo izdali ob prvi priložnosti ? Jim sploh lahko zaupam? Zato tudi težko zaupam, v zadnjih letih sem okoli sebe zgradila nekakšen zid...zakaj? Ne vem. No v bistvu vem.

Začelo se je pred enim letom...Takrat sem bila prvi letnik srednje šole.Seveda sem bila še takrat polna življenja in vsem zaupala...mogoče tudi malo preveč..pa kaj bila sem naivna , srednja šola se je začela , cela srečna da sem se osnovne rešla kajne?...Zdaj več ne...no da se končno predstavim moje ime je Summer in živim v L.A-ju.
slike bom sproti devala gor. in vem da je dolgočasno upam da pol nebo več tak, moja prva zgodbica drgač tak da nexti mogoč kaki koment*? hvala že v naprej
29. julij 2011
Summer ->

29. julij 2011
In življenje v L.A-ju sploh ni zanimivo, vsi tisti ki mislite wauu koliko slavnih tam živi, ja to je res ampak večinoma samo v Hollywoodu.Torej živim v bloku z mojo mamo in mlajšo sestro Savannah.Kje je pa foter?...Ja pred enim letom je še živel z nami. In takrat sem še celo imela najboljšo prijateljico Sarah ampak , se je moj foter znova "zaljubil" v eno drugo , in veste v koga? Od Sarah mamo Patricio , hahah res je da živijo v predmestju v vili,ampak da je pa to naredo lastn foter, niti enkrat me ni prišel obiskat nazaj očitno mu je bilo tam super.Mama je bila čisto uničena sprva...no še zdaj je ,ampak zanika, da bi se vsaj spravla na zmenek al pa kaj, ne vedno reče da more za naju skrbet. Torej ko se je to zgodilo sva se z Sarah zmenile da to nebo vplivalo na naju...ampak je in to fejst ,naenkrat se je začela važit kak je John vreju ...torej John je moj foter ja,in čez en čas se začela kr norčevat da nimam očeta ,ja prijatlca pa taka in od začekta osnovne šole.Najbolj sva se družili z Macy in Torrie , ampak potem je Macy takoj potegnla črto k Sarah , z Torrie sva se še družile ampak je v tistem času dobila fanta in se je bolj ukvarjala z njim kot pa s kom drugim.No imela sem še enga najboljšega prijatla Mitcha , in še zdaj sva najboljša prijatla. No da nebom skos razlagala v zgodovini , bom šla še v sedanjost. Mama se je zadrla da gre v službo , ja kot socialna delavka dela in šef ji da vedno nadure.
29. julij 2011
Savanah ( 12 let ma ) ->Mama ( Danielle )->Mama od Sarah ( Patricia )->Sarah ->

29. julij 2011
Torrie->Macy ->John ( foter ) ->Mitch ->

29. julij 2011
Steve (od Torrie fant )->Hiša od Murpheyev ( Sarah,John,Patricia )->Blok v katerem živim jaz,Savannah in mama ->

29. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg