Forum
Vse se je začelo, ko so se začele poletne počitnice. No malo je še manjkalo do njih. To je bilo moje zadnje leto v osnovni šoli, zato sem se res veselila konca. In res. Kmalu sem dočakala zadnji dan in s prijateljico Hano sva se vračali domov iz šole. Hana je moja najboljša prijateljica že od vrtca. Vedno mi je bila kot sestra, znala me je potolažiti, ko sem bila žalostna, skupaj sva se smejali in tudi naslednje šolsko leto greva skupaj na srednjo zdravstveno šolo. Vedno hodiva skupaj na morje in tudi letos je tako. Šli bomo na Hrvaško na Mali Lošinj. In ker bomo odšli že na začetku julija je potrebno vse spakirati ter nakupiti vse potrebno. Do morja je samo še dober teden dni, zato sva s Hano že prvi dan počitnic dobro izkoristili. Šle sva po nakupih. Z njo je vedno tako zabavno nakupovati. V trgovinah z oblačili ponavadi poiščeva kakšno grdo obleko in se zbaševa v isto kabino in se slikava. Ponavadi, ker sva tako glasni do naju pride prodajalka in naju prosi, če bi bile lahko nekoliko tišje. Tudi danes je bilo tako. Kasneje sva bili že zelo lačni in šle sva jest v bližnjo restavracijo. Ta dan sem kupila zares veliko. Tri mini krila ( eno belo, eno iz jeansa in eno rdečo z belimi pikami), dve majici brez naramnic (svetlo modro in rumeno), dvodelne kopalke (bele), kratke hlače iz jeansa, tri oblekce ( ena je bila roza, druga oranžna in tretja rjava), japanke, torbo za na plažo, sončna očala, razne ogrlice in uhane ter vodoodporna ličila. Ko sem to povedala mamici je bla kar malo jezna saj sem zapravila kar veliko denarja. Sicer je tudi Hana kupila veliko toda v nasprotju z mano veliko manj. Zvečer sem bila kar utrujena od nakupovanja. To te res utrudi, zato sem šla zgodaj spat. Naslednji dan sva šle s Hano na bazen. Tam smo ponavadi preživeli čas do morja. Po navadi smo se tam dobili s prijatelji in imeli smo se zares lepo. Ker sva z Hano vedeli, da bodo na bazenu tudi fantje sva obe dve oblekli nove kopalke in čeznje oblekco. Obula sem japanke in Hana tudi, ter na glavo nataknila sončna očala. Takoj ko sva prispeli na bazen sva šli po ležalne stole. Čeznje sva dali brisačo in slekli oblekce. A v trenutku ko so prišli fantje so me zgrabili....
Next?

a nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. marec 2011
u31432
u31432
Nexttttaj!!!!!
06. marec 2011
ravno film Blondinka s Harvarda, zato sva zaključili s pogovorom. Ko je bilo filma konec sem šla v svojo kopalnico ter se umila ter pripravila na spanje. Tako so večinoma minevali dnevi in kar naenkrat je bilo do morja samo še 2 dni. Ko sem se zjutraj zbudila mi je mami pripravila za zajtrk palačinke nato pa je odšla v službo. Ko sem pojedla zajtrk sem pomila posodo, pospravila svojo sobo ter šla h Hani. Skupaj sva spakirali njene stvari, nato pa sva jih prinesle k nam domov (zadnje dni do morja vedo prespi pri nas saj ko smo enkrat šli skupaj na morje smo se prej zapeljali mimo njene hiše in potrobili da je prišla ven iz hiše in njen sosed se je zbudil in začel tečnariti). Nato sva spakirali še moje stvari razen seveda tistih, ki jih bom imela pri sebi na poti. Nato sva še izbrale kaj bova oblekle na dan odhoda. In ker sva spakirali kar hitro sva šli še v kino. Gledali sva Vse kar si dekle želi. Bil je zelo dober film. Domov sva prišli kar pozno, zato sta mami in ati že spala. Po prstih sva šli v mojo sobo. Ker imam svojo kopalnico sem se šla še hitro stuširat in umit zobe. Ko sem končala sem se napravila v pižamo, Hana pa se je medtem tuširala. Ko je tudi ona končala sva šli v posteljo in se pogovarjali dolgo v noč. Ura je bila že skoraj 4 zjutraj ko sva se odločili da bova zaspali. Zbudila sem se zjutraj ob 11. h , Hana pa je še vedno spala. Oblekla sem se in odšla v kuhinjo pripravljat zajtrk, saj sta mami in ati morala še danes v službo. Naredila sem palačinke. Kmalu se je zbudila tudi Hana in skupaj sva pojedli zajtrk. Ko sva se uredili za ven sva se šli rolat na igrišče. Domov sva prišli okoli 15h. Mami je bila že doma. Ravno je skuhala kosilo. Ko smo pojedle, sva s Hano šle v mojo sobo in gledali sva najino najljubšo nadaljevanko. Ko se je končala, sva šli malo na računalnik. Prijavili sva se na Facebook. Najprej sem se jaz. Ko sem se vpisala sem videla da imam eno sporočilo.
nextt?
06. marec 2011
opa ni mu uzga puslou
06. marec 2011
A v trenutku ko so prišli fantje so me zgrabili in vrgli v bazen čez nekaj trenutkov pa še Hano. Zelo smo se zabavali. Ampak bazen vedno zaprejo ob 17. h , zato smo morali iti domov. Doma sem se preoblekla in dala sušit kopalke. Nato me je mami že poklicala na večerjo. po večerji sem poklicala Hano in pogovarjali sva se do 20. h .Takrat pa se je začel ravno film Blondinka s Harvarda, zato sva zaključili s pogovorom. Ko je bilo filma konec sem šla v svojo kopalnico ter se umila ter pripravila na spanje. Tako so večinoma minevali dnevi in kar naenkrat je bilo do morja samo še 2 dni. Ko sem se zjutraj zbudila mi je mami pripravila za zajtrk palačinke nato pa je odšla v službo. Ko sem pojedla zajtrk sem pomila posodo, pospravila svojo sobo ter šla h Hani. Skupaj sva spakirali njene stvari, nato pa sva jih prinesle k nam domov (zadnje dni do morja vedo prespi pri nas saj ko smo enkrat šli skupaj na morje smo se prej zapeljali mimo njene hiše in potrobili da je prišla ven iz hiše in njen sosed se je zbudil in začel tečnariti). Nato sva spakirali še moje stvari razen seveda tistih, ki jih bom imela pri sebi na poti. Nato sva še izbrale kaj bova oblekle na dan odhoda. In ker sva spakirali kar hitro sva šli še v kino. Gledali sva Vse kar si dekle želi. Bil je zelo dober film. Domov sva prišli kar pozno, zato sta mami in ati že spala. Po prstih sva šli v mojo sobo. Ker imam svojo kopalnico sem se šla še hitro stuširat in umit zobe. Ko sem končala sem se napravila v pižamo, Hana pa se je medtem tuširala. Ko je tudi ona končala sva šli v posteljo in se pogovarjali dolgo v noč. Ura je bila že skoraj 4 zjutraj ko sva se odločili da bova zaspali. Zbudila sem se zjutraj ob 11. h , Hana pa je še vedno spala. Oblekla sem se in odšla v kuhinjo pripravljat zajtrk, saj sta mami in ati morala še danes v službo. Naredila sem palačinke. Kmalu se je zbudila tudi Hana in skupaj sva pojedli zajtrk. Ko sva se uredili za ven sva se šli rolat na igrišče. Domov sva prišli okoli 15h. Mami je bila že doma. Ravno je skuhala kosilo. Ko smo pojedle, sva s Hano šle v mojo sobo in gledali sva najino najljubšo nadaljevanko. Ko se je končala, sva šli malo na računalnik. Prijavili sva se na Facebook. Najprej sem se jaz. Ko sem se vpisala sem videla da imam eno sporočilo.
nextt?
06. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg