Forum
o učenki, ki gre v 1. letnik čarovniške šole. njene potegavščine, dogodki, ljubezen, prijateljstva

Ali vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. november 2015
''Oh, pa je treba spet vstat'' sem si rekla sama pri sebi. Vstala sem in si oblekla moje najljubše modre kavbojke in pulover, ter turkizne nogavice. Hitro sem se odpravila na zajtrk. Mimogrede ime mi je Kate Ann Black. Čez par dni bom začela hoditi v 1. letnik čarovniške akademije. Pismo, da sem sprejeta sem dobila par dni nazaj. Cela hiša se je tresla od navdušenja. Imam enega brata Jamesa in sestro Mio, ter očeta Albusa ter mamo Mary.

oče Albus:


mama Mary:


brat James:


sestra Mia:


jaz:
28. november 2015
u201358
u201358
Next
28. november 2015
Ko sem pozajtrkovala sem odšla v mojo sobo. Pograbila sem kovček in vanj začela pospravljati oblačila, ličila, zvezke, učbenike,.. Mama mi je kovček razširila z urokom Vargis, tako da lahko vanj pospravim veliko več stvari. James gre v 2. letnik in je v Gryfondomu, Mia pa gre v 1. letnik šele naslednje leto. James mi je pripovedoval, da je super in da se mi ni ničesar za bati. Ampak jaz ne mislim tako. Upam, da bom spoznala veliko dobrih prijateljev. Zelo močno si želim, da bi šla v Gryfondom. In tudi upam, da se bo to zgodilo. Ko sva vse spakirala, sva z Jamesom kovčka pustila pred vrati najine sobe. Nato je prišel oče in kovčka s pomočjo čarovnije dvignil, ju vodil po stopnicah in nato ven. Zunaj ju je pomanjšal za pol njune velikosti in ju pospravil v avto. Nato je zaklical: ''Pridite, čez 5 minut odrinemo na železniško postajo!'' Z Jamesom sva se spogledala in hitro oddrvela nazaj v svoji sobi, če sva slučajno kaj pozabila. Ugotovila sva, da nič. Spet sva se oba primajala v kuhinjo. Tam naju je čakala mama. ''Kod pa hodita?'' nama je rekla. Oba sva zardela, saj nisva hotela ugovarjati mami. ''No, pojdimo, da ne bomo zamudili vlaka. Mia in oče že čakata v avtu.'' je na hitro rekla. Že je odprla vrata in izginila. Vedela sva, da ne bo nič dobrega, če se bova obirala. Prerinila sva se skozi vrata in usedla v avto. Oče je avto vžgal in smo se hitro odpeljali.
28. november 2015
next?
28. november 2015
Next!
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
Pripeljali smo do železniške postaje. Oče je zavil na stransko ulico, kjer je bilo zelo malo ljudi. Vzel je kovčka iz avta in ju povečal na normalno velikost. Z Jamesom sva planila iz avta in pograbila vsak svojega. Na mojem so bile začetnice K.A.B, kar pomeni Kate Ann Black, na Jamesovem pa J.F.B, kar pomeni James Felix Black. Hitro smo odšli do perona 7. Nato je oče stekel do neke ploščice...
29. november 2015
next?
29. november 2015
Nexxttttt
29. november 2015
hahaha...resno?
29. november 2015
Ja ker je carska zgodba!!!
29. november 2015
hahaha
29. november 2015
Oče je stekel do neke ploščice in jo pritisnil. Kar naenkrat je izginil. ''Kako pa to?!'' sva oba z Jamesom vprašala mami. ''Tako se pride na peron 7 in 4/8. Pohitimo, da ne bomo prepozni. James pojdi prvi. Nato ti Kate. Nazadnje bova pa še šli midve z Mio.'' Mia je prikimala, saj ni imela kaj dodati. James je v tem času že izginil. Jaz sem hitro odšla do ploščice in pritisnila. Neka sila me je pogoltnila. Bil je zelo čuden občutek. Ampak sem hitro priletela na drugo stran. Peron je bil čisto drugačen kot tisti na strani nečarovnikov. Tem ljudem pogosto rečemo bunkeljni. Prav smešno ime ampak tako pač je. V parih sekundah sta tam stali tudi mami in Mia. '' James, Kate vsak teden vama bova z očetom poslala pismo. Vsakem bo prinesla pismo ena sova. Vsak bo imel svojo. Sama jima lahko data imena če želita. Uf, ura je skoraj 10 zmigajta se. Oče vama je kovčke odnesel že na vlak.'' je rekla mama. Nato je vsakega močno objela. Tudi Mia naju je močno objela in ji je skoraj šlo na jok. Kdo ve. Ali je to samo hlinila ali pa je zares. James se je že povzpel po lestvi na vlak jaz pa sem še nekaj časa mahala mami, očetu in Mii. Nato sem izginila v notranjost vlaka.
29. november 2015
next?
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
še 1 next rabim
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
James se je usedel k svojim prijateljem. Jaz pa sem si poiskala prazen kupe. ''Uf, imam pa srečo, da sem našla praznega'' sem si rekla. Ko sem odprla vrata sem kar zletela do konca sobe. ''Auč'' sem si rekla. Pogledala sem koleno in ni izgledalo ravno najbolje. Nato sem opazilo neko dlan, ki se je stegovala proti meni.
29. november 2015
Sori ker nisem dala nexta!! -_-

NEXT
NEXT
NEXT
NUJNOO
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
ni važno Wulf shadow... si ga dala pa zdaj kar mi je bol všeč
29. november 2015
Haha!
29. november 2015
'' A si vredu?'' je rekla postava. Zgrabila sem njeno roko, ki je še kar visela v zraku. Usedla sem se na sedež. Nato je rekla:'' Dvojčka Efrik sta ti nastavila kletev Uris, ki ti nastavi nevidno nogo, da se čeznjo spotakneš. Mimogrede jaz sem Rose Lia Spire. Prijatelji in družina me kliče Rose. Drugače grem letos v 1. letnik pa ti? '' Nadela sem si nasmeh in rekla:'' Hvala ti za pomoč. Jaz sem pa Kate Ann Black. Kličejo me Kate in grem tudi v 1. letnik. Že kje sediš?'' Rose je rekla: '' Ne, če nimaš kaj proti bi tukaj.'' ''Ne, seveda ne,'' sem rekla. Celo pot sva se pogovarjali, dokler ni na vrata prišla punca. Rekla je: ''Živjo, sta slučajno videli kakšno podgano? Moj brat jo je izgubil in jo že celo pot iščem.'' ''Kakšna pa izgleda?'' sva rekli obe hkrati. ''Majhna pa siva,'' je rekla. Obe sva se sklonili in glej! Pod Rosinim sedežem je bila majhna podgana. ''A je ta?'' sva dejali. ''Ja, hvala vama'' je rekla. ''Samo še bratu jo odnesem, potem pa pridem nazaj če nimata nič proti.'' je rekla. ''Ne, seveda nimava nič proti je rekla Rose. ''Jaz sem potrditveno pokimala. Ko je prišla nazaj seje hitro usedla in rekla. ''Oh, še predstaviti se nisem uspela. Ime mi je Lea Sara Austin, kličejo pa me Lea.

Rose:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS88JNTilXwfagaFPbJKQOcEpq63ETdvWw9DxAHXC33roB0siqm

Lea:
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
š 1 next rabim?
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
Celo pot smo se pogovarjale. Približno 5 minut pred prihodom smo se hitro preoblekle v plašče. Nato smo izstopili in pogled je bil božanski. Vse smo strmele v grad, ki je ležal na pečini nad gromozanskim jezerom. Nato je prišel nek velik človek. Rekel je: '' 1. letniki pojdite za mano. Jaz sem Rob in sem veliki ključar Bradavičarske akademije za čarovnike in čarovnice.'' '' Že sami bi lahko ugotovili, da je velik. Saj nismo slepi.'' se je slišalo za našimi hrbti. Bila sta dvojčka Efrik. Ernest in Emeline. '' Najini predniki so bili vsi v Spolzgadu. Tudi midva hočeva v Spolzgad in bova tam tudi pristala.'' je rekla Emeline. Že v začetku smo vse ugotovile, da sta dva razvajena in ošabna smrkavca. Rob nas je odpeljal do Velike dvorane. Tam nas je čakala profesorica Eva Evans, predstojnica Drzznvrana. ''No, vsi lepo pozdravljeni na Bradavičarski akademiji še iz moje strani. Čez par minut boste razporejeni v domove. Ti domovi so: Pihpuff, Drzznvran, Gryfondom in Spolzgad. Domovi vam bodo nadomeščali družino v tem času dokler se boste šolali tukaj. Svojemu domu lahko pridobite točke. Lahko pa jih tudi izgubite. Dom z največ točkami b usvojil Pokal. No, zdaj pa srečno.'' je še dodala in odprla vrata.

ključar Rob:


profesorica in predstojnica Drzznvrana Eva Evans:
29. november 2015
next?
29. november 2015
u201358
u201358
Next
29. november 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg