Forum
u92135
u92135
Živijo sem Ian.Sm navedn najstnik ki hodi v 8. razred osnovne šole.Rad imam nadnaravne stvari ali stvari ki sploh ne obstajajo.Moja soba je polna knjig o čarovnicah in polna omar z nekimi želišči ampak še sam ne vem zakaj moji starši hočejo da imam vse te stvari ki so neuporabne.No seveda pa je zelo čudno da sm posvojen.Moj očim je zelo bled zato ga vsi kličemo vampir.Imam tri sestre in tri brate.Vsi so nekaj posebnega.Samo jaz nisem nič.Vsaj tako mislim razen če se to poletje kaj zgodi???Le kaj bi se mi lahko pripetilo.
09. junij 2012
next
09. junij 2012
u92135
u92135
Zjutraj zaslišim glas iz kuhinje »Ian vaflji z marmeladnim prelivom in kakav priti prede se ohladi!!«Pogledam na koledar in vidim da je zadnji dan šole. Torej oblečem se in vzamem torbo in stečem v kuhinjo in pojem pripravljen zajterk.Za tem pride očim v hišo in reče Ian se vidimo po šoli z žalostnim obrazom. Objamem ga in stečem v limuzino pred hišo. Do šole sem razmišljal o očimu. Ko pridem pred šolo me še tam čaka pol brat Mark pol volk pol vampir.
M=mark J=jaz
M Ian oče mi je povedal nekaj o tebi. In mislim da je pomembno da veš. Torej ti si Merlinov potomec in tvoj oče je Chey Dark. Ko si se rodil se je začela neka vojna med temno in svetlo magijo tako je tvoj oče moral v to bitko še isto noč bi se moral vrniti a ker ga ni bilo si moral ostati z nami torej ti si nekdo.

J Ja to je nekaj res saj smo se učili pri zgodovini. Upam da sem nekaj.

M Pohitiva da ne zamudiva podelitve spričeval. Ha Ha Ha

Jaz in Mark sva odhitela v šolo Najprej je imela govor ravnateljica ,naši razredničarji nato so končno razdelili spričevala. Odšli smo domov.Ko pridem v svojo sobo vidim očima pakirati stvari v potovalke tri potovalke so bile polne samo s knjigami za uroke.Potem pa še štiri potovalke za oblačila.Očima sm žalostno pogledal on pa mi je rekel »samo zakriči moje ime in tam bom«To sem si vtisnil v spomin.Kmalu za tem me je oče odpeljal na letališče poslal me je na letalo in me objel dal mi je še pismo v katerem je pisalo….

jaz:

10. junij 2012
next
11. junij 2012
u92135
u92135
Ian ker vem da to bereš moraš biti starejši od 13 let.Torej izučiti se moraš za čarovnika.To je vse za zdaj.
Tvoj ljubljeni oče.
Ko sm prebral to pismo sm se jokal.Končno sem dobil nekaj od mojega očeta.Pomahal sm očimu ki je letel ob letalu pomahal mi je nazaj in zletel nazaj dol.Z letalom sm se vozil 4 dolge ure poslušal sem muziko in zaspal.Začel sm sanjati zelo živo znašel sm se v gozdu.V bližnjem stolpu je odbila ura polnoč kar naenkrat sm zaslišal čudne besede lebdel sm v mehurčku in pred mano se je prikazala podoba,takrat pa sm se zbudil prispeli smo na otok.Napotili so me v dijaški dom v ponedeljek pa začnemo z poukom tako da imam cel vikend za preiskati okolico doma.Ko sm prišel v sobo so me že tam čakali štirje fantje

Mark
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCgpd3RyqxMNGUjxE14Hw8ZkcUmNfHgQpJzD7QNd7wg7tAtqQbE3Vl7VqspA[/img]
JackMatejIvanin vsi so takoj ....
12. junij 2012
next
13. junij 2012
u92135
u92135
zastrmijo vame ter me pozdravijo od zdravim ji jih in si najdem posteljo ob oknu.Mark zastrmi vame in reče:"Čisto mu je podoben!!!"

J jaz M Mark Ma Matej I Ivan Jc Jack

Ma Ni res on je imel dolge lase in ...on je izgubljen in ni bil poročen!!
J Kdo?
Jc Chey Dark najbolj popularen čarovnik na tej šoli in naj bi zginil ko se je šel bojevati za svet svetle magije za to šolo.
I On je bil moj stric in mislim da je imel ljubljeno punco mislim da je bila pol človek pol boginja.In če imam kaj pojme je zanosila pred njegovim odhodom in to točno devet mesecov prej.In zdaj je minilo že trinajst let in 6 mesecov tako da bi moral moj bratranec biti star 13 let in 6 mesecov.
J Khm mislim da sm ta otrok jaz bil kr jaz sem točno toliko star.
Jc OMG.Imam bratranca ampak sej ti znaš čarat zakaj si prišu sm.
J Zato kr sm biu posvojen naredu sm pa sm par urokov in so delovali premočno.
M Vov zanimivo doro da zvemo kej novga folk ura je polnoč dej gremo spat da ne pride lunina senca že danes.
VsiK NOČ!!
14. junij 2012
u92135
u92135
Zjutraj se zbudim počakam da se zbudi še moj bratranec Jack. Med tem se odpravim brati knjige z uroki. Najprej zagledam nek paket nato ga odvijem in notri zagledam nekaj zavitega in pismo. Pismo takoj odprem in začnem brati:

Dragi Ian ali nečak mali!

Kako si kaj?Aja saj sploh ne veš kdo sem. Jaz sem Prue Hallewel ,pol čarovnica pol svetli angel. Ker bereš to pismo moreš poznati Jacka. On je moj sin čarovnik in pozna dosti urokov. V to šolo sem ga pa poslala zato ker so njegove moči zelo močne in se jih mora naučiti obvladovati. In moraš se zavedati da je ta knjiga preveč močna tako da jo dobro skrivaj pred temačnimi silami najboljše je če jo zaščitiš s svojo krvjo in Jack naj ti pomaga.
Ravnateljica in ljubeča teta Prue.

Ko sem prebral pismo sem odvil knjigo kar naenkrat se je tako razsvetlila da sem zatisnil oči da nebi oslepel. Med tem je nekaj potrkalo na vrata. Knjigo sem varno spravil v potovalko in se odpravil odpreti vrata. Pred vrati pa ...
18. junij 2012
next
18. junij 2012
next
18. junij 2012
u92135
u92135
...je stala punca.
P Punca J Jaz

P "Dobro jutro!"
J "Jutro"
P "Ali si videl mogoče mojo mačko tekla je tu po hodniku?
J "Ne komaj zbudil sm se če kaj vidim ti sporočim za informacijo ti sporočim jaz sem Ian!"
P "Jaz sem pa Nina,se vidiva jutri v šoli pa oprosti"

In tako je odšla.Zaprl sm vrata in Jack je že pripravil zajtrk.Pojedla sva ga za tem sva šla teč v gozd.Zaslišal sm ne jasne glasove.Pred očmi mi je nastala tema čez sekundo sm se zbudl.
Jc Jack J Jaz

Jc Kaj pri vsej magiji je bilo zdaj to?
J Nevem zaslišal sem čudne glasove in padel skupaj.
Jc To se je tudi meni dogajalo saj te razumem saj enkrat boš zvedel tako kot bom jaz.

Tako sva nadaljevala s tekom.Čez kakih pet minut sva prišla do zapuščine pa sva se odločila da bova to raziskala čez delovne dni.Tako sva šla nazaj v sobo kjer naju je čakala pojedina jedla sva.Za tem sva z Jackom našla izgubljeno mucko.Odnesla sva jo Nini in odšla nazaj v sobo.

Nina:

20. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg