Forum
andrew se odpravi v london na počitnice k svoji teti a tam je tudi zakleta hiša katero gre s svojimi novimi prijatelji raziskovat,saj ljudje trdijo,da tam straši in dogajati se začne nekaj zelo čudnega.
20. september 2012
a nextam?
2 nexta prosim
20. september 2012
sem andrew.star sem 12 let in živim v exeteru.nimam veliko prijateljev vendar se z vsemi vedno razumem.sem bolj nasilni tip in ne prenesem zasmehovanja.
končno konec šole to poletje bom preživel pri teti melissi. ona je zame moja super teta in jo imam zelo rad.moji starši so bogati in se skoraj nič ne zmenijo zame to je razlog številka 1 zakaj imam rad teto melisso. imam še 2 teti amando in sarrah vendar sta zelo pikolovski in to me pri njiju zelo moti.pri teti melissi imam bratranca jacka in sestrični amelio in lauro,ter strica roberta on prihaja iz slovenije.
1.teden poletnih počitnic
pripravljam se na počitnice pri teti melissi.pripravljene imam 3 kufre saj grem za 4 tedne.v petek imam že vse pripravleno in moj voznik me odpelje tja.vsi so veseli saj so me že komaj čakali.spal bom pri jacku v sobi na kavču.ura je bila šest zvečer imelo smo večerjo(makarone in čili) potem smo šli spat.
naslednji dan smo šli z jackom,lauro in amelio smo šli na sprehod po mestu,ko smo kar naenkrat zagledali staro hišo ki se je imenovala kragulj in jack mi je povedal da v tej hiši živijo duhovi in čarovnice.odločili smo se da jo gremo enkrat raziskat in smo jo tudi šli raziskat šele čez 2 tedna. v hiši sem začutil navzočnost nekoga ampak nisem vedel koga,zato me je postalo strah,koža se mi je naježila,imel sem mehka kolena,ko je naenkrat...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
next?
21. september 2012
next
05. oktober 2012
next dej piš naprej
20. april 2013
Evo next po skoraj 1 leti
-------------------------------------
Naenkrat je nekaj zaropotalo. Takoj sem pogledal v smer od koder je prišel ropot in opazil vražje ter grozeče se mačje oči,ki so me gledale z jezo in s sovraštvom. Postalo me je še bolj strah kot me je bilo. Naenkrat sem dobil vizijo v glavi in zmrznil,ničesar nisem zmogel storiti,počutil sem se kot plen v bližini plenilca in še v tistem trenutku se omedlel.
Ko sem se zbudil je vse bilo belo in mislil sem,da sem v nebesih vse dokler nisem opazil ob sebi svoje tete in strica. Opazil sem srečo v njunih očeh,saj sta bila srečna,da sem buden. Vprašal sem ju 》kaj se je zgodilo?《in vse sta mi razložila. Po pogovoru me je v roki močno zaskelelo in opazil sem da je popraskana s kremplji ostrimi kot britev,seveda sem se šele takrat spomnil vizije,ki je bila...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Bolj kratki next je kr niam več zamisli pisat pa se mi tui nea da.
20. april 2013
next
21. april 2013
Aja pa slike bom zaj 1krat dala gor
21. april 2013
dej piš naprej
21. april 2013
...ki je bila grozna. Videl sem ljudi,ki se pobijajo za preživetje in med njimi sem bil tudi jaz. Videl sem kako so me vstrelili in kako sem padel po tleh mrtev. Izgledalo je,kot da sem star 14 ali 15 let. Videl sem vse,ki sem jih imel rad in ki so me imeli radi,kako jočejo. V ozadju je stala tista grozna mačka in oblegala skupino. Ko so jo ljudhe zagledali so začeli kričati in se stiskati v vedno manjšo skupino saj se je mačka nekako namnožila.
21. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg