Forum
avtor: MoniQa
naslov: Ljubosumje.
1.Del :
Zjutraj ob 8.00 sem vstala iz moje kraljevske postelje , se pretegnila in odšla k oknu odgrniti zavese.
kot (normalno) vse punce sem odšla k mojo lastno kopalnico in se tam oblekla , očistila. po stopnicah sem odšla v kuhinjo kjer je moj Oči Brad bral časopis in pil vročo kavo. poljubila sem ga na lice in mu zaželela dobro jutro. on mi je rekel enako in lahko sem odšla do bazena. bilo je sončno jutro zato sem se dala v kopalke in se ulegla na ležalnik. namazala sem se s sončno kremo in poklicala našo služkinjo ! "prosim če mi prinesete zajtrk. in pokličite mi mamico. hvala! aja pa še koktejl zraven. z čisto malo viskija! namesto jagodnega soka! HVALA!" služkinja je pokimala in odšla. na oči sem si nadela sončna očala in lahko sem se sprostila.
kmalu je prišla moja mama in me zmotila pri počivanju.
mama : Alicya ! kaj se greš ? ne smeš se sončiti že zjutraj !
in kdo je rekel da lahko piješ koktejl čeprav z malo viskija ? tudi če si že stara 15 let. vseeno ne smeš. no bistvo sem povedala .. zdaj pa mi še ti povej zakaj me potrebuješ ?
Jaz oz. Alicya : tudi jaz tebi želim dobro jutro. ! ja ja ja ... saj vem.. hotela sem malo ... UŽIVATI ? ..
aha... no jaz te potrebujem zato da mi poveš moj današnji urnik. kaj bom delala ? bom imela kaj prostega časa ?
!!!
mama : Uživati ?? kaj ne uživaš vsaki dan ??
no danes imaš na urniku samo klavir. in pevske.. ampak to je isti učitelj..
in drugo nič.. ! zmigaj se !!! preobleci se saj je ura klavira in petja čez pol ure. 15 min pa potrebujemo do glasbene šole!
z počasnimi koraki sem odšlo do moje velikanske sobe.
tam sem vzela pink&blue majčko z napisom : PEACE & LOVE
Yupppiii!
in ene modno raztrgane kavbojke.
oblekla nato pa se še naličila.
lase sem počesala na stran da sem bila videti bolj lepa . xD
mama je bila že pripravljena. v avtu mi je v roke stistila 50 € za kosilo in kaj drugega.
odpeljala me je in ko sve prispele sem osupnila. na prvo uro klavirja vidim skoraj podrto hišo ?? FUJ !! ko sem vstopila so vrata prav škripala. ta cvileći glas mi je šel na žiuce !
čez nekaj trenutkov sem zagledala znake :
KLAVIR soba št. 3
KITARA soba št. 5
BOBNI soba št. 4
TROBENTA soba št. 6
in tako dalje. zdaj sem vedela kam iti. upam da ni moj učitelj star čez 20 let ! videla sem sobo z napisom : soba Klavirja!
potrkala sem in vstopila.
OMGŠ ! ! !
tam ... pri klavirju je stal PRELEP lepotec 2011 !!!
ni bil star več kot 18 let. !
bil je tako popoun.
"heeiŁa. tu imam zasebno 1. uro Klavirja in Solo petja... sem Alicya. "
nasmehnil se mi je (tok popounega nasmeha še neee !!!) "ja že vse vem.. hehe. kar usedi se tu in jaz ti bom dal note in besedilo potem bova skupaj zapela.. mimogrede ime mi je Alex. Alexander ampak vsi me kličejo ALEX ker mi je tako ljubše in star sem 17 let. !" . !" pokimala sem , se usedla in on mi je dal vse listine "oukey Alex. (nairaiš bi mu pritisnila KISS) nato sem osupnila. usedel se je zraven mene !!! zagledala sem se v besedilo in se delala kot da ni nič . kmalu sem videla da je to moja najljubša pesem !
dal mi je znak za začetek. prsti so mi kar sami začeli igrati in glas je začel kar sam peti.
pela sem najboljše odkar sploh pojem.. bilo je ... PREČUDOVITO ?
nextam ???
16. januar 2011
Oo FuŁ doBraaa Zgodba

next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
16. januar 2011
hwaŁŁŁa
16. januar 2011
ful dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! še piši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. januar 2011
ja !!! se strinjam z julčii
16. januar 2011
pela sem najboljše odkar sploh pojem.. bilo je ... PREČUDOVITO ?
danes sem res prvič pokazala kdo v resnici sem !
tokrat sem tako zelo uživala ... in še z njim... Alexom... na koncu me je Alex tako zelo pogledal in mi čestital da lepšega glasa na svetu ni.
lepo sem se zahvalila in ga povabila na jutrišnjo zabavo. prikimal je in odšel.. moral je iti domov. jaz pa sem tam ostala in začela igrati klavir. seveda zaljubljene pesmi. ta čas ko sem jaz tako zavzeto igrala je prišel v sobo neki mladi fant. ob koncu igranja sva začela zanimiv pogovor :
on : heila... nekaj sem slišal in sem prišel. (zaploskal mi je) zelo lepo igraš ! neverjetno ! prav osupel sem. no bi šla na kakšen kakav z menooj ??
jaz: hehe. hvala! za vse pohvale.. toda najprej mi povej svoje ime.. LOL
on : aja.. seveda. ime mi je Nickelangelo. vem čudno ime je..hahaha. kliči me Nick. ok ?
jaz : ja seveda.. meni pa je ime Alicya. nimam vzdevka. !
Nick : ti ga bom dal ! če lahko sevedaa!
jaz : ja sevedaaa !! hehehehehahahhhaa
Nick : A.Y. je uredu ? ti je ušeč ?
jaz : ... ja.. saj je cool.. uredu je. zdaj me tako kliči. hehe.. no a greva na vročo čokolado ???
Nick : ja seveda. Zelo lepo igraš ! resno!
16. januar 2011
NEXTAIII. zelo fajn zgodba... upam da bosta bila skupiiiiiii.. yeeeeei. yuPPy!
17. januar 2011
dajte komentirat da bo nextalaa!!! : (
18. januar 2011
mah... bom nextala zase !!!! :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nato sva odšla v kavarno "CoFFe MiNi BaR" . usedla sva se za mizo in naročila. jaz sem vročo čokolado on pa je črno kavo . medtem ko sva pila sva se pogovarjala o različnih temah. na koncu sem ga še povabila na mojo žurko. "mega bo.... pridiii !!! hehe... no zdaj moram it ker grem še po stvari za žur. bye!" poslovila sva se in odšla sva vsak v svojo smer. odšla sem do tuša , mercatorja , moda in še katere. kupila sem hrano , pijačo in vse kar je potrebno. doma sem še nastavila največji radio z velikanskimi zvočniki. prinesla sem še CD-je in vse ostalo. mama , in oči sta odšla na križarjenje na bahame. tako da imam sama zase to velikansko hišo. in to za cel ljubi teden!!! sicer pa so sužnje vse naredile.. jaz sem samo prinesla stvari. hh.
kmalu je bila ura za žur. ljudje so prišli ... vedno več jih je bilo. nato je prišel Nick. pozdravil me je in jaz seveda njega. nato sem ga poslala na plesišče , saj sem čakala Alexa. gotovo bova še danes par!! : D
nato je prišel. ampak ne sam... z neko punco ki sem jo poznala... Z Ello!!!!
odšla sem v sobo in se zaklenila. ležala sem na postelji in jokala kakor dež.
22. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg