Forum
bil je ponedeljek. (sovražim ponedelke ker je konec vikenda.)začela je zvoniti budilka. še vsa omotična sem vstala in pogledala na uro.bila je že osem.odlično! se pravi, da sem zamudila avtobus. sem sama sebi zabrundala. očitno bo treba popraviti budilko.odšla sem v kopalnico. čakalo me je še 1000 opravil. jaz pa sem mogla v šolo! grrrrrrrrrrrrrrrr! pa še peš bom mogla v šolo! sem zajavkala.
mimo tistega butastega psa Karla. vedno laja name. njegov lastnik je tečni jure, ki je moj sošolec.
zelo je debel. ravno sem se naličila. dobra novica pa je, da sem se končno znebila tistega rdečega mozolja, ki je bil že prav nadležen.naredil se mi je na sredini lica. grozno kajne?
oh nahraniti moram še svojega papagaja Vikija! Viki se tako imenuje, ker je padel v lonček z viki kremo ko je bil še čisto majhen. zdaj pa moram iti če nočem zamuditi še šole.

a nej nadaljujem


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. maj 2011
ampak bom vseen nadeljevala ker mi je zabavn.
04. maj 2011
v šolo sem prišla 15 minut kasneje vendar sem se zlagala, da se bila na WC-ju.
ampak zgodilo se mi je nekaj čudnega. pes Karl ni lajal name. in uganite kaj?
dobila sem fanta! ime mu je Edward, in na našo šolo je prišel lani. po pouku se dobiva v kavarni Caffe club.vendar zgodilo se mi je še nekaj neverjetnega. ko sem šla domov sem zagledala črno belo mačko. poimenovala se jo bella. ker je oče ves dan v službi mama pa je v službi do 5-ih sta mi jo dovolila imeti. mama jo kliče Bells oče pa Belček.

2 nexta pa nadaljujem.
05. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg