Forum
u74967
u74967
"In od takrat sem fuul zalj....Zo a me sploh poslušaš?" "Ampak.ampak nekdo bo zaznamovan!" "Eh day no Zo.Nehaj....AAAAAH!" videla sem samo,ko je dolg,bel prst usmeril vame in začutila sem glavobol. "ZOEY!" "Joooj.Domov moram Kayla!" "Pojdi!" "Pokličem te!" .......In od takrat se ne spominjam več.
"ZOEYBIRD!Budna si!" "Kk...kdo ste??" "Moje ime je Neferet in sem zdravilka Hiše noči v Tulsi ter hkrati visoka svečenica ki z vso močjo služi Nyx." "Ampak...VAMPIRKA SEM?" "Ljubia,odpeljala de bom v sobo.N njej boš z Stevie Rae Johnson." "Em ja dobro.." "Upam da se boš ujela z nami!".Dekle v kavbojskem stilu je vstopila z skupinico prijateljev. "To sta Shaunee Cole in Erin Bates-Dvojčici,tole je Damien Maslin in njegov fant Jack Twist.Ne znori ker sta geja,,proooosim!" je oklahomsko nosljalo dekle. "Uh,oh..Jaz sem Zoey Montog.." "Ona je Zoey Redbird in,Zoeybird,to je Stvie Rae Johnson!" je rekla Neferet
08. marec 2012
u80341
u80341
naprej,hun
08. marec 2012
u74967
u74967
Stopila sem v veliko sobo in videla sem da je šolska menza. Dijaki so se zbrali po kupčkih,gledali velike televizije in jedli.Mislila sem sda bodo mize krvave in polne surovega mesa,a jedli so navadno hrano-solato,cmokije,čips in celo jabolke.
"Hčere in sinovi!To je ZOEY REDBIRD!" je Neferet zavpila z mogočnim glasom. In potem sem omedlela že tretjič v dnevu...
Ko sem se zbudila sem bila obdana z vampirji.
"To so usi učitelji-
Lenobia ki uči konjeništvo,profesor Dragon Lankford ki uči sabljanje in a kličemo Dragon.To je njegova žena,Anastasia.Uči uroke.Tole je še Loren Blake ki je naš dvorni pesnik in uči poezijo." je rekla Neferet.
"Živijo Zoey.Sem Lenobia.""Jaz sem Dragon.""Anastasia" "Loren Blake,gospodična!"
11. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg