Forum
Bilo je lepo toda sončno jutro. prav dišalo je po poletnih počitnicah. Seveda saj so bile počitnice. Natančno bil je prvi dan . Vsa vesela in srečna sem stekla v kopalnico. tam sem se oblekla , očistila in naličila. bila sem Top Model. hehe. vsaj jaz tako pravim. obula sem si balerinke in stekla sem v kuhinjo. pograbila sem žemljico v kateri je bila slanina , popila požirek sadnega soka in odšla sem k moji psički Piky. vzela sem povodec in Piky privezala okoli vratu. odšle sve v park. ko sem jaz malicala sem razmišljala kaj bi lahko delala. nič mi ni padlo na mojo pamet. kar naenkrat pa je začela Piky teči teči in teči. kmalu sem videla zakaj. ker je videla mačko. sosedavo mačko. bilo ji je ime Lola. Piky je ni marala.! bila je prav nekako jezna na njo. ne vem zakaj. ker je bila Lola hitrejša je hitro splezala na drevo. Pikyca pa je takrat začela tako renčati .... "Piky !!! kaj ti je ! ? ! ? Pusti Lolooo !! pridi grevee! danes si bila res poredna! vsaj do zdaj. Lumpa !toda vseeno te imam rada. " odšle sve domov ko je Piky odpravila vse potrebe.
odšla sem v sobo in vzela v roko moj dnevnik. odprla sem ga in obrnila na prazno stran . zapisala sem :
DRAGI DNEVNIK !
Včeraj vate nisem pisala. in res mu je žal ! povem ti da je bil včeraj zadnji dan šole ,. 8. razreda sevedaaa! imam potem še veliko šol v naprej.
nextam ???
vsaj 5 nextow !
in dnevnik se bo še nadaljeval !
13. januar 2011
NeeeeeeeexxxxT. xD
13. januar 2011
DRAGI DNEVNIK !
Včeraj vate nisem pisala. in res mu je žal ! povem ti da je bil včeraj zadnji dan šole ,. 8. razreda sevedaaa! imam potem še veliko šol v naprej. LOL !
Ampak nimam Pojma o Pojmu... Kaj bi Delala med Počitnicami !
Ali mi ti kaj predlagaš ?? ehh... saj vem dA ne govoriš. ampak to je čista SRAMOTA !!! xD kaj pa če bi jaz in Kim odšle danes v kinoooo ??? JAAAAAAA ! super mega lol ideaa ! no skratka veš kaj se je včeraj zgodilo v šoliii ? Špelx so polili z jagodnim sokom !!! po njeni "najlepši bluzii!" škoda ker to nisem bila jazz !!! xD sem zlobna! Ł o Ł . no in potem smo se vsi zbrali v krogu okoli nje in se smejali. takrat je bila že 6 ponižana. ampak do septembra bodo to že pozabili.
:O :O :O !
ADIJO !
in zaprla sem dnevnik. danes sem kar neki zapisala v njega ! kar neki.
o Špelx ... in o nekim mojih zlobnih RAZMIŠLJANJIH.
"eh... kakšen dolgcajt ! kar neki mi je tu doma. zakaj nisem v šoli .. saj je tam zelo zabavno. razen med poukom sevedaaa !
z Kim in Mayo se tako zelo zafrkavamo da pozabim na vse slabo ! in takrat res rabim take trenutke.
čez nekaj trenutkov mi je zazvonil moj mega lol najnovejši mobi :
klical me je Josh !
Jo-JOSH J-JAZ
jo-heii,... no kličem te zaradi tega ker bi te rad povabil na.........
j- heej... kam paa ??
jo - na......PICO. bi šlaa ? lahko povabiš še Kim.. LOL
j-ouukey . bom razmislila. kdaj pa misliš ti itii ?
jo- danes ob 15.00
j- no saj bi šloo.. Kim bo rade volje šla.. vsaj upam .. če nima drugih stvari. no bye ! xD se vidmo ko se zagledamo ! : PPP
jo- baaay!
nextam ???
VEM ČUDEN DEL .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no prosila bi vas.. če se kdo bere seveda... no pač prosla bi da poveste mnenje.. !
kako pišem... kaj naj izboljšam..
če vam je sploh ušečin take stvari xD
14. januar 2011
ušeč in *****
14. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg