Forum
Z najboljšo prijateljico sva se odločili, da bova napisali zgodbo. Kako sva prišli do te ideje?
Naj povema, da je zgodba resnična in nekako sva mogli vse to spraviti na papir oz. ekran.
Govori o najinih fantih, ki sva ju spoznali. Moja prijateljica ga je spoznala prek neta, jaz pa na plesnih nato pa na verouku. Upava, da vama bo všeč.........

Začneva?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. november 2011
next
02. november 2011
Leah777
Leah777
Neeeeeeeeeeext!!!
02. november 2011
Neeeeeext.!!!!!!!!
02. november 2011
itak NEXT
02. november 2011
NEXT
02. november 2011
prosm hitr sem že nestrpna
02. november 2011
next:3
02. november 2011
slonela sem ob oknu in gledala kako zahaja sonce. zaprla sem oči in nastavila obraz še zadnjim sončnim žarkom. vse je bilo popolno . no ... skoraj popolno. "Tina! že spet sloniš ob oknu?? Pospravi si sobo ali pa počni vsaj kaj koristnega." je zaklicala mami iz pritličja. zadnje čase je fuul zatežena. kar naprej mi govori naj si že vendar pospravim sobo in ne bo zadovoljna dokler ne bo vse lepo kot v pravljici. globoko sem zavzdihnila in skočila iz okenske police. naj počnem kaj koristnega? hm ... računalnik? vsedla sem se za računalniško mizico, vklopila računalnik in se prijavila na facebook. (naj mi niti eden ne reče da facebook ni koristen ) videla sem da je Ana - najboljša prijateljica prijavljena. napisala sem ji "Hej" vendar mi dolgo časa ni odpisala. že sem se hotela odjavit ...
"Hej, Tina!"
"no .. to je pa dolgo trajalo "
"špilaš tm?"
"kaj? tm??"
"igraš transformice?"
"ne"
"pejt se prjavit ful fajn!"
"? zajle? ka pa sploh delaš tam?"
"boš vidla ;P prjav se: https://www.transformice.com
ne boste verjeli ampak res sem se šla prijavit. ne vem zakaj in ne vem kako ampak Ana me vedno prepriča. kliknila sem na link in se prijavila. na ekranu sem zagledala polno miši ki so tekale sem ter tja. v levem spodnjem kotu sem zagledala okvirček s chatom v angleščini. "okej. tole je bla pa slaba ideja" sem si mislila. Ani sem napisala:
"kak se to igra?"
"room 61"
"kaj?"
"v levi spodnji kot tam kjer je chat napiši /room 61 ok?"
"ok"
igrca mi je zdela živ dolgcajt vendar sem jo ubogala - Hej saj je vendar moja bff! čez nekaj časa sem končno razumela nekaj stvari vendar se mi je še vedno zdela dolgočasna.
"Ana, grem ok?"
"ok se vidima. boš jutri kaj na fb?"
"mogoče, ja čawww "
"Ajde "
Izklopila sem računalnik in se vlegla na posteljo. dlani sem postavila pod glavo in se zazrla v strop. razmišljala sem ... o fantih. skoraj vse punce so že imele fanta. (za 2 ali 3 dni čemur jaz ne pravim zveza - ampak nekaj vseeno je) vstala sem in se pogledala pred ogledalo. zagledala sem 14letno Tino z blod lasmi in modrimi očmi. na nosu sem zagledalla mozolj in se opomnila da si ga morem kasnje stisnit. pogladila sem si lase in zopet sedla na okensko polico ( če še niste ugotovili - moj najljubši kotiček). pogledala sem na ulico in zagledala par, ki je počasi hodil po cesti in se držal za roko. bila sta tako ljubka da sem se morala nasmehniti. on se je nato ustavil in jo poljubil na usta, ona pa mu je poljub vrnila in ga objela. nekaj časa sem ju opazovala in se vprašala: "bo tudi mene kdo kdaj tako poljubil?"

https://c0364301.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/regular/f11801_1256314378.jpg
jzzz

https://quizilla.teennick.com/user_images/D/DA/DAN/DANCER9BABE/1246230340_7052_full.jpeg
Anaaaa
02. november 2011
nextt
02. november 2011
ful hudu!!!!!!!!!!
NEXT
02. november 2011
Leah777
Leah777
Next!!
03. november 2011
u60333
u60333
next!!!!!!
03. november 2011
Next.!!!
03. november 2011
Tina


03. november 2011
Ana


03. november 2011
Par, ki je hodil po cesti...


03. november 2011
nexšti že prosm k je zaćetek ful dober
03. november 2011
"no ... zdaj je še pa ona šla" sem pomislila in si z dlanmi sem podprla glavo. videla sem da se je Anja - moja sošolka ravnokar prijavila zato sem jo kliknila in pozdravila: "Hej!" prijela sem računalniško miško ko sem videla da nisem kliknila Anje ampak MATICA! "O, šit!" sem pomislila. hotela sem se odjavit vendar mi je on že odzravil. "Hej!" mrzlično sem razmišljala kaj naj naredim in začela 'klasični pogovor'
"kak si ?"
"v redu, ti"
"ok. in kaj delaš?"
"nč ... fb, pa to.ti?"
"tud."
nekaj časa sem samo sedela in strmela v zaslon.
"ok ... grem zj jz ... fsm" sem napisala.
"ajde" je napisal on in zraven prilepil (nato še dolgo nisem mogla dojet) SRČEKK!! hitro sem se odjavila in izklopila računalnik. obrnila sem se skozi okno in nekaj dolgih minut samo strmela- strmela v prazno. matic je šmeksi tip iz hip hopa. k plesnim sem se prijavila samo zaradi njega, samo zaradi njega sem vsakič prišla 15 minut prej in ga skrivaj opazovala. Matic je star enako kot jaz -14 let. ima prelepe rjavi oči in tako bel nasmeh da se kar stopiš ko ga pogledaš. ZATO sem bila tako šokirana. opazila sem da se mi roke še vedno tresejo. prijela sem telefon in poklicala Tino.
"hej! Tina! ne boš verjela kaj se mi je zgodilo! po pomoti sem klikanla matica in, in... "
"hej, Ana, počasi! kaj se je zgodilo?
"po pomoti sem kliknila Matica. in ... pogovarjala sva se!"
"res?? in kaj sta se pogovarjala?"
"nič posebnega ... ampak ... Tina! pogovarjala sma se!"
"haha .. okej pridem k tebi. čez 5 minut bom tam."
"ok, čau!"
"čaw!"
s tino sva se nato še dolgo pogovarjale. še vedno sem bila šokirana ... okej, okej priznam. Zatreskana sem vanj DO KONCA!
Matic:


03. november 2011
Next or not?
03. november 2011
03. november 2011
NEXT
03. november 2011
itak da next...
03. november 2011
next!
03. november 2011
Leah777
Leah777
Next!!
03. november 2011
hahhah omg next
03. november 2011
zopet sem sedela na okneski polici in gledala skozi okno. vse je bilo tako ... mirno. luna je z vso svojo veličino sijala na mestece in mu dajala odtenek svoje skrivnostne svetlobe. prisluhnila sem šepetanju vetra, ki je igrivo kuštral krošnje dreves. glavo sem naslonila na steno in s prsti na šipo risala nenavadne vzorčke. nenadoma je v tišino zarezal glasen smeh. Ozrla sem se in na začetku ulice zagledala skupino zadetih mulcev. mislila sem da me ne morejo videti vendar sem se močno zmotila. ko so bili že skoraj tik pod mojim oknom se je nekdo ozrl navzgor se zarežal. hitro sem skočila z okenske police a ne dovolj hitro, da ne bi slišala kaj je se mi je zadrl: "hej, punči! a si potrebna?" zgrožena sem s treskom zaprla okno in zlezla v posteljo. danes sem z Ano spet igrala tisto neumno igrico. vendar sem tam spoznala enega tipa iz švedske. na fbju sem ga dodala kot prijatelja. ugotovila sem da mu je ime Cameron, da je star 14 let (enako kot jaz) in da je res fuuul cuuute. pravzaprav sem se zaljubila v njegove slike. zavzdihnila sem in se v postelji obrnila na drugo stran. kmalu se bodo začele počitnice in s starši bomo verjetno odšli na križarjenje. nenadoma me je prešinila super ideja. sedla sem in nekaj časa brezizrazno samo strmela skozi okno. naslednje jutro bom idejo takoj zaupala mami. zagotovo se bo strinjala. spet sem legla in skoraj v trenutku zaspala.

Cameron
04. november 2011


04. november 2011
next
04. november 2011
next
04. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg