Forum
u176363
u176363
Iiin prihaja nova zgodbica, mogoče za malo starejše tukaj Enjoy!
.......................................................................
"Haj!" pozdravim svojega fanta Mateja in njegovega frenda Matica. Zakaj morajo imeti fantje vedno tako sexi frende? No, kakor koli, prisedem na prazen stol nasproti mojemu fantu. Matic sedi na njegovi levi. "Žiujo," odzdravi slednji, ki se je pravkar razšel s svojo punco. Prav zaradi tega smo se danes dobili. Matej z glavo ponesrečeno naznani pozdrav. "No, zdajle pa najverjetneje lahko naročite," s pretiranim nasmehom pove visoka in vitka punca, z dolgimi, rahlo valovitimi, prečudovitimi lasmi. In kako za vraga ima lahko tako suha punca tako nabrekle joške? Sigurno ima oblečen modrc s trojnim push-upom. "Laško" rečeta v en glas. Tudi jaz bi enega. Ampak moram delovati bolj ženstveno. Sok s smetano? Neh. "Radler, prosim," rečem naposled. Vseeno bolj ženstven drink. "Kako je šel izpit?" vpraša Matic, čeprav mu je Matej že najverjetneje vse povedal. "Dvanajstega septembra je naslednji rok," odgovorim. Namenita mi smehljaj. Matej ponarejenega, Matic pa takega, ki ima prisotne solzne oči. Le kaj mu je naredila Tjaša? "Na dan z besedo, jokavček!" rečem v upanju, da ni preveč nesramno. Obriše si solzo, ki mu je prav v tistem trenutku spolzela po licu in si nadene nasmešek. Še takrat, ko je razjokan, je seksi. Deam! "Mja no... Narazen sva šla." Za hip zahlipa, nato nadaljuje: "Pravi, da nisem dovolj dober zanjo... Ampak jaz sem za njo naredil vse! Ne vem sploh, kaj misli s tem. In to mi pove zdaj, po šestih letih. Jaz sem... Čisto sem... " Spet začne s tihim jokom. Z rokami si pokrije obraz. Mimogrede pomislim, da je lahko srečen, da ne nosi pudra. Zdajle bi ga bilo več na rokah, kot na obrazu. Nato me obide vročina. Začutim njegovo bolečino. Oči se mi zarosijo. Zakaj moram imeti tako močno empatijo? Menda se ne bom še jaz razjokala? To bi bilo hudo, saj sem si puder nanašala pol ure! In tako super zaključek sem naredila z bronzerjem, sence in to. "Že cel teden se ne oglaša na telefon. Tudi s fejsa me je izbrisala in blokirala." Matej mu položi roko na ramo. "Ni te vredna, Matic! Ni!" Roko odstrani z njegove rame, saj ugotovi, da prizor izgleda nekoliko pedersko. "Takega sranja ti punca, ki bi ji bilo kaj do tebe, ne bi naredila!"
"Saj to glih!" skoraj zakriči Matic. "To sem izvedel zdaj, po šestih letih. Šest let je bilo tja vrženih za to... Za to..." Umolkne. Več ničesar ne more spraviti iz sebe. "Prasico," mu pomagam. Zasovražim jo. Čeprav sva bili prijateljici. Kako mu lahko to naredi? Pa tako seksi tip je! Ne moreš zapustit takega tipa. V tistem trenutku se spomnim Tjašinih besed, da je Matic v postelji neverjeten. Še to! Seksi tip, neverjeten v postelji, pameten, ti pa ga kar pustiš? Tako zelo me zanima, kaj stoji za to zgodbo. "Sigurno je nek tip," rečem. "Ja, je," potiho odgovori. Glavo postavi pokonci in me pogleda z mokrimi očmi: "Sigurno je nek tip."

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. julij 2014
Obetaven začetek. Next!
24. julij 2014
u176363
u176363
"Halo?" Slišim glas svojega fanta Mateja preko telefona.
"Omg, sliši še! Dejansko!" povem preveč navdušeno.
"Sem rekel, da bo šlo!"
"Ja, vem da vse veš! Ampak kako čudno se sliši pridobivanje zveze. Kot iz kake grozljivke!"
"Kako se še zvonenje čudno sliši!"
"To pa hočem slišat! Nazaj me pokliči!
Še preden pomislim, kako otročja sem, ker želim slišati zvonenje mobilnega facebook messengerja, prekinem zvezo. Niti dvakrat ne vdihnem, ko začne telefon oddajati čudne glasove. In zakaj za vraga je gumb za sprejetje klica na desni strani? Mobitel si moram popraviti v roki, da se lahko dotaknem desnega spodnjega kota.
"Sam res, pizda, káko pridobivanje zveze! Drugače pa, kul zvonenje, a?"
Matej se še vedno obnaša otročje. Ampak to je kul, ane? Študentsko obdobje je najbolj noro, pravijo. Zakaj ne bi uživali v življenju? Spet me preplavijo duhovne misli. Različni verzi me bombandirajo iz vseh smeri. Življenje je lepo, uživaj ga na polno, saj je le eno samo. Ampak je res le eno samo? Mogoče pa se življenje po smrti, ki jo poznamo, šele zares začne! Ampak nikoli se ne ve, uživat je treba. Če drugo ne, vsaj zaradi tega, da ne dobiš raka. Glavna povzročitelja raka sta stres in žalost, ane. Zato je treba živet najlepše, kot se da. Ubogi Matic, zaradi Tjaše se mu je možnost za raka močno povečala. "Tea?" V mobitelu zaslišim svoje ime. A me je Matej kaj vprašal? "Kaj si rekel? Nekaj je zašumelo," si izmislim. Seveda sem slišala, kar je rekel. Jaz VEDNO pozorno poslušam in ničesar ne pozabim! "Zvonenje, kul, a?" reče.
"Jaa, zanimivo zvoni. Ful."
"Ej, sam je šit to z Maticem..." Čisto zares je zamenjal temo.
"Jaz sem zasovražila tole Tjašo."
"Jaz tudi! Res ne vem, kaj ji je. Najbolj kul par, kar sem jih poznal, sta bila."
"Mhm."
"Aja, vprašal me je, če gremo jutri k njemu."
"Ok."
"Morava si izmislit nekaj, da ga spraviva v boljšo voljo." To pove z zamišljenim izrazom.
"Ko greš narazen z nekom, si v kurcu. To ne gre sam tko. On bi zdaj rabil eno punco, samo tko, da jo preboli."
"Sam pa mora bit bed, ko si ga moraš ves čas sam."
"Super izjava ej," začnem ploskati, "super, res." Ampak če pomislim... Ima prav. Ima sploh voljo do tega? Sigurno se vedno, ko bi, spomni nanjo in želja izpuhti v sekundi. Beda.
"Tuturu... Tuturutu... Tuturu..." prepevati začnem ob zvoku skypea, ki zvoni Mateju. "Matic je, " naznani. Priključi slušalke in je tiho. Dolgo je tiho. Zdi se mi, da iz slušalk slišim žalost. "Prideva. Takoj. Ostani tam." In že prekine. Vprašujoče ga pogledam. "Obleci se. K Maticu greva. Ful je slabo z njim. Nekaj mi o tem, da mu ni več vredno živeti, govori. Samo nekaj hitro nase povleci in greva."
25. julij 2014
Next
25. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg