Forum
u135796
u135796
★ нeιι,ɴo тυĸι je še eɴα revιjα več,ĸι вo ѕαмo zα pυɴce
★vodιlι jo вovα jαz ιɴ ғʟσωᴇʀ●
★ ιмelα вo več rυвrιĸ:
-мodα-v тej rυвrιĸι вova pιѕαle o oвleĸαн,ĸαĸo ѕe oвlečι zα v šolo
-lepoтα-v тej rυвrιĸι вoм pιѕαlα o lιčeɴjυ, ĸαĸo ѕι υredιтι ғrιzυro,ƙαƙσ ʂι ɾαȥρσɾҽԃιƚι ɳαƙιƚ ιρԃ.
★podαvčĸe od мeɴe ιɴ od ғʟσωᴇʀ● .υpαм dα vαм вo všeč,ĸer ѕe вovα poтrυdιle po ɴαjвoljšιн мιѕlιн ιɴ мočeh : )
(vsak izit revijebo dajala enkrat druga enkrat druga)
Začnem js,za začetek potrebujem vsaj 2 nexta : )

Boš Brala revijo? ★


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. maj 2013
neeext
30. maj 2013
u121935
u121935
next.
30. maj 2013
next
30. maj 2013
u135796
u135796
dubite kasnej zdele nemorm
30. maj 2013
neeeext (:
30. maj 2013
u135796
u135796
evo zdel ga napišm am sam da povem dodala sm še dve rubriki več sam da povem mogoč bom kasnej dodala še kkšno no okej rubrike so zdei tele:
-мodα-v тej rυвrιĸι вova pιѕαle o oвleĸαн,ĸαĸo ѕe oвlečι zα v šolo
-lepoтα-v тej rυвrιĸι вoм pιѕαlα o lιčeɴjυ, ĸαĸo ѕι υredιтι ғrιzυro,ƙαƙσ ʂι ɾαȥρσɾҽԃιƚι ɳαƙιƚ ιρԃ.
-ѕlαvɴe oѕeвe
-ĸαrтιce zvezdɴιĸov (pαč podαтĸe ĸdαj ѕo rojeɴι ιpd.)
-oɢlαѕɴα deѕĸα (oвjαvlα вoм od dveн eɴo тeмo če нočeš dα je тvojα тeмα ɴα oɢlαѕɴι deѕĸι pošl ѕporočιlo αl pα po zѕ-jυ)

To je to zaenkrat zdei pa napišm 1 izit
30. maj 2013
u135796
u135796
pa ne bo v vsaki reviji vseh rubrik
30. maj 2013
u135796
u135796
1 izit

Torbice chanel v beli,rozi in črni barvi
16.99$

Jakna: 19.99$
Hlače: 15.00$
Srajca: 13.50$
klobuk: 10.00$
najlonke: 3.99$

Postopek ličenja:

Prvi korak: tekoči puder

Tekoči puder (pri koži, ki skoraj nima napak, bo zadostovala tudi obarvana krema) vedno nanesemo na čist obraz. Kako ga izbrati in pravilno nanesti, poglejte v preteklih člankih. Če dobite UV zaščito samo od pudra, ga morate nanesti enakomerno, predvsem pa ne ravno skromno po celem obrazu.

Drugi korak: korektor

Ta korak lahko izpustite, če je vaš puder dovolj prekriven ali polt brez večjih nepravilnosti. Prav tako ni nujno, da posamezne predele dodatno prekrivate s korektorjem, temveč lahko to storite kar s pudrom, ki ste ga nanesli že na obraz (preprosto nanesete še eno plast pudra, kot bi nanesli korektor).

Poseben korektor potrebujete v naslednjih primerih:

če imate sicer lepo kožo, ki ste jo izenačili z rahlo prekrivnim pudrom ali obarvano kremo, pa morate na določenem predelu prekriti kakšno večjo nepravilnost (kapilare, mozolji …);
če imate po obrazu mastno kožo in uporabljate ultra mat puder, okoli oči pa suho ali drobne gubice, ki jih tak puder še dodatno poudari – v takem primeru izberete bolj negovalen korektor.
Korektor naj bo malenkost svetlejši od vašega pudra ali popolnoma enak, nikoli pa ne sme biti temnejši. Če prekrivate rdečico (mozolji, kapilare ipd.), naj ima rumenkasto osnovo s komaj opaznim pridihom zelene, seveda pa bodite pri nanašanju in zabrisovanju natančne, da ne bo opaziti kakšnih sledi zelene barve. Če pa ga uporabljate za prekrivanje podočnjakov, naj bo za odtenek ali dva svetlejši, vsebuje pa lahko tudi drobne odbojne delce, ki razpršijo svetlobo in tako naredijo mehkejši videz, morebitne gubice pa manj opazne. Če so vaši podočnjaki v rjavkastih ali zelenkastih tonih, izberite korektor z roza podtonom, če pa so vijolični do roza, izberite korektor z rumenim podtonom. Pazite, da pri razmazovanju in zabrisovanju korektorja ne vlečete in ne raztegujete nežne kože okoli oči.

Tretji korak: puder v kamnu ali prahu

Ta korak je namenjen fiksiranju tekočega pudra in korektorja, pri mastni koži pa ima tudi funkcijo matiranja. Ker večina tovrstnih pudrov na koži malce potemni (sploh pri mastni), morate biti pri nakupu zelo previdne, da ne boste vzele pretemnega. Medtem ko bo pri normalni koži zadostoval enkraten nanos, bo treba pri mastni ta korak (poleg pivnanja odvečne maščobe) ponoviti še nekajkrat čez dan – vsekakor pa ne pretiravajte, saj bo preveč plasti ustvarilo »razpokan«, postaran in maskast videz.

Četrti korak: obrvi

Obrvi popravite oz. poudarite s svinčnikom za obrvi ali ustreznim čopičem in senčilom, pri čemer vedno sledite naravni liniji svojih obrvi. Odtenek naj bo popolnoma enak barvi dlak vaših obrvi. Nikoli ne narišite obrvi z enim samim potegom v črto, temveč delajte drobne črtice v smeri rasti dlačic obrvi. Nanašajte narahlo da ne bo vidnih linij, če pa slučajno ostanejo, jih zabrišite s krtačko, ki je ponavadi na drugi strani svinčnika, lahko pa jo kupite tudi posebej.
Peti korak: senčenje in obrobljanje oči

Variant za senčenje in poudarjanje oči je skorajda nešteto. Če se boste poleg obrobljanja odločile tudi za senčenje, se načeloma nanese svetlejšo senco na celo veko za podlago, nato se temni proti zunanjemu delu (s tem se oko optično podaljša in ustvari »mandljasto« obliko), v gubi veke in okoli oči. Bistveno pravilo pa je, da svetlo in svetleče poudarja, temno in mat prikriva, zato se izogibajte zelo svetlih in svetlečih senčil, če so vaše veke povešene in zgubane. Pri nanašanju senc vedno pazite, da dobro zabrišete prehode, da ne bodo vaše veke kot mavrica.
Ali boste nanesle najprej senčila ali obrobo, je povsem vaša odločitev, vendar če nanesete najprej obrobo, bo le-ta manj intenzivna, ker jo bodo senčila prekrila in zabrisala. Če nanesete obrobo nazadnje, bo najbolj opazna.
Več o ličenju oči pa bomo obdelale v posebnem članku, saj različna velikost in lega oči ter vek zahteva tudi različne načine ličenja, ki so preveč obširni, da bi jih zajeli v tem delu.
Šesti korak: maskara Maskaro vedno nanesite nazadnje, ko ste že nanesle obrobo in
senčila. Svetlolaske, rjavolaske in rdečelaske posezite po rjavih ali sivih odtenkih (za posebne in večerne priložnosti lahko uporabite tudi črno, vendar ne pretiravajte z nanosi), na temnolaskah pa bo izgledala naravno tudi črna maskara. V kolikor imate bolj neizrazite oči in trepalnice, jih je priporočljivo poudariti z nanosom obrobe v obliki svinčnika, tekočega linerja ali pa s čopičem in senčilom. Nanos nad zgornje trepalnice daje tudi vtis gostejših trepalnic. Če so vaše trepalnice ravne, si pomagajte s kleščami za vihanje trepalnic, pri čemer vedno naredite tri vihanja: enega ob korenu trepalnic, drugega na sredini in tretjega na konicah, da dobite lep, zaokrožen lok in ne ostrega kota. Da bo vihanje hitreje prijelo, lahko pred tem klešče rahlo segrejete s fenom, vendar pazite, da ne bodo prevroče, saj se lahko opečete. Bodite pozorne, da pri nanašanju maskare vedno začnete pri korenu trepalnic za enakomeren in lepo poudarjen videz in ne šele nekje proti sredini, saj tak nanos trepalnic ne poudari toliko, kot bi jih lahko, poleg tega pa je videti malomarno.

Sedmi korak: bronzer

Bronzer bo vašemu obrazu podaril zdrav, rahlo zagorel videz. Če ste v dvomih, raje kupite svetlejšega kot temnejšega, saj je tako manj možnosti za napake in umazan, lisast in neenakomeren videz. S čopičem srednje velikosti ga nanesite na zgornji del čela in na sence, ličnice ter okoli obraza – pazite, da ga nikoli ne nanesete pod oči, med obrvi in nad ustnice, saj mora osrednji del obraza ostati svetlejši. Če ste s čopičem zajele preveč bronzerja, ga pred nanosom na obraz rahlo otresite ob roko.
Bronzer je tudi učinkovito sredstvo za prikrivanje manjših napak; npr. če imate bolj širok obraz, ga nanesete na strani obraza, enako velja za širok nos. Če imate daljšo brado, jo z nanosom bronzerja na spodnji del optično skrajšate. Seveda pa ne pretiravajte, da ne bo prevelikih barvnih razlik in bo učinek ravno nasproten od želenega.

Osmi korak: rdečilo za lica

Lahko je v katerem koli odtenku, da se le ujema z vašimi barvami (koža, lasje, oblačila) in najpomembneje: s šminko oz. glosom. Celoten make up vam bo namreč pokvarilo, če ne boste upoštevale pravila, da se hladnih in toplih barv med sabo ne meša oz. ne kombinira (npr. oranžno rdečilo za lica in glos z lila pridihom). Bodite pozorne, da vedno uporabljate ličila v isti ali nevtralni barvni družini.
Če bi rade dosegle naravno ljubko zardel videz, nanesite rdečilo na del ličnic, ki so najbolj izbočene (»apples of the cheeks«), za klasičen nanos pa na samo lično kost in malenkost pod njo in proti ušesom. Če ste zajele preveč rdečila ali je precej pigmentirano, pred nanosom otresite čopič ob roko.

Deveti korak: ustnice

Ustnice najprej obrobite s črtalom, ki barvno ustreza vaši šminki ali glosu – nikar ne izberite več kot odtenek temnejšega. Korak obrobljanja lahko tudi izpustite, če imate že naravno lepo definirano linijo ustnic, saj v tem primeru ni nujno potreben. Nikoli pa si jih ne poskušajte povečati z obrobljanjem izven svoje naravne linije; kar morda izpade lepo na računalniško obdelanih fotografijah, v živo in na blizu pa izgleda smešno - kot da ste zgrešile linijo ustnic.
Nato nanesite šminko ali glos in ne pozabite tudi na kotičke ustnic, ki ste jih pred tem pobarvale s svinčnikom za obrobo. Če imate bolj majhne ustnice ali pri močnejših oz. temnejših barvah šmink, raje sezite po čopiču za ustnice, saj bo tako nanos natančnejši.
Zlato pravilo: kvalitetni čopiči

Da bo nanašanje ličil kar se da enostavno, izgled vašega make upa pa profesionalen in natančen, so ključnega pomena kvalitetni čopiči za nanašanje. Vsekakor se vam splača investirati v vrhunske čopiče, saj jih boste ob pravilni negi lahko imele za vedno. Vrste čopičev in način uporabe pa si bomo pogledale v enem izmed prihodnjih člankov.

Oglasna deska: Tukaj je zgodbica od treh punc in sicer Stelchi ,мιѕѕ. dreαмѕ ✶ in :мᴀʀšнмᴇʟʟσω: pišejo zgodbico kliknite na zgornji link in si jo preberite ne bo vam žal
(če hočeš da je tvoja tema objavljena na oglasni deski mi pošli po zs-ju ali po sporočilu link tvoje teme)

Slavne oseba:
Lana Del Rey-Mična pevka z žametnim glasom je za film Veliki Gatsby izdala pesem in spot Young And Beautiful.
Poleg tega pripravlja pesmi za 3.studijski album.
Kdaj točno točno naj bi izšel,še ni znano.
Kartice zvezdnikov:
Selena Gomez

Rojstno ime:
Selena Marie Gomez

Rojena:
Grand Prairie,Teksas,ZDA,
22.7.1992,rak

Prebivališče:
Los Angeles,ZDA

Kariera:
Igralka,pevka

Družinski vezi:
Njen oče ima mehiške,mama pa italijanske korenine;
ločila sta se,ko je bila stara 5 let.

Zasebno:
Marsikatera vrstnica ji zavida,da je hodila
z Justinom Bieberjem.

Zanimivosti:
Zelo rada ima živali,ima 6 kužkov iz
zavetišča.

Spletna stran:
https://selenagomez.com/

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
upam da vam je všeč rabm 4 nexte pol pa ғʟσωᴇʀ● nexta : )
30. maj 2013
u137743
u137743
next!
30. maj 2013
u126154
u126154
Next
30. maj 2013
u135796
u135796
še 2 nexta c(:
30. maj 2013
neeext
30. maj 2013
Neeeeeeeexttt
30. maj 2013
u135796
u135796
zdei ғʟσωᴇʀ● nnexta
30. maj 2013
okej imate težave s postavo?
poglejete si kaj lahko in kaj ne?
Če imaš močnejšo postavo, ne smeš:
__________________________________________________

- obleči oblačil, ki so ti premajhna. Čeprav si naravnost zaljubljena v tisto seksi oblekico, je nikar ne navleci nase, če ti je številko premajhna. V premajhnih oblačilih boš izgledala bolj obilna, kot si v resnici, obenem pa te bodo tiščala, zaradi česar ti bo grozno neudobno.

- nositi oblačil kričečih barv. Kričeče barve namreč nadvse izstopajo in bodo še bolj opozorile nate, seveda v negativnem smislu. Jabolčno zelena, sončno rumena in pinki so barve, ki se naj ne znajdejo v tvoji garderobni omari.

- obleči oblačil z vodoravnimi črtami. Te namreč optično razširijo tvoje telo, zato se jim izogibaj!

- tlačiti svojih stopal v majcene balerinke. Če imaš široka stopala, nikar na vso silo ne skušaj obuti ozkih čeveljcev, raje izberi takšne, ki ti bodo prav in v katerih hoja ne bo trpljenje.

- obleči danes tako modernih pajkic in ozko oprijetih hlač, ki se oprijemajo tvojih gležnjev. Če je nekaj modno, še ne pomeni, da morajo prav vsi nositi takšna oblačila. V pajkicah in ozkih kavbojkah bodo tvoje noge izledale debelejše kot so in tudi bolj čokate.

- nositi dve ali tri številke prevelikih oblačil. Je že res, da se v njih morda počutiš najbolj udobno, vendar si videti kot žakelj krompirja, brezoblična gmota brez oblin in pasu. Rajši poudari svoje ozke dele telesa, kot je na primer pas.
___________________________________________________________________________
Če imaš močnejšo postavo, raje izberi:
- oblačila v svoji številki. Če boš izbrala oblačila v manjši številki, še ne pomeni, da boš izgledala vitkejša, ravno nasprotno. Raje izberi oblačila, ki so ti prav oziroma eno številko večje, ki jih pri šivilji popravi tako, da ti bodo pristajala. Šivilja oziroma krojač je nedvomno »najboljši prijatelj« vsake ženske močnejše postave, saj poskrbi, da so oblačila takšna, kot morajo biti. - hlače oziroma kavbojke, ki imajo široke in ravne hlačnice. Takšne hlače lahko oblečeš bodisi skupaj s športnimi čevlji, bodisi jih spremeniš v elegantno opravo tako, da obuješ škornje ali čevlje z visoko peto. - čevlje, ki imajo s koničastim prstnim delom. Ti bodo namreč podaljšali in optično zožali tvoja stopala, zaradi česar bo tvoj videz elegantnejši. - oblačila s pokončnimi črtami namesto vodoravnih. Letos tako moderen mornarski stil lahko namreč malce prilagodiš svojih postavi s pokončnimi črtami, ki bodo tvoje telo podaljšale in te naredile vitkejšo. - oblačila v zemeljskih tonih namesto klasične črnine. Pravzaprav močnejše ženske v črnini niso videti nič bolj vitke. Pri tem ti lahko pomagajo oblačila v barvi gorčice in čokolade, oblačila bež barve ter oblačila v škrlatnih odtenkih. Ter seveda vsi odtenki zemeljskih barv.[/img]
30. maj 2013
u135796
u135796
5 nextou pol pa jst nextam
30. maj 2013
u121935
u121935
NEEXT
31. maj 2013
u51910
u51910
next
31. maj 2013
u135796
u135796
še 3 nextii plis oglašujtee
31. maj 2013
neeeeeeext ¨!
31. maj 2013
u135796
u135796
pe 2 nextaa
31. maj 2013
u135796
u135796
no jst bom kr nextala..........
31. maj 2013
u135796
u135796
zdele nemorm sorry ampak morm it sm mislna da bom lahko bom jutri
31. maj 2013
neeeeeext
31. maj 2013
u126154
u126154
next
01. junij 2013
u135796
u135796
evo zdele pa nextam,,...
01. junij 2013
u135796
u135796
3. izit,
""""""""""
1. 28,99$
2. 29,99$
3. 24.99$
4. 22$

Oblekca: 15$
Torbica: 9,99$
Sončna očala: 7,99$
Pas: 7$
Ura: 32,99$
Zapestnica: 6,99$
Ogrlica: 8,99$
Kako se oblečti za v šolo?

Obleči se v kaj preprostega in modernega npr.
V kratke hlače in najlonke:
Naredi si kito in nato spni v figo:
Oglasna deska:
https://www.igre123.com/forum/tema/f-r-e-c-o-r-c./56027/ To je chat od dεραпdεт.
https://www.igre123.com/forum/tema/love-in-school/54850/ tukaj pa je še zgodbica od ●нσηєу вυηηу●

Kartice zvezdnikov:
Taylor Swift:

Rojstno ime:
Taylor Alison Swift

Rojena:
Reading,ZDA,13.12.1989,strelec

Prebivališče:
Nashville,ZDA

Kariera:
Pevka,avtorica pesmi,igralka

Vzorniki:
Shania Twain,Tina Turner,Dolly Parton

Znanje:
Igra kitaro,klavir,ukulele

Zanimivosti:
Hodila je z Joejem Jonasom in Taylorjem Lautnerjem;Njena babica je bila operna pevka.

Spletna stran:
https://taylorswift.com/

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
NEXT?
UPAM DA VM JE VŠEČ : )

5 NEXTOU POL PA FLOWR NEXTA : )
01. junij 2013
neeext
01. junij 2013
u135796
u135796
še 4 nexti
01. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg