Forum
u109093
u109093
Kat (levo) in Nat (desno)

Živjo! Ime mi je Katharine Styles in zelo sovražim svoje ime zato me kličejo Kat. Stara sem 18 let in živim sama v središču Londona. Starša sta se preselila v Ameriko in zato sta mi kupila hišo, ki jo imam samo zase. Vsak mesec dobivam denar od njiju. Sedaj končujem srednjo jezikovno gimnazijo. V šoli me vse punce sovražijo zato ker jaz sovražim »One Direction« idina punca, ki je na tej šoli in, ki se strinja z mano je moja najboljša prijateljica in hkrati tudi moja soseda Natalie ampak kličemo jo Nat.

Part 1
~Kat~
»Če se mi pa sedaj ne boš javil Harry te pa resnično sovražim za vse življenje.« Rečem ter jezno stiskam mobitel med rokama.« Kličem ga vsaj že stotič v tem mesecu in čisto nikoli se mi ni oglasil. Že celi dve leti ga nisem videla. Slišala ga nisem deset tednov očitno je čisto pozabil na svojo sestro, ki mu pomeni nula v življenju. Bila sem tako jezna, da sem postala lačna. Res ne vem kaj me je prijelo ampak šla sem peči pico. »Eko« sem si rekla ter pico dala v pečico. Vse sem pospravila ter pomila saj sem mahnjena na red in čistočo. Tisti trenutek pa je v hišo udrla Nat. Zasmejala sem se ji in jo vprašala » Boš pico« »Še vprašaš« je rekla ter prišla do mene. Usedli sva se na sedežno in prižgali tv. In na sporedu je bila najina najljubša drama »Ice trap« Med filmom je zapiskala pečica vzela sem ven pico ter jo razrezala in vzela dva kosa nato pa sem se vrgla nazaj na sedežno ter en kos dala Nat. The End !«Kaj že pa sej se je komi začel« je začela jokati Nat. Bilo nama je res zelo dolgčas tisti trenutek pa mi je zazvonil telefon bil je Harry. Prekinila sem spet me je poklical in potem me je vsaj še dvajsetkrat poklical a zmerom sem prekinila. »Kaj si pa misli, da je. Ugasnila sem telefon in ga vrgla na sedežno. »A greva na sprehod po parku« sem predlagala in Nat je pokimala. Zaklenila sem vrata in odšli sva na dolg sprehod. Vstavile sva se še pri Starbucksu. Obe sva si naročile vročo kavo s smetano. In postregel nama je zelo sexy natakar. »izvolita« je rekel ter se mi nasmehnil, nasmeh sem mu vrnila. Hitro sva popile vročo čokolado nato pa sem se zadrla » račun prosim!« Prišel je natakar in mi podal račun ter listek s številko.« Kako ti je ime?« Me je vprašal in se mi nasmehnil. »18 ti« sem rekla ter si pospravila telefonsko v žep. »19« je rekel ter odšel. Tudi mi dve s Nat sva odšle ter se vso pot pogovarjale o sexy natakarju. »Ali boš prespala pri meni?« sem jo vprašala ter naredila puppy eyes. Objela me je ter mi pokimala. Odklenila sem vrata ter poiskala mobi in si shranila številko. Opazila sem dva SMS-ja od Harrya.

-Oprosti res se naredil napako ampak imel sem polno turenjo.
- Prihajam v London !

Pri t zadnjem SMS-ju sem se streznila ter dvakrat zaklenila vrata za vsak slučaj. Odšla sem se stuširat Nat pa takoj za mano ulegle sva se na posteljo ter se še v dolgo v noč pogovarjale

Next ? Oprostite za napake
15. oktober 2012
u109093
u109093
»18 ti« sem rekla ter si pospravila telefonsko v žep. »19« je rekel ter odšel. Omg to sm narobe napisala prou je

"Katharine tebi?" sem rekla ter si pospravila telefonsko v žep." Fred" je rekle ter odšel.
15. oktober 2012
u100166
u100166
Next
15. oktober 2012
Next
15. oktober 2012
u109146
u109146
Next
15. oktober 2012
u76594
u76594
nextttttttt
15. oktober 2012
next
15. oktober 2012
next
25. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg