Forum
u58097
u58097
žιvιjo,jαz ѕeм αɴɴαвellα

ɴιĸolι ɴιѕeм вιlα prιljυвljeɴα. zмerαj ѕo мe ѕαмo oвтoževαlι zα vѕαĸo тežαvo,ĸι ѕo ɢα ɴαredιlι ѕαмι! zαтo ѕeм вιlα vedɴo ѕαмα. ɴιмαм вғғ,ɴe мαмι,ɴe ѕorodɴιĸov...edιɴo ĸαr ιмαм je мojα мυcα ғιғι. ɴιĸolι ɴι odšlα ĸ ѕoѕedovιм,ĸo ѕeм вιlα žαloѕтɴα ιɴ ɴιĸolι ɴι odšlα,predeɴ ѕeм ɴeнαlα joĸαтι. ғιғι je вιlα мojα edιɴα тolαžвα ιɴ ɴιĸolι je ɴeвι pozαвιlα!тα dαɴ je вιl ѕpeт oвιčαjeɴ: vѕтαlα ѕeм,ѕe oвleĸlα,ѕι prιprαvιlα zαjтrĸ ιɴ odšlα v šolo. тαĸoj prι vнodυ ѕe je pα ɴeĸαj zɢodιlo. do мeɴe je prιšel ѕošolec тed ιɴ мe ѕpoɴтαɴo poljυвιl. ''α ѕι zмešαɴ,človeĸ?'' oɴ pα: '' ɴoυp,ѕαмo zαljυвljeɴ ѕeм vαтe...'' v ɴjeɢα ѕeм vrɢlα тorвo ιɴ ѕтeĸlα ĸ ѕvojι oмαrιcι. тαм ѕeм ѕe dodoвrα zjoĸαlα,ĸo ѕeм zα ѕαвo ѕlιšαlα ɢlαѕ..... ɴeхт?

vαм je υšeč pιѕαvα?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. september 2012
u58097
u58097


01. september 2012
u58097
u58097
Nextam
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJuY4xmAUHsyvXekAm2ClFOzgh6_4SS85DPc0Kvdz2jumDl_Xb&t=1[/img]
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Slišala sem lutkin glas '''Ne dovoli,da te pomendrajo zgube! Bodi pogumna!'' In res sem takoj šla do Teda '' Žal mi je Ted,ampak mislim,da si ti eden največjih pedrov.'' Vse je bilo že pripravljeno za maščevanje. '' Mi lahko to dokažeš?'' ''Itak,''sem mu rekla. Pritisnila sem On na videorekorderju. S stropa se je spustilo platno. Naenkrat se je začel predvajati video ,na katerem je ted na Wc-ju in si frizuro češe na Bieberjevo frizuro. Po jedilnici se je razlegel zelo glasen smeh. '' Toliko,da veš - Nisem zguba. Opazujem te'' Nato sem odšla k oglasni tabli,da bi videla ,kaj novega se dogaja. In zagledala sem velik plakat - One Direction se bojo za en teden preselili v internat ob naši šoli! To je bil zame višek. Sovražim One Direction. Pisalo je tudi,da bodo na koncu tedna izbrali eno dekle,ki bo z njimi preživela en (o shit) teden. Omg,kera gužva bo zdaj pri tej tabli! No,jaz se ne bom trudila.....Itak ne bom več ponavljala tistega s Tedom. Mislim,da bom spet nataknila očala svojemu nosu na hrbet in postala enostavna piflarka. Kaj morem,nimam več nič. Doma sem se kot običajno stuširala in šla v posteljo. Naenkrat pa.....Next?
03. september 2012
u106335
u106335
neeextaj
oooooooooooooooooobveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeznooooooooooooooooo!
05. september 2012
u58097
u58097
Po jedilnici se je razlegel glasen trušč. Vedela sem - To so one direction. Uff! Zatisnila sem si ušesa. Naenkrat sem slišala glas iz zvočnika: ''One D. bodo obiskali vse spalnice v internatu! Omgf!
28. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg