Forum
govori o punci in fantu ki se spozneta prvi dan u šoli in se zaljubita vendar stvari ne potekajo normalno kot si jih punca zamisli!!

vas zgodbica zanima???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. november 2011
komentirite!!!
05. november 2011
SEM LANA STARA 15 let. jutri bo dan ko grem v gimnazijo.zelo se veslim hkrati sem pa prestrašena . v to šolo se je vpisala moja sošolka ki pa jo enostavno sovražim. moja starša sta zelo premožna smo bogati . nočem se hvaliti ampak vsi fanti so obsedeni zmano. zanima me kako bo zdaj v novi šoli.
jutro je bilo deževno zbudila sem sem se pet minut preden sem morala oditi prvi dan v šolo . hitro sem se vstala in uredila tudi naličila sem se takoj sem pojedla malico ki mi jo je mama naredila zjutraj . mami se je že mudilo v službo seveda pa je še prej morala peljati mene v šolo. takoj sma se odpravili v šolo. v šoli sem takoj zagledala simpatično punco ugotovila sem da je v mojem razredu. pouk je potekal hitro kar me je zelo razveselilo . nekaj naslednjih dni sem dobila najboljšo prijateljico milo to je bila tista punca ki sem jo videla prvidan. ko pa en dan zagledam... NEXTTT????
05. november 2011
NI BILO ZANIMIVO MOGOČE PA ŠE BO POTREBUJEM PET NEXTOVVVV!!!!!!!
05. november 2011
OPROSTITE KER SEM TAM NAPISALA DA SE PRVI DAN SPOZNATA !!!!
05. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg