Forum
u22333
u22333
živjo, ela tukaj.
take teme še nisem zasledila, je pa ubistvu neko posnemanje tumblrja. ugl., tukaj bom pisala kratke zgodbice - IMAGINE, ki bodo od tistega zvezdnika, kot boste želeli(e).
no, če si pogosto predstavljaš srečanje s svojo najljubšo slavno osebo, mi tukaj ali na zasebca (raje tukaj) napiši:
- slavno osebo
- svoje ime
- kakšne posebnosti (npr. kraj dogajanja)
i hope you will like my imagines! < 3
17. junij 2012
justin bieber
sara
na moj rd.
18. junij 2012
u22333
u22333
prau;3
------------------------------------------------
IMAGINE:
Sediš na okenski polici in gledaš, kako odpada listje. Spet. Spet te ni poklical. Pa je obljubil. Kaj pa hočeš, če je tvoj fant najstniška zvezda? Rekel ti je, da te bo odpeljal na večerjo v kakšno drago restavracijo. Tako pa sediš v svoji zatemnjeni sobi in se smiliš sama sebi. Zazvoni ti telefon. Ne, odločena si, da se ne boš javila. Na ekranu piše 'Justin < 3'. Zagrabiš mobi in odpreš okno. Skoraj ga že vržeš skozi, ko zaslišiš glas. NJEGOV glas. ,,Ne, Sara, počakaj!'' ,,Kaj hočeš? Pozabil si, kajne?!'' mu obtožujoče rečeš. ,,Ne, urejal sem darilo.'' Sedaj se nagneš skozi okno in zagledaš svetlo modro Fisker Karmo, identično kot njegovo. ,,Justin, ne...'' zašepetaš. In potem ti začne peti. Ko odpoje, ti reče: ,,Sara, na tvoj rojstni dan ne bi pozabil NIKOLI. Želel sem samo, da se počutiš kot princesa.'' Oči se ti zasolzijo. ,,Počakaj sekundo.'' mu naročiš in se preoblečeš v kratko oblekico s potiskom rož.

Nase navlečeš še žabe, da ti mraz slučajno ne bi pokvaril zmenka. Nadeneš si še svetlo vijolične pete in si ogrneš bel plašček. Stečeš po stopnicah naravnost v njegov objem. Pritisne ti poljub na usta. ,,Vse najboljše, Sara.'' Nasmehneš se mu in odpre ti vrata, da vstopiš na voznikov sedež. Odpeljeta se v eno boljših restavracij. Ko stojiš pred vrati svoje domače hiše, te pogleda v oči in ti reče: ,,Zame boš vedno edina in vedno te bom ljubil. Bi bila moje srce, moja ljubezen, moje sonce, ki bo vedno z menoj in me bo spremljalo na vseh koncertih?'' Čisto vzhičena prikimaš in ga močno objameš. ,,Hvala Justin, za prečudovit večer.'' Podari ti poljub za lahko noč in odpraviš se v svojo sobo. Preden zaspiš, prejmeš SMS: 'Lahko noč, princesa moja ;*' Nasmehneš se in se potopiš v sanje o vaju dveh...
------------------------------------------------
je OK? :3
18. junij 2012
scensko!!!!
sam če bi blu res!*__* :*
18. junij 2012
u22333
u22333
HOH, hočeš še enga za gospoda Liama? ;3
18. junij 2012
itaq
18. junij 2012
u22333
u22333
okj, jutri ;*
18. junij 2012
u96025
u96025
-niall horan < 3
-anja
-posebnosti- karkoli, useen mi je c:
18. junij 2012
u22333
u22333
awh niall :$
bo kukr da bi zase pisala hoho:3
~ jutri dobita obedve.
18. junij 2012
u96025
u96025
okej c:
20. junij 2012
u22333
u22333
za anjo, kr sara je enga že dobila. ;3
------------------------------------------------
IMAGINE:
,,Aaa, jutri je konec šole!'' se v uho zadereš svoji najboljši prijateljici. Grdo te pogleda in te odrine, saj je zaposlena s pisanjem SMS- ov. Objameš jo od zadaj, še vedno dobre volje. Namreč, starša sta ti obljubila, da greste v London. Jutri šibaš v šolo samo po spričevalo, potem pa London, here I come!
Naslednji dan je vse zelo zamegljeno. Zaveš se šele trenutka, ko pristanete. Z avtobusom se vozite v prestižen hotel, kjer boste stanovali. Ko se vzpenjate po treh stopnicah, ki vodijo v vaš apartma, se spotakneš in si grdo zviješ gleženj. Zdravnik, ki dela v tem hotelu, ti ga oskrbi in še nekaj dni moraš počivati v sobi. Smola. A počitnikovaje v Londonu na srečo ni pokvarjeno, saj boste tukaj en mesec. Starša te naslednji dan pustita samo in se odpravita na ogled mesta. Poskušaš zaspati. Ne gre in ne gre, poleg tebe nekdo močno razbija. Pograbiš bergle in ključ ter si lase na hitro spneš v čop. Oblečena si v to: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=51280405 (brez očal). Hitro (kot z berglami lahko) odšepaš k vratom sosednje sobe in močno pobutaš po vratih. Razbijanje poneha, potem pa zaslišiš korake. Vrata se odprejo, pred tabo pa stoji...
,,T-ti si N-niall Horan.'' osuplo zajecljaš. Čudno te pogleda. ,,Ja, to sem jaz. Pa ti?'' se ti nasmehne. Popolnoma blažena na srečo ne izgubiš nadzora nad seboj, in mu odgovoriš: ,,Anja, stanujem v sosednji sobi.'' ,,Aaa. Joj, kako sem nevljuden, stopi notri. Kaj pa je z gležnjem?'' te sprašuje, tačas ko vstopaš. Prideta v ogromno dnevno sobo (no, takšno kakor je v vašem apartmaju), ki je polna perja. Na sredini se Louis, Zayn, Liam in Harry tepejo z blazinami. Ko vstopiš, prenehajo. ,,Zmotila si fajt z blazinami.'' pojasni Zayn. ,,Torej je to to razbijanje!'' vzklikneš in jih grdo pogledaš. Samo Niallu se nasmehneš, on pa ti nasmešek vrne. ,,Upsa, sorry, nismo vedeli, da se sliši.'' se opraviči Liam. ,,Kaj pa je z nogo? Aja, kako ti je ime?'' zanima Louisa. ,,Zvila sem si gleženj, ime pa mi je Anja.'' Cel dan preživiš pri njih. Zvečer, ko se odpravljaš, ti Niall zašepeta: ,,Zaljubil sem se vate, Anja iz Slovenije.'' Potem te poljubi najprej na lice, nato še na usta. Zardiš. ,,Enako.'' rečeš in stečeš v svoj apartma.
Tam se nasloniš na steno, in se prepričuješ, da to niso bile samo sanje. Spoznala si 1D in Niall je zaljubljen vate. Srečno se vržeš na posteljo in sanjariš, dokler se ne vrneta starša...
------------------------------------------------
je OK? :3
20. junij 2012
u96025
u96025
najboljšee < 33333
20. junij 2012
u94713
u94713
harry styles :3
zala
20. junij 2012
u22333
u22333
zala, oprosti kr tolko časa ni blo, sam sm bla na počitnicah. :*
------------------------------------------------
IMAGINE:
Sediš na postelji, izmučena od včeraj. Toliko si imela za narediti, vse kovčke prenesti v vajino novo stanovanje, po oknih razspostaviti rože, obesiti slike, zavese, priklopiti elektronske naprave... Harry ti ni pomagal, ker je imel obvezne vaje. Saj ga razumeš. Vseeno ti ni uspelo vsega zložiti po omarah, saj si zaspala.
Naenkrat potrka na vrata. Hitro se uležeš in se delaš, da spiš. Vstopi Harry. ,,Zala, lepotička, prebudi se.'' zapoje. Še vedno ne odpreš oči, zato te najprej poljubi na lica, potem na nos in nazadnje še na usta. ,,No, to je bilo vredno čakati.'' zašepetaš in se mu obesiš okoli vrata. ,,Hej, pazi, zajtrk sem ti prinesel.'' Hvaležno ga pogledaš in se spraviš na pladenj, ki ga je postavil pred tebe. ,,Vse sem postavil po omarah.'' te preseneti. Od začudenja ti iz ust pade hrana in osuplo ga gledaš.
,,Ti si neverjeten.'' mu rečeš. ,,Ti pa si moj angel.'' ti odvrne in te poljubi. Uleže se poleg tebe in objameta se. Ponovno zaspita.
http://data.whicdn.com/images/25637574/tumblr_ltpz29HWrM1r3jnuho1_400_large.gif
------------------------------------------------
okej, brezveze je, sej vem. :3
02. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg