Forum
Hey moje ime je Gina in živim v mestu ljubezni Parizu. Sem stara 16 let in hodim v 1letnik srednje šole. Imam najboljšo prijateljico po imenu Lily, ona je tako kot jaz stara 16let le ena razlika je med nama jaz nimam očeta ona pa ga ima. No naj vam še povem, da imam mlajšega bratca in mlajšo sestrico, ki sta dvojčka. Moji sestrici je ime Ema(kličemo jo Em), mojem bratcu pa je ime Edvard.

Jaz:

Lily:

Edvard in Ema:
(ko sta bila majhna)

No pa začnimo z zgodbo! Driinnn, drinnn se je oglašala moja budilka. Hitro sem se zbudila in se spomnilarvi dan poletnih počitnic! Pozabila sem izključiti budilko! Vseeno sem se vstala iz postelje in poklicala Lily, ki se je panično zbudila in rekla: A sem zamudila šolo? Jaz pa sem ji odgovorila: Prvi dan počitnic! Z Lily sva se zmenili, da se greva potepati po Parizu(eiffl stolp,park...) Hitro sem se oblekla in odšla proti Lilyini hiši.--------> Next?


25. marec 2012
Namesto tistega smeškota je Prvi!
25. marec 2012
u32539
u32539
neexxxt !!!!
25. marec 2012
še en next pa nextam!
25. marec 2012
u84080
u84080
next
25. marec 2012
next
25. marec 2012
next
25. marec 2012
Nexttt!
25. marec 2012
Ok nextam za ALEXANDRO-XX!

Ko sem bila pri Liliyini hiši, me je ta že nestrpno čakala. Hitro sem odhitela k njej in jo vprašala kaj ji je? Ona pa mi je odgovorila: Poglej tistega lepega fanta malce sem nervozna saj me je parkrat pogledal. Jaz pa sem ji rekla: Pusti zdaj njega pojdiva.No nisem vam povedala Lily je bila zelo lepo oblečena! Mogoče jo je zato gledal tisti lepotec?

Ker mi je bilo že nerodno kaj sem oblekla, sva z Lily odšli do mojega doma in tam sem se preoblekla v eno mojih naj naj lepših oblek, ki sem jo dobila za 16 rojstni dan, ki sem ga imela pred 1 mesecom, 3 maja.

Hitro sem stekla iz hiše in z Lily sva odšli po mestu. Bilo je prav zabavno saj sva najprej odšli na sladoled potem na effelov stolp... Bilo mi je zelo dobro nak pa je zazvonil moj telefon in morala sem oditi domov!------> Next?25. marec 2012
u84080
u84080
next
25. marec 2012
next
25. marec 2012
next
25. marec 2012
Next :*
26. marec 2012
Ok nextam za mistery love! :3

Ko sem prišla domov me je mama zasula z vprašanji: Zakaj te ni tako dolgo? Zmenili sva se do 19.00 ne do 20.00! Zakaj se ne oglašaš na telefon?... Jaz pa sem ji odgovorila: Zabavala sem se z Lily Kaj je tu narobe? In potem sem po stopnicah stekla v svojo sobo. Hitro sem odprla računalnik in odšla na facebook.Tam ni bilo žal na chatu nobenedga le nek fant iz Amerike, ki je bil zelo lušen na sliki. Ker mi je s časoma postalo dolgčas sem mu na facebook napisala Hey!

Pogovor:

J- Jaz F- Fant

J- Hey!
F- Hey kdo si ti?
J- Sem Gina iz Pariza pa ti?
F- Jaz pa sem Mike iz New Yourka! Koliko si stara?
J- 16 pa ti?
F- 17 in kako v Parizu?
J- Eh super, vidim da že ceu cait visiš na fbju tko ko jzd!
F- Ja res je, Sori ampak danes sem žalosten punca me je pustila! :( Zakaj pa ti ceu cait visiš na fbju?
J- Mama me je nadrla in morem biti v sobi! Ej morem it! Bok!
F- Bok!

Ko sem končala pogovor z Mikeom sem odšla v posteljo in zaspala, ter celo noč razmišljala o Miku. Ker nisem odšla spat sem se usedla na okensko polico in premišljevala dokler me ni premagal spanec. ---->Next?28. marec 2012
next
drugač se napiše iz New Yorka ♥ I LOVE NY SO MUCH ! AMAPK ok
28. marec 2012
next
30. marec 2012
u84822
u84822
next
30. marec 2012
Ko sem se zjutraj zbudila sem odprla računalnik in odšla na fb, saj mi je bilo dolgčas in uganete kdo je bil na facebooku? Mike hitro sem mu napisala:
J-Jaz M-Mike

J- Hey
M- Hey kak si?
J- Dobro pa ti?
M- Še vedno potrt drugče pa dobro! In kaj delas?
J- Mah, nič malo se dolgočasim! Pa ti?
M- Enako, ampak zdaj ko se pogovarjam z tabo je uredu!
J- Haha meni je tudi fajn pogovor s tabo!
M- No nekaj bi te rad vprašal...!
J- Kaj? Ej morem it mama me kliče se slišiva drugič!
In tako sem poklopila računalnik in odšla v kuhinjo, kjer je bila moja mama in čakala, da pojem zajterk. No naj vam povem moja mama je prava profesionalka v kuhinji tokrat mi je pripravila palačinke z čokolado!

Mljask to imam zelo rada, če prav se ne morem pritoževati nad mojo babico, ki živi v vasi blizu New Yorka! New Yorka! Sem se spomnila tam živi Mike in jaz grem k babici čez dva tedna! A ko sem se to spomnila mi je zazvonil telefon bila je Lily, rekla mi je če pridem danes na plažo seveda sem rekla Da in odhitela v sobo, ter se preoblekla v kopalke in si nase vrgla še kratke hleče in bila sem pripravljena!

Ko sem prišla do plaže so me tam že čakale: Lily, Demi in Katie, ki so tudi moje prijateljice imele smo se zelo lepo, dokler mi ni zazvonil telefon in morala sem domov.
-------> Next?
30. marec 2012
Zdej bi bla lahk zgodbica Love in New York sm za kratek čas!
30. marec 2012
u84822
u84822
next
30. marec 2012
Next
30. marec 2012
Ok nextam in hvala za vse nexte!

Ko sem prišla domov mi je mama rekla:Gina! Pojdi v sobo in si jo pospravi! Tam imaš celi cirkus! No ta poved vam že pove da je bila moja soba kot v svinjaku, ampak jaz se na to nisem ozirala, pospravljala sem jo le ob nujnih primerih in ob zabavah, drugače pa je bila razmetana. Moja mama se z tem, da je moja soba vedno razmetani ni nikoli strinjala, vedno mi je pridigala kako je v čistem živeti zdravo...Bla,bla,bla!

No ko sem odšla v svojo sobo sem se ulegla na posteljo in razmišljala o tem, kar mi je želel povedati Mike. Hitro sem odprla na računalnik in pogledala če je Mike gor in bil je! Hitro sem si začela z nijim dopisovati!

J-Jaz M-Mike

J- Hey!
M- Hey!
J- Kaj si mi želel povedati?
M- Bi se pogovarjala z mano prek kamere?
J- Seveda sem rekla in ga poklicala preko spletne kamere.

Ko se je odprla slika osebe z katero se pogovarjam sem osupla pred kamero je stal lepotec in pol povrh tega pa je bil še Samski!

Saj jaz tudi nisem bila slaba na sliki v bistu sem bila še kar sexi, kot ponavadi!
Imela sem dosti make upa na sebi in naredila sem si bolj emo frizuro in bila sem POPOLNA!

Ko se je odprla kamera in me je Mike zagledal je osupel in rekel: Si to ti?
Jaz pa sem mu odgovorila: Ja, ka pa milsiš!!
Pogovor po tem:

J- Jaz M- Mike

M- Ful si hot!
J- Ti tudi nisem pričakovala da boš tako lep...
M- Jaz tudi ne da boš ti!
J- Ej nekaj ti moram povedati!
M- Kaj?
J- Čez en teden grem k babici v bljižnjo vas New Yorka, tam bom 1mesec!
M- Super! Lahko bi se videla!
J- Ja vem!
M- Ej morem it se še slišva papa!
J- Papa!

Poklopila sem računalnik in se v moji postelji zatopila v prelep spanec in moje sanje so bile tako kot spanec zelo lepe, saj sem sanjala o Mikeu. --------> Next?
31. marec 2012
tvoja zgodba je super! nadaljuj in bi mi lahko napisala pod sporočila ko boš nextala, prosim? : :] ..drugače pa :

Hej :]
Bi odšla prebrat še mojo zgodbo prosim? upam da ti bo ušeč ---> http://www.igre123.com/forum/tema/dreams-or-really-life/31601/1
31. marec 2012
Hwala in bom prebrala! In seveda da te bom obvestila!
31. marec 2012
u84822
u84822
next
31. marec 2012
Next
31. marec 2012
Ok nextam!

Ko sem se zjutraj zbudila je bilo nenavadno tiho, hitro sem vstala in stekla v kuhijo,a tam ni bilo žive duše. Hitro sem stekla v mamino sobo in opazila, da mama spi. Pogledala sem na uro in bilo je šest zjutraj! Normalno sem si rekla in se udarila po glavi. Prehitro sem se vstala in zdaj nevem kaj naj delam! Kar naenkrat pa mi je čez glavo šinila ideja! Kaj pa če danes pripravim zajtrk jaz? Hitro sem vzela ponev in dala v njo jajca in jih začela peči. Ko so bila jajca nared sem namazala še dva kruha z nutelo za Em in Edvarda potem pa sem zdraven nutele dodala jagode in vse je bilo nared. Pogledala sem na uro in bila je 7.00 zjutraj. Moja mama se zbudi 7.15, torej čez 15min. Ta čas bom postregla zajtrk na mizo in ko se bo mama vstala bo presenečena sem rekla!

Ko se je mama vstala je bila zelo,zelo presenečena saj si ni mislila, da lahko jaz pripravim tako okusen zajtrk! Em in Edvard pa sta v trenutku pojedla svoj kos kruha z nutello!
Po zajtrku pa sem mamo vprašala: Ali grm lahko danes z Lily v park?
Mama pa mi je odgovorila: Po tako okusnem zajtrku nimam več izbire da bi rekla ne in seveda lahko greš! Skočila sem v zrak in dvignila noge ter vzkliknila: Yeah! Hitro sem se oblekla in našminkala ter obula moje all starke ter bila sem nared za v park. ---> Next?31. marec 2012
NEXT HITRR
01. april 2012
Lahk še en nextek?
02. april 2012
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
02. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg