Forum
u127740
u127740
~ Prvo kot prvo pisala bom s temi črkami pa me nč ne briga kaj si boš mislu u men.
~ Nebom pisala neki slounično pisala bom kokr se mi bo zlubil.
~ To kar morš vedt je, da sem velika oboževalka skupine Black Veil Brides in verjamem v njihovo kariero.
~ Briga me če ne dobim nextou pišem zase lahko tud breberete nam vs silla ampak lej.. Men je usen.~ WHO IS ME. WHAT IS ME~
Evo to je uprašanje, ki si ga postaulam že ceu čs. Kdo sploh sm jst. Kaj sem jst. Vem da sem človek, ampak... Moji občutki... A vi sploh veste... Tega se ne da upisat. Vs čs me neki skrbi. Kokr da se bo zgodil neki groznga neki nemogočga. Ampak lej mene je definitiuno strah. V naši šoli so čudaške garderobe. Luč se pržiga pa ugaša. Men se je enkrat že ugasnla in takrat je blo grozn. Sama v garderobi sem bila v temi.
V naši garderobi ni nubenga okna. Naša garderoba je v kleti. Ampak to... Js rada gledam grozliuke. Jst jih obožujem. Resno. Jst mam tok rada grozliuke. Ampak mam en drug problem. Slb občutek mam glede susednje hiše. Je stara, zapuščena. Notr je še kr par ustankou od kuhne pa dneune sobe, večino so že pogrizle pudgane. Ja in to je men grozn. Sm šla že raziskvt to bajto ampak... Vrata so zaklenena. Nevem od kdaj. Punoč se slišjo čudni glasovi. Vrata so zaklenena--> kako sm jz pršla pol v hišo? Okna so razbita ane. In jz sm not lepo pršla. Ja. Čist lepo. No ampak kokr prau mami: "Enkrat se bo že spremenil na bolje." Upam, da se bo res. Ker MENE JE STRAH!!
30. marec 2013
Neext
30. marec 2013
u141576
u141576
next!<3333
23. junij 2013
u88555
u88555
nekst
23. junij 2013
next Maša....
24. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg