Forum
Heej! Midve z Anno oz. @nchi_ sva se odločili napisat zgodbico o najstnicama, ki sta se poznali že kot otroka samo sta se ločili. Sedaj na srednji šoli sta se spet združili. Za začetek bo to vse. Next?
25. september 2012
Dringgg , drinng .... Že spet ta nadležna budilka . Jah zdaj jo bom mogla že spet poslušati vsak dan. Ugasnila sem jo se pretegnila in odšla proti moji omari . Ven sm izbrala kavbojke in majico . Potem sem odšla v kopalnico se stuširala in si nanesla malo lipglossa in malo maskare. ''Malo je več '' in tega se držim kot pribito . Naj se prestavim :

Ime : Anna Cacther
starost : 16 let ( sweet sixteen )
BBF : zaenkrat še nimam
Živim na Irskem
[img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9jorbsD1fOPn7mXZixgKnJAKd_UWuY0-TBGdlAkNvS-IBQN7tLg[/img]
Ko sem bila konec sem hitro stekla skozi vrata naše hiše. Rahel mrzel veter mi je pihal v obraz a me ni motilo. Končno sem prišla do avtobusne postaje . Tam je avtobus že stal in notri so že hodili moji stari in novi sošolci . Ko sem si na avtobusu poiskala prost sedež zraven ene rjavolaske. Zdela se mi je znana a ne vem od kje . Ko smo prispeli do šole je bilo polno dijakov ki so se že gnetli skozi steklena vrata.
Malica
........
Tista rjavolaska se mi je zdela vedno bolj znana. OMG pa saj to je Lana!!! Hitro sem stekla do njene mize in se ji vrgla za vrat .
25. september 2012
Next?
27. september 2012
next
30. september 2012
Lana:

»Lanaaa! Vstani!« zakliče oče. Zakaj že?! Saj so počitnice ali pač? O, ne no! Pa saj ne more biti 1. September! Oh, kako sovražim ta dan. Pa še deževen dan je. Redko na Irskem. Zelo redko. Počasi vstanem, stopim do kopalnice. Si umijem zobe in se naličim. Odidem do svoje omare. Hm… Kot je Shakepeare rekel: BITI ALI NE BITI jaz se zdaj vprašam: OBLEČI TO ALI TO? Hmm…Dež je že ponehal in posijalo je sonce. Odločila sem se za kavbojke ''na korenček'' in jopico s potiskom YOLO. Počasi sem se odpravila do avtobusne postaje. Oh, ne on spet. Moj bivši. Obrnila sem se stran in stekla na avtobus. Hitro sem poiskala prost sedež. Med vožnjo se mi je pridružila rjavolaska. Ko sem jo ošinila s pogledom se mi je zazdelo, kot, da jo poznam.

Ime : Lana McMelly
starost : 15 let ( v bodočem 16 )
Živim, kot ste že ugotovili na Irskem.Med malico se mi je nekdo obesil za vrat. Obrnem se. O, moj bog! Saj to ne more biti res! »Anna!« Vstanem in jo objamem. Za trenutek sem zaprla oči. Ko sem jih spet odprla, nisem mogla verjeti kako se je spremenila. In tisti trenutek prekine zvonec. Oh, sem vam že povedala, da ga sovražim?!

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://breakouthits.com/wp-content/uploads/2012/02/Tiffany-Alvord-593x348.jpg#.UGGOt66nOQ8
01. oktober 2012
Prekopirite link pa ga pripopajte na google ker mi ga noče sprejet -.-'
01. oktober 2012
next
01. oktober 2012
Se 1 next
02. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg