Forum
u118120
u118120
Živjo pisala bom zgodbico ki bo resnična. Verjetno bo kaj vmes izmišljeno in imena bom zamenjala. Če te bo zanimalo če je napisani del resnični ali izmišljeni vprašaj, bom z veseljem povedala. Gre se torej o meni. Tudi če ne bo nihče bral bom pisala ker moram to kar že dolgo zadržujem v sebi dat ven, in bom pač se spisala o tem hvala, no hate!
_______________________________________________________________
Ko sem se zbudila sem pogledala okoli sebe, videla sem da je bil naš šotor popolnoma nabasan. Zato se nisem želela preveč premikati da nebi koga zbudila. Nisem imela telefona zato tudi nisem vedela koliko je ura. Ležala sem, samo ležala in razmišljala. Razmišljala sem o ljudeh ki sem jih spoznala v zadnjih nekaj dneh. Bilo je lepo ležati, ležati ob človeku ob katerem si se počutil ljubljeno če bi lahko tako rekel. Torej ležala sem v šotoru in čakala da se še kdo zbudi. Nisem ležala ravno na lepi podlagi. Mislim ležala sem na armafleksu in noge sem imela čez prtljago. Ni dolgo trajalo da se je zbudila Christy. Pogovarjali sva se o današnjem dnevu ko je zazvonila budnica. Vsi so se prebudili in zlezli v svoje šotore. Me smo se preoblekle v kroje in zlezle iz šotora. Imeli smo zbor in nato smo odšli po zajtrk.
No da ne bo pomote, smo na mednarodnem taboru z taborniki.
02. junij 2013
u118120
u118120Sem Faith York. Stara sem 14 let in končala sem 8 razred. Treniram jazz balet in obiskujem tabornike, planince in gasilce. Moji lasje so naravno blond, imam modre oči. Zelo rada imam druženje s prijatelji včasih pa rabim čas zase. Rada imam živali in ravno preden sem prišla sem na tabor sem dobila psičko Zoey. Živim z mamo in sestricama. Oče se je odselil in z njim nimam najboljših odnosov.To sta moji sestrici. Ime jima je Paris(9) in Delilah(5).
02. junij 2013
u118120
u118120
Na taboru sem v šotoru z Christine Lewis in Megan Ross.Christine oz. Christy je moja sošolka. Poznava se že od prvega razreda, ima dva brata in sestri, ime jima je Edward(21), Jessica(1, Michael(11), Olive(9). Hodi na tebornike in gasilce.
Megan je moja paralelka. Hodi na tabrnike in gasilce ter trenira košarko.
Z nami v vodu so še 4 fantje iz drugega roda.
02. junij 2013
u118120
u118120Ethan McKeenJake LeroyIan HomtesLouis Perkins
Vsi so eno leto starejši od nas.
02. junij 2013
next
02. junij 2013
u118120
u118120
Torej, začelo se je na dan prihoda v tabor. Ko smo se spoznale z fanti s katerimi bomo v vodu. Bili so zabavni. Ethan je pol glave manjši a nosi velika oblačila. Jake je glavo večji in ima zelo lep nasmeh. Ian je isto velik kot Jake a ni prav zelo zgovoren. Lou je velik tako kot me in zabaven. Ethan in Jake sta skupaj v šotoru Ian in Louis pa skupaj. Naša vodnica je Kim Winis.
_____________________________
Prvi večer smo še vsi spali v svojih šotorih. V našem je tekel pogovor o fantih ki bodo z nami v vodu. Seveda smo prišle tudi do vprašanja ''ker ti je najbol luštn? oz bi bla z njim'' Moj odgovor je bil brez premišljevanja Jake, njegov nasmeh me je očaral prvič ko sem ga videla. Ostali dve pa sta rekli da z Ethanom če bi bil večji.
Z dnevi smo se začeli spoznavati in se vse bolje razumeti. Jaz sem se hitro poštekla z Ethanom. Že drugi dan mi je dal njegovo. Jopo. Še kar se spominjam imela je oranžne bele in modre kvadratke in mordre patente, ter kapuco. Še meni je bila malo prevelika. Nevem zakaj a vem da sem jo potem imela do predzadnjega dne,...do tja pa še pridemo.
četrti večer so se nam v našem šotoru pridružili še Ethan, Jake in Skyler.
Skyler je spala na mojem armafleksu, Christy in Jake sta spala na njenem armafleksu, Meg z glavo na prtljagi in nogai na armafleksu, jaz z glavo na armegleksu in nogami na prtljagi Ethan pa je ležal čisto ob meni. Zvečer smo sva se pogovarjala o njegovi bivši punci, ni mi bilo neprijetno saj mi je razložil zakaj sta šla narazen.(česar ne bi tu razpisovala za vsak slučaj), spomnim se da mi je povedal da sta sedaj zelo dobra prijatelja in če ga pokliče in se slabo počuti mu reče da je tečna in pride k njej z banico sladoleda. tega ne bom pozabila, ko je rekel ''tudi ti me pokliči kadarkoli'' zaspala in zbudila sem se ob njem, takrat sem se začela počutiti kot da me ima rad, da mu nekaj pomenim.
02. junij 2013
najbol pišeš, neext<3
02. junij 2013
u118120
u118120
hvala ti, kmalu nadaljujem
02. junij 2013
okej
02. junij 2013
u118120
u118120
Naslednji dan smo sedeli za mizo ko mi je prvič na taboru začela teči kri iz nosu. Oskrbeli pa so me tako kot bi mi manjkalo pol noge. Bilo je zabavno.
Šesti dan je bil dan obiskov. To je bilo tako super. Vsi starši in drugi so lahko prišli ob 9ih zjutraj in z njimi smo šli lahko kamor smo želeli, vendar naj bi se do 3-eh popoldan vrnili. Moja mati je prišla z mojo psičko in tamalima.Taka zgleda Zoey.
Malo sem jim razkazala tabor in potem smo odšle v restavracijo jest. Bila sem tako vesela saj smo imeli tu za zajtk in kosilo žemlje za večerjo pa smo si nekaj kuhali. Vendar je bilo tako dobro jesti tunino solato. Potem smo odšle v trgovino kupit še nekaj pijače in nato so me odpeljale nazaj. Poslovila sem se od vseh in so se odpeljale. Tak super dan za obiske je bil. Ko sem se vrnila v tabor smo imeli neke igre.
Naslednji dan bi moralo iti na ''hike'' naš vod torej. (hike je ''potovanje'' ki traja nekaj dni kake 3, greš in imaš ssabo vs, hrano pijačo obleke in šotorke) Seveda se je cel vod uprl saj smo hoteli čas preživeti z novimi prijatelji. Zato smo vsi skupaj spali v šotoru od Ethana in Jakea. No Ian je ponoči šeel spat v svoj šotor. Tokrat sem spala bolj udobno. Preden smo zaspali sva se z Ethanom spet pogovarjala o raznih stvareh. Sedel je jaz pa sem ležala in imela glavo na njegovih nogah. Zjutraj nam je vodnica povedala da se je zmenila in gremo le na nek hrib blizu. No pa se je izkazalo da na avtobusu ni prostora za nas. Zato smo šli malo šetet. Nismo šli daleč. Malo smo se sprehajali in vmes narabutali koruzo. Meni je bil dan všeč. Nazaj grede pa smo se šli še kopat v neko jezero. Bilo je super. No razen tega ko me je zeblo in nisem hotela v vodo pa me je Ethan odvlekel noter in me potunkal.
03. junij 2013
u118120
u118120
Enega zadnjih dni sem se skregala z Christy. Mogoče je potem tut to pripomoglo k temu kar se je zgodil. Pa pol si prsu enkat k našim šotorom in neki razlagu kok te mejo tm ene punce iz Anglije rade...
In nekak je to pol je to vse skupi prpelal do tega kar se je zgodil. Spomnm se sam ko sm ti predzadnji dan vrnila jopo in se ne več pogovarjala s tabo. Pa ko smo prišli nazaj v Lj. smo izstopil iz vlaka in se poslavljal. Ti si tko reku ''Faitth'' in me hotu objet js sm pa šla ko da te ne slišm. Vem da sem se obnašala najbolj glupo kot sem se lahko sam nimam pojma zakaj je to tko blo in zakaj sm se šele zdej zavedlla tega!
12. junij 2013
next!
oprosti nisem mogla prej ker nisem mela dostopa do računalnika...
14. junij 2013
u118120
u118120
Ni panike Jaz tud ne
_________________________________________________________
Nazadnje smo se vidl na orientaciji. Postrigu si svoje lepe dolge laske, kok sm razmišlala o tem da bi te najrajs mocno objela in....
A ko sm te vidla sm se obrnila stran. Ko bi ti lahko povedala kok mi je žal za use kar sm naredila. Najrajš bi šla k njemu domov in mu use povedala. Rada ga mam! Zelo. pa si mu neupam nič napisat. V meni so razni dvomi. Me je že pozabil? Me ima rad? Mi zameri? Me sovraži? Ima drugo? Kakšna so njegova čustva do mene?....... Najraj bi končala življenje in ga začela na novo pist-.-!
18. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg