Forum
Zrla sem v pismo, ki ga je rjava sova vrgla na mojo posteljo. Odprla sem ovojnico in ven vzela pismo.Na hitro sem ga preletela potem pa vstala. Vzela sem pismo in stekla v kuhinjo. "Mami. Kaj je to?" sem vprašala mamo in ji dala pismo. "Oh, ljubica" je rekla mama, spustila krpo ter se vsedla na stol. "Kaj je to?" sem spet ponovila svoje vprašanje. "Vedela sem, da bo to enkrat prišlo" je rekla mama in zavzdihnila. Zvrnila sem se na stol in uprla oči vanjo. "Ljubica. Ti si čarovnica" je rekla mama. "Prosim, ne zafrkavaj me, in mi lepo prosim, povej kaj je to pismo" sem rekla in jo grdo pogledala, saj sem mislila, da se norčuje iz mene. "Povedala sem ti. Čarovnica si. To" je pokazala na pismo "pa je pismo z Bradavičarke" je dodala. "Brada... kaj?" sem jo uprašujoče pogledala. "Bradavičarka" je dahnila mama. "Okej, recimo, da sem res čarovnica. Kje bom pa dobila vse te knjige?" sem rekla in nejeverno pogledala seznam. "Na Prečni ulici seveda" je vzkliknila mama, kot, da bi bilo to nekaj samoumevnega. "Aha" sem zmedeno rekla in vstala. Vzela sem pismo in šla nazaj v svojo podstrešno sobo. Ulegla sem se na posteljo in se posvetila pismu. Prebrala sem ga. In še enkrat, ter še enkrat, da sem končno dojela. "Res sem čarovnica" sem zašepetala steni. Spet sem vstala in stekla do mame. "Zakaj mi tega že prej nisi povedala" sem izbruhnila in jo grdo pogledala. "Zaradi očeta" je rekla. "Kaj? Zakaj?" sem rekla in se sesedla na stol. "Veš. Oče je bunkelj" ko pa je opazila moj zmedeni pogled je nadaljevala. "To pomeni, da ni čarovnik. Zato ni hotel, da ti povem, preden bi bilo to potrebno" je nadaljevala. "Torej, če prav razumem je oče err... buksel in si samo ti čarovnica. In jaz" sem rekla. "Bunkelj" me je popravila mama in mi prikimala. "Ahaa" sem zamomljala. "In kje je zdaj ta Pračna ulica?" sem jo uprašala. "Prečna" me je spet popravila mama. "Jutri boš izvedela" mi je rekla in šla kuhat kosilo.
*naslednji dan*
"Zbudi se Elle" me je nežno stresala mama. "Kaje?" sem zamomljala in odprla oči. "Na Prečno morama" je veselo rekla mama in odgrnila zavese, da je v mojo malo sobico posijalo jutranje sonce. "Kam?" sem jo zmedeno uprašala nato pa takoj dodala "Ajaa." "Alo. Uštimaj se pa grema" je rekla mama in izginila iz sobe. Pomela sem si oči in vstala. Iz omare sem vzela majico ter legice. Oblekla sem se in izginila v kopalnico. Umila sem si zobe, se počesala in svoje dolge, črne lase spela v figo. Odtopotala sem po stopnicah v kuhinjo, kjer me je že čakala mama. "Imaš seznam?" me je vprašala. "Jap" sem rekla in si obula copate. "Grema?" sem rekla in odprla vrata. Mama je vzela ključe od avtomobila in šla skozi vrata. Pogledala sem hišo in stopila skozi vrata. Zaprla sem jih ter se usedla v avto. Nekaj časa sma se peljale nato, pa je mama ustavila pred neko zanikrno gostilno. "Zapri oči" je rekla mama in me vodila nekam. "Zdaj lahko odpreš oči" je rekla čez nekaj časa. Znašli sma se na Prečni ulici. "Waaw" sem rekla in gledala po ulici polni otrok, takšne starosti kot jaz in starejših. "Pridi" je rekla mama in povlekla za sabo. Zvlekla me je po vseh trgovinah in končno sma prišle do zadnje. "Alo. Še sova" je utrujeno rekla in vstopili sma. Razgledala sem se po trgovini in jo takoj zagledala. Najlepšo sovo."To bom" sem s prstom pokazala mami. Prijazna prodajalka mi je podala kletko mama pa je plačala. "Luxie bo" sem rekla, ko sma prišle v avto. Mama se je nasmehnila.

Next? < 3
01. julij 2012
joj,najboljša zgodbica! ♥
a je punčka stara 10 let in gre v 1.letnik? :*
01. julij 2012
daa :3
01. julij 2012
mwa najbolše pišeš ♥
01. julij 2012
next
01. julij 2012
Next!!
01. julij 2012
u84628
u84628
next:3
01. julij 2012
Končno sma prispele domov. Pobrala sem vse stvari iz avta in stekla v svojo sobo. Pregledala sem vse knjige, pomerila plašč... Na koncu sem iz škatlice vzela palico. Zamahnils sem z njo in..
.
.
.
.TRESK!
Mama je takoj prihitela v mojo sobo. "Luč" sem rekla in pokazala na žarnico, ki je samevala na kablu [al kak naj rečem o:] in črepinje pod njo. Mama se je začela smejati in majati z glavo. Užaljeno sem jo pogledala. Obrnila se je in zaprla vrata. Predvsem zaradi moje varnost [x'd] sem spravila palico nazaj in vse stvari dala v kot. Usedla sem ne na mizo in pogledala skozi okno, v siv dan. Potem pa sem se spomnila. "Mama" sem se drla medtem ko sem dirjala v kuhinjo. "Kaj je" je vprašala mama. "Eee. Pa a me boš ti tja peljala?" sem rekla. "Ne. Vlak" je odgovorila. "Ahha. Jutri torej?" sem rekla. "Ja" je rekla mama in nesla krožnike na mizo. "Pridi, kosilo bo" je rekla in pomignila proti mizi. Usedla sem se na stol in čakala. "Diiiin, doooon" je pozvonilo pri vratih. "Grem jaaz" sem se zadrla in stekla do vrat. Bil je očka. "Živjo ljubica" me je pozdravil. "Helow" sem rekla in obesila njegov plašč. "Imam lepo kravato?" je rekel in iz vrečke povlekel rjavo kravato. "IMHO, grda je" sem rekla in šla v jedilnico. Oče se je namrščil in mi sledil. Mami je že dala na mizo špagete z omako. "Zelo so dobri Katherine" je očka pohvalil mamo. Mama se je nasmehnila. Zavila sem z očmi in tiho jedla svoje špagete. Ko sem pojedla sem nesla krožnik v pomivalni stroj in šla na hodnik. "Si ji povedala?" sem zaslišala očkov glas. "Ja" je tiho rekla mama. Stekla sem v sobo. Pobožala sem Luxie in se ulegla na posteljo.

Neext? < 3
02. julij 2012
u97403
u97403
next...nujno..!!!
FUL DOBR PIŠEŠ!!!!
:*
02. julij 2012
u22333
u22333
next :3
02. julij 2012
nekst obvezno < 3
02. julij 2012
Next!!
02. julij 2012
u93827
u93827
Next
02. julij 2012
Komaj sem čakala naslednji dan, ko bom šla na Bradavičarko. Upala sem, da bom spoznala 'nove' prijatelje, saj tukaj v tem majhnem mestecu nisem imela nobenega. Ustala sem in šla v dnevno sobo. Prižgala sem televizijo in gledala nek film. "A tam bo televizija?" sem se zadrla, da bi preglasila televizijo. "Ne" se je zadrla mama nazaj. Shit. No ja, bom pač preživela. Mama je prisedla. "Kako lahko gledaš to?" je rekla in mi iz rok vzela daljinca. "Eeej!" sem se zadrla in ji ga izruvala iz rok. Pogledala me je izpod čela in vame zabrisala blazino. "Eeeeej!" sem se spet zadrla in ji ga vrgla nazaj. Tako sma se obmetavale in se smejale kake pol ure, potem pa sma se utrudile in se zvrnile na kavč. "Pogrešala te bom, veš" je rekla mama in me pogledala. "Enako" sem rekla in se ji nasmehnila. Preostanek dneva, je minil dokaj normalno razen tega, da mi je Luxie ušla, ko sem hotela prestaviti njeno kletko. "Lahkoooo noooč" sem rekla in se odpravila v sobo. Preoblekla sem se v pižamo ter se ulegla v posteljo. "Trk, trk" je moja sova kljuvala po oknu. Vstala sem in ji odprla okno. Odprla sem ji kletko, da je lahko zlezla vanjo in se nazaj ulegla. Nekaj časa sem se še premetavala, nato pa končno zaspala.
.
.
.
"Pohiti Elle" je kričala mama in živčno tekala po hiši. "Jaa, no" sem rekla in vlekla zaboj po stopnicah. Privlekla sem ga do avta, mama pa ga je dala v prtljažnik. Usedla sem se v avto in že sma se odpeljali. "Kje je zdaj ta peron 9 in... tri četrtine?!" sem nejeverno pogledala mamo. "Tukaj" je rekla in pokazala na steber. "Zdaj pa vem veliko več, kot prej" sem se namrdnila. "Poglej" je rekla in pokazala na punco, ki je z vozičkom tekla proti stebru. "Zabila se b..." sem začela a takoj utihnila saj je šla kar skozi zid. "Zdaj pa ti" je rekla mama in me narahlo potisnila naprej. Trdno sem prijela voziček in stekla proti stebru. 'Vuuuš' in že me ni bilo več. Prišla sem ven na preonu 9 in tri četrtine. Tam je stal velik rdeč vlak, na katerem je pisalo: Hogwarts express.Vame se je zaletela mama, ki je pravkar 'prišla'. "Hitro. Ura bo kmalu 11" me je priganjala. Otovorjena z zabojem in Luxieino kletko sem šla na vlak. Vsi kupeji so bili že zasedeni razen enega, v katerem je sedela punca z dolgimi, blond lasmi, ki je brala knjigo. "Lahko prisedem?" sem rekla in pokazala na sedež. "Seveda" je rekla punca in odmaknila pogled od knjige. "Annie" je rekla in se mi nasmehnila. "Elle" sem rekla in ji vrnila nasmeh. Vlak se je začel premikati. Pogledala sem skozi okno in videla mamo, ki mi je mahala. Mahala sem ji dokler vlak ni zavil v ovinek in mi je izginila izpred oči. Sesedla sem se na sedež in zapičila oči v punco, ki je sedela nasproti mene.

Next? :3
02. julij 2012
Next!!
02. julij 2012
u97403
u97403
next!
03. julij 2012
wow, next c;
03. julij 2012
u93404
u93404
next
03. julij 2012
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. julij 2012
u22333
u22333
next :3
03. julij 2012
u97403
u97403
kdaj boš nextala????
03. julij 2012
nekst
03. julij 2012
u96421
u96421
Omfg:3
Huala ker si ena taka k jstt:$
Jaća bukvica za brt:3
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETXT:$
03. julij 2012
"Lepa sova" je rekla Annie in zaprla knjigo. "Hvala" "Jaz imam skovirja. Ime mu je Gepett" je rekla. "Mhm. Lepo ime" sem odvrnila in se zazrla skozi okno. "Pred kratkim si izvedela, da si čarovnica" sem zaslišala Annienin glas. "Ja. Kako veš?" sem jo uprašujoče pogledala. "Če bi vedela, ne bi tako začudeno gledala drugih stvari" je skomignila z rameni. "Sladkarije? Kar koli drugega?" je veselo rekla gospa, ki je pred sabo potiskala voziček poln, najrazličnejših sladkarij. Annie je vstala in si veselo kupila bonbone. "Boš?" je rekla in mi potisnila vrečko pred obraz. "Aha" sem zamomljala in odmaknila glavo ter vzela bonbon. "Fuuuuuuuuj" sem se zadrla. Annie se je začela smejati. Grdo sem jo pogledala. "Kaj sploh so tej bonboni. Okus imajo po bruhanju" sem rekla in stresla z glavo, da bi pregnala ta grozen okus. Annie se je začela smejati na ves glas. "To sploh ni smešno" sem jo užaljeno pogledala. Annie je zavila z očmi in se hihitala z roko pred usti.
"Annie, kaj je to no?" sem jo spet uprašala. "Kaka Annie?" "Rekla si da si ti Annie?" sem previdno rekla. "Hahahaha. Hecala sm te" je rekla [Annie] in se začela krohotati na ves glas. Spet! "No.. Hahahahah.. V resnici... Hahaha.... Mi je ime Emily" je izdavila ko se je malo pomirila. "Okej. [?! o:] No, kaj so že tevi presneti bonboni?" sem se zadrla. "Ahha. To so pa bobki vseh okusov" je živahno rekla Emily. "A si res Emily?" "Ne. Abbie" "Oh hecam ssee" je dodala ko je opazila moj zgroženi pogled. Vlak se je začel vstavljati. "Hitro. Obleci plašč" mi je velela Emily in iz svojega zaboja vzela plašč. Tudi jaz sem vzela svojega ter si ga hitro oblekla.

Next?
04. julij 2012
nexti c;
04. julij 2012
Next!!
04. julij 2012
u96421
u96421
da mi nextaš moj haribo bobek:3< 33333333333333
04. julij 2012
neeeext
04. julij 2012
u86711
u86711
wopwop, ғυl doвr pιšeš;З «ЭЭ
-ɴeeeeeeeeeхт♥
05. julij 2012
u22333
u22333
next
05. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg