Forum
u46062
u46062
izmišljena zgodba.
Sedela sem na klopi čisto zadaj in se dolgočasila. Pariss je predavala o svojem najnaj pevcu Justinu Bieberju. "Gdč. Lowing," me je poklical učitelj Robert, "Pridi pred tablo in sedi na stol." Sedla sem in začela: "Moja najljubša glasbena skupina so Bitlesi (the beatles)." Vsi so se zakrohotali. "Kar nadaljujte gdč. Lowing," mi je rekel g. Robert. "Moj oči ima vse albume ki so jih izdali. Tudi njemu so všeč. Pravi da so zgodovinski. No, to je to," sem rekla. Vsi so se krohotali. Potem sem sedela na robu učilnice. Končno je zazvonil zvonec. Stekla sem na WC jokat. OMG!OMG! Zakaj sem to storila??!! Potem sem stekla ven iz kabine. "O, lej no glej Maya je tuki," je rekla Pariss. Za njo sta se vneto hihitali Lawrence in Paris, sestra od Pariss. "Pomej še nikol ni slišala za Lady GaGa!" je pribila Paris. "JA!" se je strinjala Lawrence in zakrohotale so se. "Kaj je?" sem stopila pred njih. "Glej kdo se oglaša!" je rekla Pariss in me premerila. Nato so zaškripala vrata. "Gospa Fevenx!" bila je moja učiteljica angleščine. Očitno se doumeli, da je...
next??

Next? -.-


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. oktober 2011
u46062
u46062
moja soba:


(Sam nima teh igrač)
Spalnica od staršev:


Soba od moje sestre Sare:


Soba za zabave:


Kuhinja:


Jedilnica:


Družinska soba:

01. oktober 2011
u46062
u46062
Dnevna soba:


sam ma tud TV sam ni na sliki lih nabavljal smo ga takrt
01. oktober 2011
u46062
u46062
Pariss moja sovražnica. Lihkar sem izvedela, da se selimo. In Pariss se tudi. In preselila se bo tamm ka mi!!!!!!!!!!!!! To je naša nova hiša in hodim v novo bogato šolo pa še bogati smo postal ko je oči začel hodit v novo službo!!!
Nova šola:

01. oktober 2011
u46062
u46062
dej bom drugi del kar brezz nextov in bo (+Manjka naslov od takrat ko sem pisala prvi del: 1 POGLAVJE: KAJ SE JE ZGODILO V ŠOLI):
Hodila sem po šoli. Imeli smo čudne učilnice, podobno kot v HP-ju.Končno smo sedli v veliko dvorano na naš sprejem (stara sem 11 let). Bila je kot v hpju in imeli smo skupine, ki jih je nekdo določal. Končno je pred nas prišel ravnatelj: "Khm," se je odkašljal v svojo belo brado,"Bil bo sprejem prvčkov v našo šolo Grematis. Smo posebna šola. Zato na začetku starši pošljejo dovolnilnico z opisom. Odobrili smo skoraj vsem samo gdč. Paris Vatigran ne. No, to je šola za ČAROVNIKE."
spogledali smo se. Počutila sem se kot v Harry Potter ko je HP izvedel da je čarovnik. "Palice in zvezke imate tu." je rekel ravnatelj. Vstala je učiteljica. Bila je suha in je rekla: "Klobuk Domjom vam bo ibral dom."
Bila sem neizmerno osupla...
Next???
01. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg