Forum
Skylar;
»Just another dumb love story. Love sucks. Don't you just get it?« Sem zamomljala, ko sva z René sedeli v kinu. Znova. »But it's beter love story than Twillight.« Je odvrnila, da bi me razjezila. Ja, nekako mi je somrak všeč, Reneé pa ga ne mara. Pa kaj je narobe z njo?
»Biaaać...« Sem odvrnila, ona pa se je zasmejala brez, da bi spustila kakršne koli glasove in bilo jo je prav smešno gledati.
Torej, naj se vam med tem pocukranim filmov predstavim. Če prej ne dobim sladkorne. Sem Skylar Flynn. Prijatelji me kličejo Sky. Stara sem 18 let, in živim v London-u. Hodim na srednjo šolo. Imam 4. najboljše prijateljice. René, s katero sem trenutno v kino, Chelseo, Brooklyn in Gwen. In na šoli sem zelo popularna, po zaslugi Gwen, katero fantje kar oblegajo. Vedno lahko dobi kar si želi, vendar je ena izmed najboljših prijateljic na svetu. Rada pomaga, se s tabo smeji...Okej, dovolj o njej.
No, jaz živim pri svoji babici. Sem namreč s Škotske, in moji starši še vedno živijo nekje tam. Ko sem bila majhna, sta me dala babici saj imata veliko preveč dela, da bi me vzgajala in tu sem vse odkar se zavedam sebe. Starša prideta kdaj na obisk, vendar zelo poredko, dvakrat ali trikrat na leto. Za moj rojstni dan, božič in Novo leto, ter včasih v začetku julija. Tako pač je. Navadila sem se že, da ju pač nebom nikoli v življenju redno videla, saj nikoli nebom šla živeti nazaj na Škotsko.
Torej, vrnimo se v sedanjost.
»Hej, Sky, kam si odplavala?! Filma je konec!« Je užaljeno šepnila René, jaz pa sem ji pokazala jezik. »Pojdiva.« Sem nato še dejala, ter vzela svojo jopico, ki je ležala na stolu. Bil je pozen avgust, in počasi se bo začela šola. »Veš, spomnila sem se, da sem ti pozabila nekaj povedati...« Je rekla René, ko sva prišli iz kina. »Kaj?« Sem osuplo vprašala, ter se obrnila k njej. Pihljal je rahel veter, zato sem si zapela še jopico. »Gwen mi je povedala, da na šolo dobimo štiri nove učence. Ali tri...ali pet...ali šest...ah, pač nove učence.« Je z nasmeškom dejala, in morala sem se zasmejati, ob njeni zmedenosti. Vedno nekaj pozabi. VEDNO. Ne bi se čudila, če bi pozabila kdaj ima rojstni dan ali kako ji je ime. »Kul. A so sami fantje?« Sem vprašala, v upanju, da niso. Nisem ravno za fante...ljubezen je en pocukran drek, če se lahko tako izrazim. Vsi fantje hočejo punce spraviti v posteljo, ter jih nato pustiti. O ne. Enkrat sme poskusila. Pa nikoli več.
»Er...mislim, da ne. Nisem prepričana, Gwen mi ni o tem nič rekla.« Je odvrnila René. »Zagotovo ti je povedala, pa si pozabila.« Sem čemerno dejala. René se je za sekundo ustavila ter pomislila, kaj sem pravkar rekla. »Ja, to bo.« Je na koncu rekla, in zasmejali sva se. Čeprav pozablja, je faca.

René

Ko sva se z Skylar razšli, sem se počasi odvlekla domov. Groza, še štiri dni. ŠTIRI DNI. In je šola. Danes moram povijat tiste grde zvezke pa delovnike. Groza, upam, da me zdaj povozi avto ali, da me kdo ugrabil, da me zadene imfarkt...karkoli, samo, da ne prilezem domov. »Ow...« Sem zatarnala, ko sem se spotaknila ob manjši kamen. Že cel dan se spotikam. Tak štor sem. Groza, sovražim sebe, ta svet in vse okoli sebe. Razen svojih prijateljic. Pa še tiste budale v šoli sovražim. Cel dan se vesijo po meni.
No, pa se vam predstavila. Sem René Fuller, in stara sem 18 let. Živim v London-u, z svojo mamo, ki je deloholik. Očeta nimam, ker je 'spizdil' od doma, ko sem se rodila. Hudoba.
No, kot vidite sem zelo razdražljiva. Sicer sem lahko tudi prijazna, in se lahko smejim, ampak ko imam slab dan,se me pazite. Ljubim metal, tako za info. To je skoraj edina glasba, poleg heavy rock-a, ki ima pomen v sebi. Vse ostale so nekaj na na na, la la la, bla bla bla. SHIT, v eni besedi.
Nimam fanta, ker so vsi eni bedaki. Vsi so zabiti, pa tudi če si z njimi samo prijatelj. Cel čas bi te nekaj objemali, te šlatali. To mi gre počasi že na jetra. Enega lepega dne se bom tako razjezila, da bodo odleteli nekam v tri pisane. In še ena skrivnost, katero vedo samo moje prijateljice; nekoč sme poskušala narediti samomor, in sem se rezala. Ter tudi kadila. Ampak to je že za mano, tega ne bom več nikoli naredila, saj sem ugotovila, da se težave z tem ne rešijo, ampak se jih nabere še samo več, Brazgotine na rokah, so še vedno vidne in to je edino, kar me drži stran od ponovnega rezanja. Pa dovolj o tem, da sem bila nekoč depresivna, vrnimo se nazaj, saj sem trenutno prilezla, do svojega bloka. Po stopnicah sem še zlezla do četrtega nadstropja ter odklenila vrata. Super, mame spet ni doma. Verjetno so jo znova zadržali na kakšnem bednem sestanku. Ona je namreč odvetnica, in tudi ko je doma, ima v rokah ves čas neke papirje.
»No, pa gremo...« Sem zavzdihnila ter planila nad tisti šolski shit, katerega bom verjetno nehala povijati okoli enih zjutraj...

Chelsea;
''BRIANNA! ADELINE!'' Sem zakričala, čez celotno stanovanje. Spet se mi skrivati, podlasici mali. Jima bom že pokazala...ko sem že hotela znova zakričati, se je zaslišal hihitajoč se zvok iz omare. ''A tam sta, nadlogi mali...'' Sem zamomljala ter nastržaj odprla vrata. ''NE! NAŠLA NAJU JE!'' Sta vzkliknili ter se zahihitali. ''Zdaj. Takoj. Nazaj. V. Sobo.'' Sem jima rekla. Teta bo kmalu doma, in nočem, da bo mislila, da je v stanovanje udarila bomba.
»Prav, že prav.« Sta užaljeno odvrnili ter se pobrali v sobo, za sabo pa zvlekli vse igračke, ki sta jih pustili ležati po stanovanju.
No, naj se vam predstavim še jaz;
Sem Chelsea McMayer. Trenutno sem se ukvarjala z mojima mlajšima sestrama dvojčicama, ki bi vse dneve le norele.
Stara sem 18 let in pol, ter živim v London-u, pri svojemu očetu z Brianno in Adeline. Ampak oče je trenutno na službenem potovanju, zato za nas skrbi teta, ki pride občasno pogledat, če je vse v najlepšem redu. In trenutno ni. Razbita je ena izmed maminih najljubših vaz. No, moja mama je umrla v prometni nesreči...No, ne bi o tem, samo toliko da veste.
Ah, pa kaj, saj je še veliko maminih vaz, bom pač tu gor dala nekaj drugega.
Pometla sem koščke razbite vaze ter ji vpisala v koš nato pa odšla v svojo sobo. V roke sem vzela telefon in opazila trinajst sporočil. Tri od mojega fanta, dve od René in Sky, ter ostala od tistih bizgecov, ki se v šoli slinijo za mano.
No ja, kot ste prebrali, ima tudi fanta. Vednar ga ne poznam v živo, videla sva se samo prek kamere in tudi tam je bil pravi cuker *______________________*23. november 2012
u34085
u34085
neeeeext
23. november 2012
u71430
u71430
neeext :3
23. november 2012
next
23. november 2012
u112882
u112882
Neeeeeeeeeext!:***
23. november 2012
u105994
u105994
neeeext
24. november 2012
neeext!
24. november 2012
neeeeeeeeeexttt
24. november 2012
Brooklyn;
»Na na, shine ya light...« Sem si pela na poti do fitnesa. Ja pa kaj, pač hodim v fitnes. »HEJ BROOKE!« Je tedaj nekdo zakričal za mano. Bolj zarjul. Obrnila sem se, ter pomahala Scott-u ki se je smehljal. Še en slinavec, ki se slini za mano. Sovražim jih.
No, pa se vam bom malce predstavila...
Sem Brooklyn Cathline Elisabeth Woods. Ja vem, dolgo ime. Mami in oči sta bila izbirčna. No, lahko me kličete Eli, Cat, Brooke, Brooklyn, Catey, Elisa in podobno...vendar me prijatelji kličejo kar Brooklyn ali Brooke.
No, stara sem 18 let in živim v Londonu, še vedno pri starših. Kot ste že ugotovili hodim v fitnes. Obožujem glasbo iz 90-ih in 80-ih, sicer pa igram tudi kitaro. In obožujem rožnato in vijolično barvo. Haha, ups. Imam 4 najboljše prijateljice, doma pa enega psička, po imenu Maxi in je pasme mops.
No, pa dovolj o meni. Tedaj mi je zazvonil telefon. »Prosim?« Sem se javila. »Heloou Brooke, hotela sem ti samo povedati, da je fitnes danes zaprt! Ha-ha, nikoli ne boš shujšala. Pa adijoo!« Se je z druge strani zaslišal piskajoč glas od Nicki. Groza, sovražim to babo! Saj ne hodim v fitnes, da bi shujšala, ampak zato, da bi pridobila nekaj mišic, da ne bodo vedno vsi govorili, da sem 'presuha'. Ta Nicki pa je seveda ena izmed tisti važičk na šoli, ki mora vedno imeti predolg jezik. Vendar whatever, naj bo prasica, če hoče biti.
No, torej danes ni fitnesa. Zdaj boste se vprašali, zakaj verjamem Nicki. No, Nicki mi ne laže ampak me samo izziva. In njen oče je upravnik fitnesa, zato ona vedno ve, kdaj je fitnes zaprt. Groza, pa še dva dneva do šole! Spet bodo vsi govorili, kako sem 'presuha'. Sovražim to. Sploh nisem blizu temu, da bi bila anoreksična. Pa dovolj o tem.
Obrnila sem se, ter se odpravila proti domu. Na poti do doma sem si kupila še sladoled, ko mi je nenadoma zapiskal telefon, ter me opozoril, da sem dobila sporočilo.
»Novi fantje pridejo na šolo! (:« Bilo je sporočilo od Gwen, ene izmed mojih najboljših prijatelj. Njena sestrična je ravnateljeva hčerka, zato Gwen vedno ve, če je kaj novega.
»Kulj, pojdi v napad! (;« Sem ji v šali odpisala ter telefon pospravila v žep. Nenadoma se je nekdo zaletel vame in skoraj pri sladoled razmazala po majici. »Hej, pazi malo!« Sem vzkliknila ter se pobrala s tal. »Oprosti.« Je zamomljal neznanec, ki je imel čez obraz imel potegnjeno kapuco. Mafijec, treba bi ga bilo zapreti! Odpravil se je dalje, jaz pa sem grdo gledala za njim. Vsaj popackana nisem, k sreči...

Gwen;
»GWEN!« Je vzkliknila mama in zvlekla sem se v spodnje nadstropje. »Kaj je?« Sem vprašala. »Boš za ta vikend šla k očetu, in v ponedeljek ne boš šla v šolo, ali boš ostala doma?« Je vprašala mama. »V šolo bom šla!« Sem vzkliknila, predvsem zato, ker dobimo nove učence. Tako mi je povedala Prescilla, moja sestrična. »Prav, bom sporočilo očetu.« Je dejala mama. »In reci mu, da ga imam rada!« Sem še odvrnila ter jo znova pobrisala v mojo sobo.
Tako, pa se bom še jaz predstavila;
Sem Gwen Fantasy Walker. Prijatelji me kličejo kar Gwen, včasih pa tudi Fantasy. Ja vem, imam malce čudno srednje ime ampak sem se s tem sprijaznila. Dala mi ga je mami, ker je rekla, da sem ob rojstvu imela tako čudovite oči, ki so še danes popolnoma enake. No, stara sem 17 let, kmalu bom 18. Živim v London-u ter imam štiri najboljše prijateljice. Moja starša sta ločena, čez teden sem pri mami, čez vikend pa pri očetu. Moja mama je bogata, zato lahko živiva v razkošju, vendar nisem preveč razvajena.
Imam tudi starejšega brata, ki pa čez teden živi pri očetu, čez vikend pa pri mami. Tako, da se zelo redko videvam z njim. Sicer pa mu je ime Jack. No, ima tudi fanta Alex-a, ampak sva skupaj za stavo, čeprav mu bi naj bila jaz všeč. No, dovolj o meni, vrnimo se nazaj v mojo sobo. Še dva dni do šole. Danes je komaj petek.
In že se dolgočasim. Joj, kako pogrešam brata. Včasih sva se skupaj igrala, potem pa sta se starša ločila, in tako se vidiva samo za njegov in moj rojstni dan. Jaz se k očetu vozim z vlakom, on pa k mami z avtobusom, zato se tudi takrat ne vidiva. Danes bi morala iti k očetu, ampak ne gre, ker potem v ponedeljek nebi šla v šolo. In potem takem verjetno tudi Jack ne bo prišel k mami. Ah, škoda...24. november 2012
u112882
u112882
Neeeeeext!
24. november 2012
neeeeeeeeeexttt
24. november 2012
u73295
u73295
neeeeext
24. november 2012
u80685
u80685
neext!.
24. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeext
24. november 2012
u105994
u105994
neeeext
24. november 2012
next
24. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. november 2012
Neeeext
24. november 2012
Neext
24. november 2012
u34085
u34085
neeeeext
24. november 2012
Neeeeeeeeeext
24. november 2012
u113599
u113599
ηєχтι ιη тσ тαкσנ
24. november 2012
TIA
Next
25. november 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. november 2012
Next!!
25. november 2012
next!!!
25. november 2012
next
25. november 2012
Hajd neeeeeext.!
25. november 2012
Skylar;
»Sky ne bodi živčna, ne bodi živčna...« Sem si prigovarjala medtem ko sem zvezke površno vrgla v torbo. Bila sem vesela in hkrati živčna, saj hočem končno spoznati nove sošolce. No, bolj upam ; sošolke.
Torbo sem si oprtala na ramo, babici zaklicala hiter »adijo« ter za seboj zaklenila vrata. Po cesti sem se odpravila do avtobusne postaje, kjer sem kot zmeraj počakala na avtobus. »Hej Sky.« Me je nenadoma pozdravil znan glas. Obrnila sem se, in ga zagledala.
Scott.
Moj bivši. Grdo sem ga pogledala ter se nato obrnila. »Moj sonček me noče več pozdraviti?« Je zanemarljivo vprašal ter me objel okoli ramen. »Scott, pusti me.« Sem siknila ter njegovo roko potisnila stran. »Daj no Sky, kaj sem naredil?« Je vprašal, z hinavskim nasmeškom na svojih ustnicah. Pogoltnila sem slino. »A ti je mucica jezik pojedla?« Se je ponorčeval ter se zasmejal. Pogledala sem v tla in v očeh so se mi nabrale solze. »Ooo, a se bo Skylar Flynn zjokala?« Je posmehljivo vprašal. Razjezil me je. Besno sme ga pogledala. »Ne me ubit s pogledom!« Je vzkliknil med smehom. Prekipelo mi je in z vso močjo sem ga s pestjo udarila naravnost v nos. »AAAAAAAUĆ!« Je zakričal ter se opotekel nazaj. »Prav ti je. Zdaj pa me pusti pri miru. Ker me ena figa briga zate. Pusti me na miru, in rešuj svoje probleme, mene pa pusti pri miru. 'Cause I don't give a living fuck for you.« Sem siknila skozi stisnjene zobe. V istem trenutku se je pripeljal avtobus in samozavestno sem stopila nanj. Na enem izmed sedežev me je že čakala René, in kot vedno mi je za njo pustila prostor zame.

Chelsea;

»Tam sta Sky in René.« Je nenadoma dejala Gwen, ter pokazala proti vratom. »Oh, končno.« Je še dodala Brooklyn in zasmejale smo se. Z Sky in René smo se pozdravile ter objele. »Torej Gwen, že veš kdo so novi sošolci/sošolke?« Je vprašala René ter odprla svojo omarico. »Fantje so. Nisem prepričana koliko..ampak so fantje.« Je odvrnila Gwen. Sky je zavila z očmi. »Saj bo. Ne beli si glave.« Je rekla Brooke ter Sky prijateljsko sunila v ramo. »Saj si je ne. Nimam belila.« Je sarkastično odvrnila Sky, me pa smo se zasmejale.
Nenadoma je zazvonil zvonec, ki je naznanil, da se bo ura zgodovine začela prav zdaj. »Bolje, da se odpravimo v razred, preden pride gospod Müller. Nočem biti spet vprašana.« Je dejala Chelsea in pokimale smo.
25. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg