Forum
u100684
u100684
Živjo, moje ime je Cher Lloyd. Imam fanta po imenu Nariall. Sva soseda. No hmmmm kje se je vse začelo? Aha pri šoli. No bil je navaden šolski dan. Po šoli sem šla na vaje za zbor. Tam sem edina dobila pismo na katerem je pisalo:
11.7.2012
Draga Cher ,

Slišali smo te na tvojem sporočilu, ki si ga poslala. Zaljubili smo se v tvojo pesem in bi jo radi slišali kakšna je v resnici. Zato te vabimo na Oxsford Stret Talent Of Space. Radi bi da se nam pridružiš. Lahko izbereš dva prijatelja, ki bosta šla s tabo in bila tvoja stanovalca tvoje vile. Odgovor nam povej ustno. Ta stavba je v Londonu.

Qksford Lines Days In The Space Of The Our World
Singature Love

Bila sem presrečna. To je šola za zvezdnike. Cher je že vedela koga bo izbrala. Jess in Nariall. Yess tako sem srečna je zavpila. Pri pouku je bila vedno zvesta in tudi danes je bila. Poslušala je vsako besedo, ki jo je kdo izgovoril. Ko so končali s poukom sta prišla k njej Narill in Jess. Jess je bila navdušena nad idejo, ki sem jo dobila. Moja ideja je bila ta: Po šoli pojdimo po Bena v vrtec, gremo domov, damo kaseto Benove najljubše risanke v TV, naročimo pico, damo kos Benu, damo Bena na otroško stranišče, se splazimo v sobo in pojemo pico do konca. Tedaj pa me Nar (Narill) stisne roko kat da mi s tem stiskom hoče nekaj povedati. To začutim po njegovi prepoteni roki, njegovih solznih očeh in po tem da je Jess odšla ven iz sobe ponavadi naju nikoli ne pusti sama. Rekel je da ne more več biti moj fant, ker je ljubezen premočna in če bi prišlo kaj vmes se ljubezen zlomi, ker bi mislila da me ne mara. Spodila sem ga in povabila Jess v sobo. Ben je zagledal Narilla. Narill mu je rekel da naj reče sestri da jo varam. Tedaj se je vse razblinilo kosci stekla so se razbili in začela pisati novo pesem. Ni me motilo da me je Narill zapustil. Vedela sem da se bo to zgodilo. Moja pesem je bila taka:


Ta ki poje to pesem sem jaz

Rada imam Rock, Pop...

Smešno kaj ne ustvarila sem veselo pesem, a po košarici naj bi bila ..... potrta

_____________________________________________________________________

A BOŠ BRAL
14. februar 2013
ja
14. februar 2013
u100684
u100684
o tanxs
15. februar 2013
ni za kaj
15. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg