Forum
Om. Em. Jaaaaaaaa.

Je o the super popular girl Shelby, ki pač ne dojame, da se zemlja ne vrti zanjo. Vse se ji podre. Zapusti jo fant, frendice, in use. No, coMMent. Please?
Moja roza budilka me je zbudila v jutro, ki je bilo zeeelo deževno. Zazehala sem in odgrnila zavese. Da, grdo vreme. Hate it! Oblekla sem svetle kavbojke na korenčka z super novimi škornji in majco, tako rdečo, svetlo, lepo z dolgimi rokavi in biserčki. Počesala sem moje blond lepe lase in se naličila. Pa se zrihtala, no sej veste. V šoli je blo kot ponavadi. Nick me je počakal inljubo pozdravil. "hej, lepotica," je rekel in.. no. sej veste. Odšla sva v garderobo, kjer sta me že čakali Mandy in Daisy . Moji bff. NNick je odšel z Derekom in puncama sem povedala o mojem prejšnem super večeru, kako mi je soseda Taylor prinesla nova mega šminke in čevlje z visoko TENKO(!!!) peto. so rdeči, kar je super. Saj bi jih ubula danes, a kaj ko dežuje. ...
Po koncu pouka sem odšla v bližnjo "osvežilnico" z Nickom, Derekom, Mitchem, in Mandy in Daisy. Tam dela naša sošolka. Toda na hodniku je na mojo ramo se priplazila roka. "kar pojdite," sem dejala Dereku in se obrnila. Bil je učitelj Hamster, mislim Hamstenihc, a je zame Hamster. "Shelby, pridi z menoj," je sitno, a živčno rekel in me odvlekel v razred. "mislim," je začel, "mislim, da se premalo okvarjaš z dejavnostmi, navijaštvo ni dovolj. Poskusi z literarnim krožkom!"

KAJ?!
next?
12. avgust 2011
u57120
u57120
N-E-X-T
12. avgust 2011
eem. No jaa.
12. avgust 2011
12. avgust 2011
Ok.

A je nor? "em, jaz. no ne razumite me narobe. A. Ne bi," sem se uprla. "odlično, v petek začneš, ob 14:20!, me veseli, lahko greš," je grobo a navdušeno rekel in pogoltnil ogromno sline. "Aja," "Ja," sem se obrnila, z kislim nasmehom. Iz žepa je povlekel moj Ipod, ojoj. "tole dobiš, če ga redno obiskuješ," je dejal in noge so mi kar odletele stran. V osvežilnici sem sedla poleg Nicka. "hej," so dejali. "Mhm," sempokimala in se obrnila stran. Prišla je Kate, piflarska sošolka, blazno piflarska. Obiskuje literarca. Wii! "Coca cola zero," sem dejala in nisem poslušala nobenega drugega. Hitro sem popila in se odrpravila domov. Jutri je moja prva uraa. Zakaj je četrek????????????????
NEXT DAY:

Ja, knjižnica. Kot sem prebrala v knjigi OH TA KRIZA, kjer se tisti Emi godi ista usoda, literarc, sem pač pobrala neke besede. Slište pol. "Pozdravljena," je rekla Hatcher-ka, mlada prfoksa, z dolgim nogam in mini kiklo. Mela je 2m, saj zame. "bi rada kaj povedala?" me je vprašala. "Da, mislim da vi, KNJIŽNJI ČRVI niste zame," sem rekla in sedla poleg nekega piflarja z ogromnimi očali. "Seth," je dejal in mi ponudil roko. "Aw," sem rekla in se obrnila stran. "mislil sem, da si Shelby, ampak v redu, Aw," je rekel. Useknila sem ga po čelu in zagledala Kate. O fak. Zakaj nisem vzela sončnih očal, da neb vidla mojih oči??. Ko je bilo vsega konc, sem jo potegnila med knjige. "he, če sikniš, da hodim na srečanja knjižnjih črvov moji bandi, je po tebi!" sem se zavpila, šepetajoče. "Ne, ne, b-o-o-mm. A-a-diijjoo," je zajeclala , baba zmešana. V osvežilnici mi je pomahala, a sem jo prezrla. Jooj!
12. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg