Forum
Okej najprej povem,jz bom pisala zgodbo podobno Harry Potter-ju,sam da bom pisala kako to zgodbo doživlja Hermiona,pa nebo isto kot u Harry - juu bo pa podobn (: OK Pišem. (:
Hermiona!Srček,vstani je Rosalline Granger nežno šepnila hčerki,da bi jo prebudila.
K-kaaj*??Ah ti si.Se je Hermiona zaspano ozrla v svojo mamo.Že se je obrnila,da bi nazaj zaspala,ko je začutila,mrzel in moker tuš.LIIIIAAAAAAAM!Je iz njenega grla prineslo mešanico cviljenja in kričanja,Da je njenega brata Liama,ki jo je polil z mrzlo vodo kar odneslo iz njene sobe.
Da si NIKOLI več NE drzneš prestopiti praga moje sobe je zakričala in zaloputnila z vrati kolikor se je le dalo glasno.Na tla je odvrgla mokra oblačila,in nekaj časa gledala v omaro.Na koncu je zavzdihnila,ter z obešalnika zvlekla preprosto,kanarčkasto rumeno obleko,ki ji jo je mama kupila da bi jo nosila za rojstni dan...sicer se ji je do podtankosti gnusila ampak...

Čakaj je rekla rojstni dan? Hermiona je kar poskočila.Na svoj rojstni dan je čisto pozabila.Hitro se je preoblekla,in stekla v kuhinjo.Vse najboljše za te ,vse najboljše in blablabla Hermiona jih sploh ni več poslušala.Ozrla se je po sobi.Čakaj.Kaj je to?Pritegnila jo je pisemska ovojnica,ki je ležala na mizi...sicer bi lahko bila navadna čestitka,ampak zdelo se ji je,da je nekaj več...ampak kaj?
Mami...čigavo je tisto pismo.?
Zate je ljubica,kar odpri ga. (:
Hermiona se je počasi odpravila k mizi.V roke je prijela ovojnico,in takoj je vedela,da to NI in NEMORE biti čestitka.
Pismo:
(pa ne glejte kja je napisano : D)
...
Nexxt?
24. junij 2011
Kaj*
24. junij 2011
nextii
pa prberi še kako mojo zgodbico pliss( na moje forum teem idi)
24. junij 2011
Gaja--->Tenkjuu bom kmal (: bom...a mi daš link? (:
24. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg